ciesu Opublikowano 10 Października 2013 Opublikowano 10 Października 2013 fakt .....miło i mam nadzieje że będę częściej Zapraszamy!!! Fajnie było Was gonić puszką - widok prawie 10 maszyn, gdzie wszyscy byli w kamizelkach - BEZCENNE Volvo a co Ty za zamieszanie zrobiłeś na tej Aleksandrowskiej przy Szczecińskiej?? Orlen od dwóch miesięcy nieczynny, przy czym od miesiąca stacja jest zrównana z ziemią, a Ty tankować chciałeś??? Na przyszłość pytaj się mnie, gdzie masz na stację wjechać hehe Aaaaaaaaa - Ty pewnie o tym napisie z kamizelki rozmyślałeś całą drogę
Julo Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Ja również dziękuję za spotkanko.
Carl Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Miło było... miejmy nadzieję że w przyszły czwartek pogoda też dopisze. Ciesu - dzięki za kamizelki
ciesu Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Mahonej dziś nie lata z nami ale jak może jakaś Wam zbywa to jak jest XL to ja się pisze bo moją psiak mi poszarpał Kamizelka jest XL, ale dziś Mahonej puszcza przelew, więc sprawa może być nieaktualna... Ciesu - dzięki za kamizelki Bardzo proszę!!
Julo Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ładuję akumulator i wybieram się dziś pod Manu.
ravw Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ja tez się wybieram, choć ze względu na to iż jestem chory nie polatam dziś. Przyjechała do mnie oponka Michelin City Grip no wygląda okazale.
Carl Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Mnie nie będzie bo nie mam na czym, Burka oddałem do warsztatu celem likwidacji podejrzanych dźwięków z zawieszenia, wymiana klocków i oleju w lagach. Co by na wiosnę był gotowy.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 17 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2013 Ja tez się wybieram, choć ze względu na to iż jestem chory nie polatam dziś. Przyjechała do mnie oponka Michelin City Grip no wygląda okazale. Ja w swoim Kymkaczu miałem też taką. Będzie pan zadowolony.
Klubowicze Marzena Opublikowano 17 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2013 Jak mój mąż wyrobi się w pracy i nie będzie padał deszcz to będziemy.
ravw Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ja w swoim Kymkaczu miałem też taką. Będzie pan zadowolony. Nie jestem pan. Pany to były kiedyś. :-) jestem pod mamu i czekam Wysłane z mojego HTC One SV za pomocą Tapatalk 2
Sympatycy Volvo Opublikowano 17 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2013 Dzięki wszystkim przybyłym za spotkanko było super . Jak tak dalej pójdzie to na następny sezon pod magazyny bawełny będę przyjeżdżał sam no z Marzenką.
ciesu Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 To w ile maszyn dziś się spotkaliście??
Sympatycy Volvo Opublikowano 17 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2013 Pawełku tylko pięć +jedna puszka z dwoma kobitkami.
jurczas Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Ja dopiero dojechałem do domu, mało nas było, ale miło. Dzięki Dla tych co nie byli zaczynamy odliczanie...raz......
ciesu Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Tomasz, a co to za Burgmaniaczki puszką przyjechały??
Sympatycy Volvo Opublikowano 18 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2013 Funfel nówki przyjechały się zapisać na następny sezon.
Klubowicze Marzena Opublikowano 18 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2013 Poznasz je na zakończeniu mówię o tych dziewczynach z które przyjechały puszką.
jurczas Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Młoda pisze się na czwartek jako plecaczek:-) Chyba ją zabiorę bo pogoda ma dopisać
Julo Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 W czwartek obowiazkowo trzeba sie gdzies wybrac, juz jestem glodny:)
ravw Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Mam propozycje na czwartek - sopot
jurczas Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Ten koło Gdańska? ravw to jak z tym sopotem?
RONIN Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Może też mi się wreszcie uda z Wami spotkać.
Rekomendowane odpowiedzi