Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiscie na ten termin sie nie pisze.bede za daleko by oglądać Bałtyk

I mam taka propozycję

Zostawmy jako miejsce spotkań czwartkowych magazyn bawełny ale o 18:15 startujemy na strykowska ktos nie wyrobi sie tu to dojedzie tam

Zawsze fajnie w kilka maszyn jechac przez miasto. Co pozostałe grono na taki pomysl?

• Klubowicze
Opublikowano

Już po mieście najeździliśmy się dosyć.A jeśli chodzi o magazyn,to tam jest nudno jak cholera,nie ma gdzie usiąść.

W Agacie mamy gdzie usiąść, co zjeść i są zniżki dla motocyklistów.

A jeśli chodzi o spóźnialskich zawsze dajemy im pół godziny czasu więcej na dojechanie.:)

Opublikowano

A ja znowu nieobecny, mam badania w tym czasie niestety.Załuję bardzo

Opublikowano

Nie bylem w Agacie wiec sie nie wypowiadam

Opublikowano

Witam chciałbym wszystkim przypomnieć o jutrzejszym ognisku u mnie tzn.GAZDY- oczywiście obecność obowiązkowa !!!!Ogóreczki zakiszone , smalczyk zrobiony , kiełbaski-kaszanki czekają na Was. Do zobaczenia jutro pod Agatem ... A potem kierunek Brzeziny.Pogoda zamówiona więc frekwencja dopisze - bo wkońcu chciałem Was wszystkich poznać ( w niedziele już miałem okazję z kilkoma z Was się spotkać ) .

Opublikowano

Dzięki GAZDA za przypomnienie ja zapewne bede ale wpadne na zwyczajowa kawe bo obowiązki mnie gonią czasowo

Opublikowano

Dzięki za zaproszenie. Postaram się być w omówionym miejscu.

Opublikowano

My również. Niestety pucha.

Opublikowano

Witam. Świeżak może też dojedzie.POZDRAWIAM I DO ZOBACZENIA JUTRO O 18-TEJ

• Klubowicze
Opublikowano

Tak w tym miejscu.

Opublikowano

Gazda nie rób sobie dużych kosztów, każdy coś tam weźmie pod kanapę i z głowy. Samo zaproszenie jest juz wystarczająco sympatyczne.

Opublikowano

Julek ma rację.

Opublikowano

Panowie to gdzie w końcu , manufaktura czy strykowska??????. I gdzie mam kupić tą moją nieszczęsną żarówkę h4 35w,bo ciężko jest.

Opublikowano

spróbuj w Korandoo na Przdzalnianej 88 ,

Opublikowano

a co ze spotkaniem???????

strykowska czy manu???????//

Opublikowano

Ja mogę podjechać pod Manu bo i tak będę się przebijał Włókniarzami do Wojska Polskiego i dalej na Stryków. Więc jak kogoś dojrzę to podjadę.

Opublikowano

Smacznego wszystkim i witamy świeżych my w pracy :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2: :mad2:

Opublikowano

Proponuję jak wyżej 18 Agat

Opublikowano

Zapowiada się deszczowa pogoda.

Opublikowano

Wszystko mam już przygotowane ,więc niema potrzeby abyście cokolwiek przywozili ( chyba że macie obawy że wyjedziecie głodni !!! :chef: ).Pamiętajcie aby zabrać dobry humor i po drodze rozgonić wszystkie chmury ! Do zobaczenia jutro w Agacie o 18:00 , ACHA ! najlepszą rekompensatą za zaproszenie będzie DUŻA frekwencja na jutrzejszym spocie !!! ( to dot. się obaw Julka o mój budrzet ...). A tak wogóle to odrywacie mnie od "pracy" , właśnie szykuję coś specjalnego dla PLECACZKÓW !!!!!

Opublikowano

Ale lipa lipa lipa

W polsce nie ma ani jednego mechaniora co zrobilby mi skuter zeby dalo sie jezdzic :(

uczę się naprawy i może ja taki zakład otworze.

• Sympatycy
Opublikowano

Jak już się nauczysz to daj znać to będę miał troszkę roboty dla ciebie.

A co do jutrzejszego grilla to proponuje by po każdego podjechał Julek swoim służbowym sprzętem.

Opublikowano

Volvo ! powiem tak- dobrze kombinujesz. Żeby się tylko nieokazało że wszyscy nagle chcą pełnić rolę plecaczków ! :clapping: :clapping: :clapping:

Opublikowano

No to szykuje się fajny spocik.