ciesu Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Volvo o której wylatujesz do Zgierza po ekipę z Płocka?
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 My z Ciesem będziemy o 18 w Zgierzu , a resztę uprasza się o liczne przybycie i cierpliwe czekanie na zacnych gości z miasta Płocka. Miło by było żeby się ktoś ziają czerwonym dywanem i kwiatami(proszę brać wszystko na zeszyt kolegi Ciesa on później wszystko ureguluje).
ciesu Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jestem za - mój zeszyt wszystko przyjmuje
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ludki szykować się bo wyprzedzam po delegacje z Płocka trzymajcie za mnie kciuki.
ciesu Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Melduję, że jestem już w domku :-) Volvo i Julo - czy też dotarliście?? Limmp i Braszken - piszcie, jak Wasza droga???
Julo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 My też w domu, dzięki za udane latanie, do następnego.
PAW_KOR Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Dzięki za miłe spotkanie. Pozdrawiam All. Niestety jestem już w pracy.
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 My już w domku.Dziękujemy za wspólną jazdę było bardzo miło.W szczególności dziękujemy kolegom z Płocka za odwiedziny.Zdun tobie za jak zwykle pyszną tortille.Tomek Marzena.
PAW_KOR Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zniknęło mi moje zdjęcie, ale to nic wystawie nowe. Pozdro For All!!!
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Trza było nie grzebać to by było. Płock prosimy o potwierdzenie szczęśliwego powrotu.
braszken Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 jesteśmy w domciu sorki że tak późno ale mieliśmy dwie przygody po drodze ale opowiemy jak się spotkamy dzięki za przyjęcie i wspólne km pzdr
limmp1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 jestem już w domu,fajne spotkanie,dzięki za gorące przyjęcie,Piotrek tortilla super bez zmian przez rok,dzięki za naklejkę,szkoda że na autostradzie nie ma żadnej stacji benzynowej,jeszcze raz dziękujemy za wspólne śmiganie do zobaczyska wkrótce szykować się.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Ja też wam dziękuję za odwiedziny. Fajnie jest się spotkać ze znajomymi. Dobrze że nie zapominacie o mnie. Pozdrawiam.
RONIN Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 chyba się wczoraj mineliśmy jak ruszaliście ze świateł pomiędzy Konstantynowem a Aleksandrowem.
limmp1 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Maciek to czemu nie zawróciłeś chwilę byśmy pogadali,trochę do domu nam było pilno i tak 24 ta zlądowałem
ciesu Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 chyba się wczoraj mineliśmy jak ruszaliście ze świateł pomiędzy Konstantynowem a Aleksandrowem. Jechaliśmy tamtędy, zgadza się... Ale Ty jechałeś z naprzeciwka?? Nie widziałem Cię tam :-(
RONIN Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Q..wa trąbiłem na Was bo jechałem z Aprilią na przyczepie i widziałem jak staliście naprzeciwko na światłach. Ale tak się spieszyliscie do Zduna, że nikt mnie nie zauważył.
ravw Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Co to jest kongres? Czy to ma związek z Kongresem motocyklowym? O co biega z kamizelkami, no chyba na skucie nie muszę mieć kamizelki ze skóry? Jutrzejszy wyjazd do Ldzania nie dojdzie pewnie do skutku, skuter zostawiłem w serwisie Kymco we wtorek jutro dopiero go odbieram W tym wypadku zobaczymy się w czwartek. Czy wyjątkowo w tym tygodniu możemy się spotkać w środę?
orzo Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Opublikowano 15 Sierpnia 2013 No i jak? Coś się dzisiaj szykuje? Dostałem wolne na weekend i polatałbym gdzieś Wysyłane z mojego GT-i9100 za pomocą Tapatalk 2
Bulba Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Patrz w spontanicznych http://www.forum.burgmania.net/topic/14760-i-znowu-spontanicznie/page__st__140#entry309632
ravw Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Czy czwartek 22 będzie ktoś? Wysłane z mojego HTC One SV za pomocą Tapatalk 2
Bulba Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Jeżeli nie będzie padac to jestem
Rekomendowane odpowiedzi