Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

He he ją już stary jestem i nie szaleje, max 90 w trasie

• Sympatycy
Opublikowano

To wszystko do czasu ,jak sie z nami zadasz to nieraz maszynkę pogonisz.

Opublikowano

świerku razem będziemy wąchac spaliny !!!

• Sympatycy
Opublikowano

Oj Panowie nie przesadzajcie to wy będziecie jeździć pierwsi a my będziemy wąchać wasze spalinki.

Opublikowano
  W dniu 5.08.2013 o 16:02, ravw napisał(a):

He he ją już stary jestem i nie szaleje, max 90 w trasie

No to chyba przegiąłeś z tą starością, ja pewnie musiałbym jeździć max 50

Opublikowano
  W dniu 5.08.2013 o 09:03, ciesu napisał(a):

Na bogato!!! :-)

nie jeździłem skuterem większym niż 125 do tej pory, ale jak widzę jak Wasze maszynki odchodzą, to mnie korci coś większego. Z drugiej strony wczoraj wycieczka za Sieradz z żonką na tylnym siedzeniu i spalanie przy 80-90km/h to 2,7l :photo: cieszy oko i portfel. Na dojazdy do pracy to super sprzęt, gdzieś dalej też, ale max prędkość w dalszą trasę to 90km/h. 100-110km/h to dla niego już tak wysiłkowo jest bardzo. Za wyprzedzanie TIRa nie ma sie co brać, bo ci też potrafią popitalać ostro i mogłoby być nieciekawie :ninja:

Bardzo podoba mi się nowy Kymco XCITING 400i :)...żólty, ale jak zaczynam o nim mówić, to żona jakoś dziwnie się zachowuje :) coś jakby zaczyna warczeć hiihihihi i pozostanie mi chyba przemalowac honde na żółto :)

Opublikowano

Witam ,mamy chęć się do was wybrać,na razie jest nas 2 pewnych zbieramy grupę z Płocka,plan jest na czwartek 18 20 czy wylecicie po nas przed Łódz,polatamy wspólnie,Bulba rzucaj robotę na czwartek,do zobaczenia.

• Sympatycy
Opublikowano

Wstępnie możemy umówić się u Zgierzu pod McDonaldem, no chyba że chcecie to do Piątku po was wyjadę. Podajcie miejsce i czas a będę tam.

Tylko nie przesadzajcie że do Płocka mam jechać . :) :Jumpy: :Jumpy:

Opublikowano

limmp1: tak jak gadaliśmy przez telefon, będę robil wszystko aby zdazyc.

Volvo: przeciez nawet bys nie trafil :)

Mam nadzieje ze w czwartek nawet gdybym ja sie nie wyrobil, frekwencja bedzie wzorowa :Jumpy:

• Sympatycy
Opublikowano

Oj Bulba ty se już w papierach nachlapałeś się do mnie nie odzywaj bo se focha strzeliłem .

Opublikowano
  W dniu 6.08.2013 o 03:23, Swierku napisał(a):

Za wyprzedzanie TIRa nie ma sie co brać, bo ci też potrafią popitalać ostro i mogłoby być nieciekawie :)

Bardzo podoba mi się nowy Kymco XCITING 400i, ale jak zaczynam o nim mówić, to żona jakoś dziwnie się zachowuje :Jumpy:

Świerku wytłumacz żonie, że większa pojemność to też bezpieczeństwo a 400 ccm w drodze na Sieradz z pewnością nie spali Ci więcej niż 3,5 l/100 km.

Tak właśnie tłumaczył dzisiaj mojej żonie Maciek (Ronin), którego spotkaliśmy w Port Łódź :-)

Volvo - wylatuję razem z Tobą po ekipę z Płocka.

Opublikowano

Mnie niestety nie będzie, skuter poszedł na serwis, wymieniam wsio co się da więc małe prawdopodobieństwo że będę go miał w czwartek. Ale w sobotę chce się wybrać do ldzania, zapraszam wszystkich zainteresowanych, ach zapomniałbym, moja pasja są zdjęcia :)

Opublikowano

W które miejsce i o której godzinie się wybierasz do Ldzania?.

Opublikowano

Volvo673 nie ma potrzeby wyjazdu do Piątku po nas do Zgierza trafimy bez problemu co do godziny to ustalimy jeszcze.

Opublikowano

No i caly swiat Tomka legl w gruzach :)

Opublikowano

Ciekaw jestem jaką wycieczkę Bulba wymyślił na czwartek :):):)

Opublikowano

Zacznijmy od tego, ze nie mam pewnosci czy zdaze z pracy.

A na wycieczke prponuje Zgnile Błota i potem micha u Zduna.

Opublikowano

Świetny plan, tylko postaraj się w robocie.

• Sympatycy
Opublikowano

Znając Bulbe nieda rady no chyba żeby się postarał ale na pewno nieda rady.

Opublikowano

Ja wierzę że da radę i nie zawiedzie na spotkaniu,co wymyślił to nie ma znaczenia i tak z wami się spotkać jest zajebiście,my na ogół wybredni nie jesteśmy do zobaczenia jutro,Volvo podeślij numer jak wyruszać będziemy z Łącka to zadzwonię bo maruderzy u nas będą i 15 minut może się opóżnić wyjazd

Opublikowano

Godzina jeszcze nie ustalona ale z pewnością rano, mój tel 884-337-017

W dniu 7.08.2013 o 06:42, Leppe napisał(a):

W które miejsce i o której godzinie się wybierasz do Ldzania?.

Tylko wolno jedziemy bo pojedzie jeszcze koleżanka na hondzie rebel 250

ustaliłem jeśli nie będzie padać spotykamy się o 12 na maratońskiej pod NETTO.

W dniu 6.08.2013 o 03:23, Swierku napisał(a):

nie jeździłem skuterem większym niż 125 do tej pory, ale jak widzę jak Wasze maszynki odchodzą, to mnie korci coś większego. Z drugiej strony wczoraj wycieczka za Sieradz z żonką na tylnym siedzeniu i spalanie przy 80-90km/h to 2,7l :) cieszy oko i portfel. Na dojazdy do pracy to super sprzęt, gdzieś dalej też, ale max prędkość w dalszą trasę to 90km/h. 100-110km/h to dla niego już tak wysiłkowo jest bardzo. Za wyprzedzanie TIRa nie ma sie co brać, bo ci też potrafią popitalać ostro i mogłoby być nieciekawie :)

Bardzo podoba mi się nowy Kymco XCITING 400i :)...żólty, ale jak zaczynam o nim mówić, to żona jakoś dziwnie się zachowuje :) coś jakby zaczyna warczeć hiihihihi i pozostanie mi chyba przemalowac honde na żółto :)

Ale ty sie przejmujesz.

Ja jeździłem juz vn2000 i vn900 żadnej różnicy no może tylko taka ze ładniej gada ten vn2000, zajebiście przyspiesza żaden ścig mu nie może dorównać ale ..,

Ich użyteczność w mieście jest taka sama jak autobusu :)

Opublikowano

Mnie dziś nie będzie :) jadę do rodzinki do Kolumny,no chyba ,że podjedziecie do Kolumny na lody to się dołączę.

Jeśli chodzi o sobotę i Ldzań to jak pogoda będzie sprzyjająca to zapewne chętnie się przejadę, są tam przepiękne miejsca :) .

Opublikowano

Mnie też nie będzie, he he - pozdrowienia z pięknej Pragi !

• Sympatycy
Opublikowano

Oj Karol ty to masz loty. :)

Opublikowano

Spotkanie jest jak zawsze pod Manu??

Przypomniało mi się: sprzedam 2 UPS'y Ever DUO II - trzymają prąd ponad 10min, 500VA, cena dla kolegów z forum 90zł sztuka :)