RONIN Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 To może jakąś ankietę zrobimy kto jest za Agatem?
ŁukaszWP Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Myślę że może była by to dobra miejscówka na czwartkowe spoty. Jest gdzie posiedzieć,coś dobrego zjeść no i są zniżki dla motocyklistów. Dla skuterzystów też? ;-)
jurczas Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Ja w dowodzie rejestracyjnym mam wpisane "motocykl" :-)
Lucjann Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Marzenka lecialem dzis w wasza strone kawalek za Poddebice i droge do lodzi na czwartkowe spotkania to macie dosłownie prze...... Uznania dla kierownika jak prowadzi :-) toż tam kleina kolina pogania. Co do miejsca to ja sie wypowiem jak Tomek da mi taśmy prawdy :-)
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 4 Lipca 2014 Lucjann co ty wiesz o koleinach. Jakie taśmy jakiej prawdy Kiler co ty wiesz o zabijaniu.
Klubowicze Marzena Opublikowano 4 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 4 Lipca 2014 Marzenka lecialem dzis w wasza strone kawalek za Poddebice i droge do lodzi na czwartkowe spotkania to macie dosłownie prze...... Uznania dla kierownika jak prowadzi :-) toż tam kleina kolina pogania. Co do miejsca to ja sie wypowiem jak Tomek da mi taśmy prawdy :-) Chłopie ja na tej drodze,to każdą dziurkę znam,wiem kiedy mam podskoczyć żeby skuter miał lżej.
jurczas Opublikowano 4 Lipca 2014 Opublikowano 4 Lipca 2014 Lucjann co ty wiesz o koleinach. Jakie taśmy jakiej prawdy Kiler co ty wiesz o zabijaniu. Tomek no taśmy no wiesz:-) dzis to takie modne ze kazdy ma taśmy z nagraniami:-)
Sympatycy zdun13m Opublikowano 5 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 5 Lipca 2014 Marzenka. Na tej trasie to Tomek powinien znać każdą dziurkę.hi hi
Klubowicze Marzena Opublikowano 5 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 5 Lipca 2014 Piotruś Tomek to zna każdą dziurkę na trasie Świecie,Kwidzyn.
ravw Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Tu mam tak posrany internet że.... Popatrzylem sobie z ciekawości jakie przebiegu mają skuterki hehehe po 80tys. mają wszystkie. Miałem okazję przyjzec się z bliska x10 - nic specjalnego. Ładna jest za to tmax, natomiast jedno jest przykre ale niestety wydaje się być prawdziwe, skutery jakie by nie były tu do turystyki nie są wykorzystywane. Głównie do tego służą transalp, bmw turystyczne i itp. Natomiast o ile na skuterku gość obwieszony torbami z lidla to norma o tyle gość na yamaha midnight star obwieszony torbami z lidla wygląda dziwnie. Wysłane z mojego HTC One SV za pomocą Tapatalk 2
Lucjann Opublikowano 5 Lipca 2014 Opublikowano 5 Lipca 2014 Oni tam tak maja Uzywaja sccoter do normalnej pracy czy jazdy od punktu a do punktu by cos zalatwic a ze warunki do jazdy maja doskonale to scoot chodzi prawie caly rok mam gdzies fotke jak gosc jakas 125cm3 wiezie na targ 1/2 zawartosci kurnika bez kasku i zapiernicza cos kolo 100 i wszystko jest ok policja nie reaguje a zabiti(taka straz miejska ) tez odwraca glowe w druga strone oni tym pracuja po prostu to sa inne kraje i inne potrzeby tych ludzi jedno trzeba im przyznac sa bardzo pogodni i zadowoleni ze wszystkiego
Julo Opublikowano 7 Lipca 2014 Opublikowano 7 Lipca 2014 Jakies plany na czwartek?, moze maly wypadzik w jakies ciekawe miejsce.
Sympatycy Volvo Opublikowano 7 Lipca 2014 Sympatycy Opublikowano 7 Lipca 2014 Dawaj bo już na pewno coś planowałeś.
Klubowicze Marzena Opublikowano 8 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2014 Julo może odwiedzimy Warszawę,obiecałam to Larwie jak, będzie pogoda oczywiście.
RONIN Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 W czwartek pogoda zmienna, ja bym wawe proponował za tydzień, bo trzeba wyjechać wcześniej.
Julo Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Jestem chetny na w_we, tyle, ze trzeba by gdzies o 16 wyjechac.
Carl Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Co się tam będziecie tłuc do W-wy... Zmodernizowałem trochę grilla, robię właśnie stół do ogrodu... może wypróbujemy! Krótko mówiąc zapraszamy na grilla w Zofiówce
RONIN Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Na wawę wystarczy o 17tej. wyjechać, a ja w ten czwartek najwcześniej o 18tej się z pracy wyrwę
Klubowicze Marzena Opublikowano 8 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2014 Możemy Warszawę przełożyć na następny czwartek nie ma problemu,w ten pogoda ma być taka sobie. Carl ja twojego grilla nie odpuszczę,dzięki za zaproszenie. Jeżeli wszyscy będą chętni to lecimy do Zofiówki.
ŁukaszWP Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Jak dolecę znad morza to się melduję :-) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Lucjann Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Dajcie znac o które i gdzie jutro sie spotykamy w drodze na grila
Julo Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Skoro ten Orient i tak jest chyba zamkniety, a napewno zwineli sie z ogrodkiem to chyba wrocimy pod Manu.
Klubowicze Marzena Opublikowano 10 Lipca 2014 Klubowicze Opublikowano 10 Lipca 2014 Myślę że w dniu dzisiejszym,o ile pogoda pozwoli to najlepsza będzie Manufaktura. Jak spotkamy się w większym gronie to ustalimy gdzie będziemy się spotykać na stałe.
Rekomendowane odpowiedzi