Bulba Opublikowano 31 Października 2013 Autor Opublikowano 31 Października 2013 Obiecalem takiemu jednemu "niekoledze" ze cos mu przywioze wiec na chwile wpadne.
Klubowicze Marzena Opublikowano 31 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2013 Ireczku nie wiem czy będziemy ponieważ Tomek jeszcze nie wrócił z pracy.
Bulba Opublikowano 31 Października 2013 Autor Opublikowano 31 Października 2013 Skandal. Jak można się tak wolno obijac !!!
Carl Opublikowano 31 Października 2013 Opublikowano 31 Października 2013 Nie wyrobię się, może za tydzień się jeszcze uda...
RONIN Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Jak wracałem do domu koło 21 na moim zadupiu było już -1 C
jurczas Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Ja też wracałem ok 21 nogi mi zmarzły dzięki Julo i Ronin że byliście, miło było:-)
Julo Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Spoko, moze za tydzien bedzie zimniej i bardziej zmarzniemy.
jurczas Opublikowano 1 Listopada 2013 Opublikowano 1 Listopada 2013 Chciałbym brakuje mi jazdy w tym roku, wycięte 2 miesiące lata:-(
Bulba Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Opublikowano 1 Listopada 2013 Julo upolowany o obmachany dzisiaj na przystanku na Broniewskiego
Julo Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Jak Wy mnie tam dojrzeliście to ja nie wiem. Pozdrawiam. Czy planujemy w tym roku tradycyjnie spotkanie mikołajkowo-opłatkowe?, bo jeśli tak, to muszę do 15 listopada zgłosić wolne w grafiku na grudzień. Później mogę mieć problem żeby się wstrzelić, więc fajnie by było żebyśmy w pierwszej kolejności wybrali termin, a później dopięli resztę szczegółów. Tak po prostu chciałbym z wami tam być
ciesu Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Julo to miło z Twojej strony :-) Prawdę mówiąc ja chyba mogę mieć problem z integracją z Wami 6 grudnia w piątek, inne piątki raczej wchodzą w grę...
Klubowicze Marzena Opublikowano 4 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2013 To wcale nie musi być 6 grudnia,mogą być kolejne piątki.Chłopaki załatwcie wszystko my jak zawsze się dostosujemy.Lokal menu ceny itd.
Julo Opublikowano 4 Listopada 2013 Opublikowano 4 Listopada 2013 Byłem dziś porozmawiać w Karczmie Polskiej, na al. Włókniarzy 209. Wstępny termin 13-grudnia-piątek W lokalu będzie odbywał się dancing, więc muzykę i trochę ruchu mamy zapewnione, rezerwacja ostatniej części sali + menu z karty dań. Co do alkoholu jestem umówiony z szefową na czwartek. Ze względu na zespół wejście płatne 13zł od osoby, obiadki i przystawki do wglądu na stronce http://www.karczmapolska.pl Patrząc na ceny, uważam, że są bardzo przystępne. Bardzo bym prosił o wstępną deklarację, więc ludziska wpisujcie się
Klubowicze Marzena Opublikowano 5 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 5 Listopada 2013 Jesteśmy za tylko może przenieść temat do wigilij.Julo super miejsce.
jurczas Opublikowano 16 Listopada 2013 Opublikowano 16 Listopada 2013 Do środy temperatury w dzień dwucyfrowe, jak tak dalej pójdzie to jeszcze w grudniu będziemy śmigać pod Bawełnę
Sympatycy Volvo Opublikowano 21 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Listopada 2013 No i co się dziś wydarzyło że nikogo nie było. Powiedzmy że mój znajomy zawsze mówił trzeba być twardym .
RONIN Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 ja jeszcze w pracy garuję, ale oczywiście skuterem
RONIN Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Dzisiaj był chyba ostatni raz w tym roku, udało się jakieś 40 km. nakręcić i spadło to białe g...o z nieba :-(
Rekomendowane odpowiedzi