Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prawdo podobnie bede !scooter

Opublikowano

Ja tez postaram sie byc

Opublikowano

Jak wy to i ja.

Opublikowano

No to mnie też nie może braknać:-)

Opublikowano

Ostatni stawia pączki :)

Opublikowano

A ja w pracy :mad2:

• Sympatycy
Opublikowano

Raczej nie przybędę bo na powrocie będzie troszkę zimno.

• Klubowicze
Opublikowano

Volvus wymiękł.

Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanie Jacek miałeś rację ta Twoja maszyna to nie skuterek:-) Oj podoba mi sie

Julo dzieki za pączucha

Opublikowano

Zmarznięty, ale cały,brrrrr. Dzięki za spotkanko, frekwencja dziś iście letnia.

Opublikowano

Zmarznięty, ale cały,brrrrr. Dzięki za spotkanko, frekwencja dziś iście letnia.

NO

Opublikowano

Ja rownież dziękuje za miłe spotkanie. Myślę, że za tydzień lub dwa przyjadę skuterkiem.

• Klubowicze
Opublikowano

Budujące spotkanko oby tak dalej.Dzięki.

• Sympatycy
Opublikowano

Panowie dzięki za spotkanko tylko szkoda że puszką.

Julo dzięki za pączki.

Paździoch dzięki za pączki i za popitkę neutralizacjom tłuszcz pączkowy.

• Klubowicze
Opublikowano

Jacuś dziękuję za herbatkę.Jacuś i Aguś męża dowiozłam szczęśliwie,chociaż już w tym wieku jestem ślepa.

• Klubowicze
Opublikowano

Tomek nie puszkom tylko puszką,hi hi hi.Marzenko a nic z Twoich oczu wyczytać nie można.

• Sympatycy
Opublikowano

Poprawione hi hi hi jak co to mnie popraw .

Opublikowano

Pierwszy raz miałem okazję zawitać choć na chwilę na czwartkowe spotkanie. Jeszcze na pieszo, ale do wiosny coraz bliżej. Duże brawa dla odważnych kolegów którzy przyjechali na 200. Pozdrowienia dla wszystkich.

Opublikowano

Pierwszy raz miałem okazję zawitać choć na chwilę na czwartkowe spotkanie. Jeszcze na pieszo, ale do wiosny coraz bliżej. Duże brawa dla odważnych kolegów którzy przyjechali na 200. Pozdrowienia dla wszystkich.

Nie wszyscy, ale Ja Julo i romarjo mieliśmy okazję Cie poznać zapraszamy w czwartki.

Opublikowano

Maszyna przebudzona po zimie, przeglad zrobiony,pierwsze 50 km też..:) jeśli nie ma cie nic przeciw to chętnie w czwartek do manu zajrze poznać łódzka grupe..pozdrawiam.

ps . może jest ktoś chętny jutro (niedziela) posmigac troche bo samemu nudno?

• Klubowicze
Opublikowano

Serdecznie zapraszamy.Szkoda że wcześniej na forum cię nie było właśnie dziś chłopaki pojechali.:)

Opublikowano

Witam wszystkich!

Jestem nowym użytkownikiem forum i rowniez nowym posiadaczem AA 500. Bardzo chętnie bym dołączył do Waszej grupy. AA 500 to moj pierwszy maxi skuter wiec doświadczenie mam marne w te klocki, ale razem zawsze łatwiej; ) ogolnie z dwoma kółkami mialem juz do czynienia choć był to całkiem inny styl jazdy, a pasją na skutery zarazil mnie nasz wspólny kolega Julo, dzieki też jego pomocy udało mi się kupić Apke. Niestety-stety maszyna była sciagana wiec jestem w trakcie prostowania kwitkow, także póki co z bólem serca przyglądam się jej nie mogąc legalnie posmigac! pozdrawiam i mam nadzieje że jeśli to możliwe to szybko uda mi się z Wami polatac. pozdro!:) Robert

Opublikowano

Łódzkie wita !!!

Opublikowano

Witaj bobsonn!

Maciek nie bądź taki zasadniczy, to miło że wita się najpierw z ziomalami :wink1: