Sympatycy Volvo Opublikowano 27 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Lutego 2014 Raczej nie przybędę bo na powrocie będzie troszkę zimno.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 27 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2014 Volvus wymiękł.
jurczas Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Dzięki za miłe spotkanie Jacek miałeś rację ta Twoja maszyna to nie skuterek:-) Oj podoba mi sie Julo dzieki za pączucha
Julo Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zmarznięty, ale cały,brrrrr. Dzięki za spotkanko, frekwencja dziś iście letnia.
romarjo Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zmarznięty, ale cały,brrrrr. Dzięki za spotkanko, frekwencja dziś iście letnia. NO
PAW_KOR Opublikowano 27 Lutego 2014 Opublikowano 27 Lutego 2014 Ja rownież dziękuje za miłe spotkanie. Myślę, że za tydzień lub dwa przyjadę skuterkiem.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 27 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2014 Budujące spotkanko oby tak dalej.Dzięki.
Sympatycy Volvo Opublikowano 27 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 27 Lutego 2014 Panowie dzięki za spotkanko tylko szkoda że puszką. Julo dzięki za pączki. Paździoch dzięki za pączki i za popitkę neutralizacjom tłuszcz pączkowy.
Klubowicze Marzena Opublikowano 27 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2014 Jacuś dziękuję za herbatkę.Jacuś i Aguś męża dowiozłam szczęśliwie,chociaż już w tym wieku jestem ślepa.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 27 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 27 Lutego 2014 Tomek nie puszkom tylko puszką,hi hi hi.Marzenko a nic z Twoich oczu wyczytać nie można.
Sympatycy Volvo Opublikowano 28 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 28 Lutego 2014 Poprawione hi hi hi jak co to mnie popraw .
Maku Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Pierwszy raz miałem okazję zawitać choć na chwilę na czwartkowe spotkanie. Jeszcze na pieszo, ale do wiosny coraz bliżej. Duże brawa dla odważnych kolegów którzy przyjechali na 200. Pozdrowienia dla wszystkich.
jurczas Opublikowano 28 Lutego 2014 Opublikowano 28 Lutego 2014 Pierwszy raz miałem okazję zawitać choć na chwilę na czwartkowe spotkanie. Jeszcze na pieszo, ale do wiosny coraz bliżej. Duże brawa dla odważnych kolegów którzy przyjechali na 200. Pozdrowienia dla wszystkich. Nie wszyscy, ale Ja Julo i romarjo mieliśmy okazję Cie poznać zapraszamy w czwartki.
Arki72 Opublikowano 1 Marca 2014 Opublikowano 1 Marca 2014 Maszyna przebudzona po zimie, przeglad zrobiony,pierwsze 50 km też.. jeśli nie ma cie nic przeciw to chętnie w czwartek do manu zajrze poznać łódzka grupe..pozdrawiam. ps . może jest ktoś chętny jutro (niedziela) posmigac troche bo samemu nudno?
Klubowicze Marzena Opublikowano 1 Marca 2014 Klubowicze Opublikowano 1 Marca 2014 Serdecznie zapraszamy.Szkoda że wcześniej na forum cię nie było właśnie dziś chłopaki pojechali.
bobsonn Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Witam wszystkich! Jestem nowym użytkownikiem forum i rowniez nowym posiadaczem AA 500. Bardzo chętnie bym dołączył do Waszej grupy. AA 500 to moj pierwszy maxi skuter wiec doświadczenie mam marne w te klocki, ale razem zawsze łatwiej; ) ogolnie z dwoma kółkami mialem juz do czynienia choć był to całkiem inny styl jazdy, a pasją na skutery zarazil mnie nasz wspólny kolega Julo, dzieki też jego pomocy udało mi się kupić Apke. Niestety-stety maszyna była sciagana wiec jestem w trakcie prostowania kwitkow, także póki co z bólem serca przyglądam się jej nie mogąc legalnie posmigac! pozdrawiam i mam nadzieje że jeśli to możliwe to szybko uda mi się z Wami polatac. pozdro! Robert
RONIN Opublikowano 3 Marca 2014 Opublikowano 3 Marca 2014 Bobsonn tutaj się witamy http://www.forum.burgmania.net/forum/11-serdecznosci/
Carl Opublikowano 4 Marca 2014 Opublikowano 4 Marca 2014 Witaj bobsonn! Maciek nie bądź taki zasadniczy, to miło że wita się najpierw z ziomalami
Rekomendowane odpowiedzi