Carl Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A ja nie odpaliłem.... w pełnym rynsztunku wskoczyłem na moto aby jechać zdobić przegląd (powinienem 2 tygodnie temu), przekręcam kluczyk, lampki się zapaliły i szybko zgasły - zimny trup. Padł akumulator i dałem sobie spokój, jakby co to jestem w Zofiówce, odpoczywamy po wyjeździe...
Sympatycy Volvo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Carl odpal z szelek i przyjeżdżaj ja mam z sobą szelki to cie podłącze jakby była taka potrzeba. Trza być twardym.
Carl Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Już za późno, moto na Piotrkowskiej a ja na wsi.
Bulba Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Lepiej nam nie zdradzaj gdzie jestes bo wiesz czym to grozi
Carl Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 A zapraszam, to już ostatni czwartek który spędzam na wsi.
Bulba Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dzieki za zajebiste spotkanko. Grill u Karola bezcenny
Julo Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Ja również dziękuje, było jak zwykle super.
ciesu Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Było SUPER, Karol i Beata - dziękujemy za gościnę i przepraszamy, że nie pozmywaliśmy :-) Volvo - mam nadzieję, że dojechaliście bez przeszkód i ten barani łeb z vw golfa już nie ścigał się z Wami??
Bulba Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Już tak nie superuj tylko filmy dawaj
ciesu Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 http://www.expressilustrowany.pl/artykul/975004,dwa-kola-z-przodu-i-rozwija-150-kmh-niezwykly-skuter-na-ulicach-lodzi,4,id,t,sg.html#galeria-material Zobaczcie, jak się podniecają tym sprzętem :-) Bulba - jutro postaram się coś wrzucić!
Carl Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Dziękujemy za wizytę, było jak zwykle czyli dużo ha, ha, ha i świetne kiełbaski przyrządzone przez szefa grilla. Do następnego...
romarjo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 dzięki za wspólne towarzystwo na grilu u Carola, do następnego Danusia nie może się doczekać
krzysiu Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Z tego co czytam to powinno byc w dziale Spontan ;-)
Sympatycy Volvo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Dziękujemy za super spotkanko.Beata i Karol dziękujemy za gościnę,zmywaniem się nie przejmuj Pawełku na drugi rok kupimy im zmywarkę haha.Dojechaliśmy w spokoju barani łeb się nie ścigał więcej z nami,zresztą i tak nie miał szans .Romek i Danusia dzięki za baterie następnym razem !piwko .Bulbiku bo bym zapomniał tobie też dziękuję za pikadełka.
ravw Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Dzięki wam za spotkano. Dzwoniłem dziś do motor-landu, musza mi sprawdzić w serwisie cała droga dolotu paliwa i powietrza, skład mieszanki itd. Mam nadzieje że mi to naprawią i jeszcze w tym roku polatam, a tamtemu serwisowi już dziękuje i nie polecam. ps. Uczę się teraz techniki naprawy i odtąd będę robił to sam. Dziś rozkręcam skuter sam, bo ponoć najczęstszą wada jaka popełnia serwis jest błędne założenie gumy miedzy filtrem powietrza a gaźnikiem. tzn. jeśli silnik jest zimny - guma ta też wówczas wszystko jest cacy, jak się zagrzeje ona staje się elastyczna i się rozciąga, przy obrotach jałowych niema znaczenia ile powietrza bierze ale już jak się zaczyna rozkręcać wówczas bierze lewe powietrze natomiast przy pewnych obrotach już zasysa tak mocno powietrze ze guma się zaciska i znów tego efektu niema. Chce wierzyć że tą właśnie pierdołę mam dziś to zrobię potem polatam i zobaczę jak się będzie działo. A swoja drogą wrócę do nich żeby naprawili to co spieprzyli czyli uszczelkę pod korkiem spustowym oleju, bo drugi raz oleju kupować nie będę. I nie chodzi tu o koszty tylko o zasadę. Poza tym mam jeszcze inne wydatki w postaci wariatora, malowanie, relingi, kurtka itd. Powiedzcie a gdybym zrobił sobie skuter takim czymś: http://www.noxan.pl/...kier-400ml.html http://www.stardustcolors.pl/farba-fluorescencyjna/465-farba-fluorescencyjna-pomaraczowa.html Czy to jest legalne?
Julo Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Nie wiem czy legalne, ale podchodzi mi pod Agro-Tuning.
Arecki_ELW Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ravw, o legalność zapytaj tam gdzie robisz przegląd... A tak na marginesie, to co chcesz machnąć tym oczoj.b.ym kolorem?? Przepraszam za mały OFF-Top...
stefanekmac Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Hmm może nie cały, ale np czarne obudowy napędu ? Czarny dół kufra ? To jest dobry pomysł.
ravw Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Nie nie ale ja chce wybrać kolor biały tej farby, na czarnej nic nie będzie widać, ta farba jest półprzezroczysta. (ta z 2 linka)
djquest2 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Ja również chciałem podziękować Karolowi i Beacie za miłe przyjęcie. Było bardzo sympatycznie przy grillu a jak Ulicznica się cieszyła . p.s. Jeden z Burgmaniaków ( przepraszam ale nicku nie pamiętam )pytał mnie o flock do jego bagażnika w Burgmanie 400. Coś takiego mi się przewinęło ostatnio : http://allegro.pl/okleina-czarny-i-czerwony-zamsz-alkantara-flok-hit-i3475207500.html Od tego sprzedającego kupował kolega okleinę carbonową i całą maskę mu tak obkleiliśmy i wyszło świetnie więc pewno i tutaj można sporo zdziałać .
ravw Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 w czwartek najprawdopodobniej mnie nie będzie, odstawiam skuter do dolko coś wydaje mi się w tym roku to sobie nie po śmigam, jeden błąd oddanie do serwisu nie właściwego i na grzebali jak się tylko dało. ech
Leppe Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 A w Dolko grzebią?,mój znajomy niedawno odebrał od nich skuter i stwierdził iż olej który miał być wymieniony jest bardzo brudny i do tego jeszcze z opiłkami metalu (ale opiłki to z poprzedniej usterki były więc tym bardziej powinni wymienić). Może to był odosobniony przypadek ale trzeba mieć ich na oku . Co się dzieje z twoim skuterem, że musisz go do serwisu odstawić?
Sympatycy Volvo Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jutro czwartek a mnie nie będzie na sto procent i co teraz zrobicie .
ciesu Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Tomek, nie daj się prosić - PRZYJEDŹ
Rekomendowane odpowiedzi