Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Volvo o której wylatujesz do Zgierza po ekipę z Płocka?

Opublikowano

na 18 15 jesteśmy u was w Zgierzu

• Sympatycy
Opublikowano

My z Ciesem będziemy o 18 w Zgierzu , a resztę uprasza się o liczne przybycie i cierpliwe czekanie na zacnych gości z miasta Płocka.

Miło by było żeby się ktoś ziają czerwonym dywanem i kwiatami(proszę brać wszystko na zeszyt kolegi Ciesa on później wszystko ureguluje).

Opublikowano

Jestem za - mój zeszyt wszystko przyjmuje :)

• Sympatycy
Opublikowano

Ludki szykować się bo wyprzedzam po delegacje z Płocka trzymajcie za mnie kciuki.

Opublikowano

Melduję, że jestem już w domku :-)

Volvo i Julo - czy też dotarliście??

Limmp i Braszken - piszcie, jak Wasza droga???

Opublikowano

My też w domu, dzięki za udane latanie, do następnego.

Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanie. Pozdrawiam All.

Niestety jestem już w pracy.

Opublikowano

Spokojnej pracy Paw_Kor!!!

• Sympatycy
Opublikowano

My już w domku.Dziękujemy za wspólną jazdę było bardzo miło.W szczególności dziękujemy kolegom z Płocka za odwiedziny.Zdun tobie za jak zwykle pyszną tortille.Tomek Marzena.

Opublikowano

Zniknęło mi moje zdjęcie, ale to nic wystawie nowe.

Pozdro For All!!!

• Sympatycy
Opublikowano

Trza było nie grzebać to by było.

Płock prosimy o potwierdzenie szczęśliwego powrotu.

Opublikowano

jesteśmy w domciu sorki że tak późno ale mieliśmy dwie przygody po drodze ale opowiemy jak się spotkamy dzięki za przyjęcie i wspólne km :confused: pzdr

Opublikowano

jestem już w domu,fajne spotkanie,dzięki za gorące przyjęcie,Piotrek tortilla super bez zmian przez rok,dzięki za naklejkę,szkoda że na autostradzie nie ma żadnej stacji benzynowej,jeszcze raz dziękujemy za wspólne śmiganie do zobaczyska wkrótce szykować się.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też wam dziękuję za odwiedziny. Fajnie jest się spotkać ze znajomymi. Dobrze że nie zapominacie o mnie. Pozdrawiam.

Opublikowano

chyba się wczoraj mineliśmy jak ruszaliście ze świateł pomiędzy Konstantynowem a Aleksandrowem.

Opublikowano

Maciek to czemu nie zawróciłeś chwilę byśmy pogadali,trochę do domu nam było pilno i tak 24 ta zlądowałem

Opublikowano

chyba się wczoraj mineliśmy jak ruszaliście ze świateł pomiędzy Konstantynowem a Aleksandrowem.

Jechaliśmy tamtędy, zgadza się... Ale Ty jechałeś z naprzeciwka?? Nie widziałem Cię tam :-(

Opublikowano

nie lubi nas bo nie zawrócił :)

Opublikowano

Q..wa trąbiłem na Was bo jechałem z Aprilią na przyczepie i widziałem jak staliście naprzeciwko na światłach. Ale tak się spieszyliscie do Zduna, że nikt mnie nie zauważył.

Opublikowano

Co to jest kongres?

Czy to ma związek z Kongresem motocyklowym? O co biega z kamizelkami, no chyba na skucie nie muszę mieć kamizelki ze skóry?

Jutrzejszy wyjazd do Ldzania nie dojdzie pewnie do skutku, skuter zostawiłem w serwisie Kymco we wtorek jutro dopiero go odbieram :)

W tym wypadku zobaczymy się w czwartek.

Czy wyjątkowo w tym tygodniu możemy się spotkać w środę?

Opublikowano

No i jak? Coś się dzisiaj szykuje? Dostałem wolne na weekend i polatałbym gdzieś :D

Wysyłane z mojego GT-i9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Czy czwartek 22 będzie ktoś?

Wysłane z mojego HTC One SV za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Jeżeli nie będzie padac to jestem