ravw Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 He he ją już stary jestem i nie szaleje, max 90 w trasie
Sympatycy Volvo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Sierpnia 2013 To wszystko do czasu ,jak sie z nami zadasz to nieraz maszynkę pogonisz.
tasmanek76 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 świerku razem będziemy wąchac spaliny !!!
Sympatycy Volvo Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Oj Panowie nie przesadzajcie to wy będziecie jeździć pierwsi a my będziemy wąchać wasze spalinki.
Carl Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 W dniu 5.08.2013 o 16:02, ravw napisał(a): He he ją już stary jestem i nie szaleje, max 90 w trasie No to chyba przegiąłeś z tą starością, ja pewnie musiałbym jeździć max 50
Swierku Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 W dniu 5.08.2013 o 09:03, ciesu napisał(a): Na bogato!!! :-) nie jeździłem skuterem większym niż 125 do tej pory, ale jak widzę jak Wasze maszynki odchodzą, to mnie korci coś większego. Z drugiej strony wczoraj wycieczka za Sieradz z żonką na tylnym siedzeniu i spalanie przy 80-90km/h to 2,7l cieszy oko i portfel. Na dojazdy do pracy to super sprzęt, gdzieś dalej też, ale max prędkość w dalszą trasę to 90km/h. 100-110km/h to dla niego już tak wysiłkowo jest bardzo. Za wyprzedzanie TIRa nie ma sie co brać, bo ci też potrafią popitalać ostro i mogłoby być nieciekawie Bardzo podoba mi się nowy Kymco XCITING 400i ...żólty, ale jak zaczynam o nim mówić, to żona jakoś dziwnie się zachowuje coś jakby zaczyna warczeć hiihihihi i pozostanie mi chyba przemalowac honde na żółto
limmp1 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Witam ,mamy chęć się do was wybrać,na razie jest nas 2 pewnych zbieramy grupę z Płocka,plan jest na czwartek 18 20 czy wylecicie po nas przed Łódz,polatamy wspólnie,Bulba rzucaj robotę na czwartek,do zobaczenia.
Sympatycy Volvo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Wstępnie możemy umówić się u Zgierzu pod McDonaldem, no chyba że chcecie to do Piątku po was wyjadę. Podajcie miejsce i czas a będę tam. Tylko nie przesadzajcie że do Płocka mam jechać .
Bulba Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2013 limmp1: tak jak gadaliśmy przez telefon, będę robil wszystko aby zdazyc. Volvo: przeciez nawet bys nie trafil Mam nadzieje ze w czwartek nawet gdybym ja sie nie wyrobil, frekwencja bedzie wzorowa
Sympatycy Volvo Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Oj Bulba ty se już w papierach nachlapałeś się do mnie nie odzywaj bo se focha strzeliłem .
ciesu Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 W dniu 6.08.2013 o 03:23, Swierku napisał(a): Za wyprzedzanie TIRa nie ma sie co brać, bo ci też potrafią popitalać ostro i mogłoby być nieciekawie Bardzo podoba mi się nowy Kymco XCITING 400i, ale jak zaczynam o nim mówić, to żona jakoś dziwnie się zachowuje Świerku wytłumacz żonie, że większa pojemność to też bezpieczeństwo a 400 ccm w drodze na Sieradz z pewnością nie spali Ci więcej niż 3,5 l/100 km. Tak właśnie tłumaczył dzisiaj mojej żonie Maciek (Ronin), którego spotkaliśmy w Port Łódź :-) Volvo - wylatuję razem z Tobą po ekipę z Płocka.
ravw Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Mnie niestety nie będzie, skuter poszedł na serwis, wymieniam wsio co się da więc małe prawdopodobieństwo że będę go miał w czwartek. Ale w sobotę chce się wybrać do ldzania, zapraszam wszystkich zainteresowanych, ach zapomniałbym, moja pasja są zdjęcia
Leppe Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 W które miejsce i o której godzinie się wybierasz do Ldzania?.
limmp1 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Volvo673 nie ma potrzeby wyjazdu do Piątku po nas do Zgierza trafimy bez problemu co do godziny to ustalimy jeszcze.
Bulba Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No i caly swiat Tomka legl w gruzach
Julo Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ciekaw jestem jaką wycieczkę Bulba wymyślił na czwartek :)
Bulba Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zacznijmy od tego, ze nie mam pewnosci czy zdaze z pracy. A na wycieczke prponuje Zgnile Błota i potem micha u Zduna.
Julo Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Świetny plan, tylko postaraj się w robocie.
Sympatycy Volvo Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Znając Bulbe nieda rady no chyba żeby się postarał ale na pewno nieda rady.
limmp1 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Ja wierzę że da radę i nie zawiedzie na spotkaniu,co wymyślił to nie ma znaczenia i tak z wami się spotkać jest zajebiście,my na ogół wybredni nie jesteśmy do zobaczenia jutro,Volvo podeślij numer jak wyruszać będziemy z Łącka to zadzwonię bo maruderzy u nas będą i 15 minut może się opóżnić wyjazd
ravw Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Godzina jeszcze nie ustalona ale z pewnością rano, mój tel 884-337-017 W dniu 7.08.2013 o 06:42, Leppe napisał(a): W które miejsce i o której godzinie się wybierasz do Ldzania?. Tylko wolno jedziemy bo pojedzie jeszcze koleżanka na hondzie rebel 250 ustaliłem jeśli nie będzie padać spotykamy się o 12 na maratońskiej pod NETTO. W dniu 6.08.2013 o 03:23, Swierku napisał(a): nie jeździłem skuterem większym niż 125 do tej pory, ale jak widzę jak Wasze maszynki odchodzą, to mnie korci coś większego. Z drugiej strony wczoraj wycieczka za Sieradz z żonką na tylnym siedzeniu i spalanie przy 80-90km/h to 2,7l cieszy oko i portfel. Na dojazdy do pracy to super sprzęt, gdzieś dalej też, ale max prędkość w dalszą trasę to 90km/h. 100-110km/h to dla niego już tak wysiłkowo jest bardzo. Za wyprzedzanie TIRa nie ma sie co brać, bo ci też potrafią popitalać ostro i mogłoby być nieciekawie Bardzo podoba mi się nowy Kymco XCITING 400i ...żólty, ale jak zaczynam o nim mówić, to żona jakoś dziwnie się zachowuje coś jakby zaczyna warczeć hiihihihi i pozostanie mi chyba przemalowac honde na żółto Ale ty sie przejmujesz. Ja jeździłem juz vn2000 i vn900 żadnej różnicy no może tylko taka ze ładniej gada ten vn2000, zajebiście przyspiesza żaden ścig mu nie może dorównać ale .., Ich użyteczność w mieście jest taka sama jak autobusu
Leppe Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mnie dziś nie będzie jadę do rodzinki do Kolumny,no chyba ,że podjedziecie do Kolumny na lody to się dołączę. Jeśli chodzi o sobotę i Ldzań to jak pogoda będzie sprzyjająca to zapewne chętnie się przejadę, są tam przepiękne miejsca .
Carl Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mnie też nie będzie, he he - pozdrowienia z pięknej Pragi !
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Oj Karol ty to masz loty.
Swierku Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Spotkanie jest jak zawsze pod Manu?? Przypomniało mi się: sprzedam 2 UPS'y Ever DUO II - trzymają prąd ponad 10min, 500VA, cena dla kolegów z forum 90zł sztuka
Rekomendowane odpowiedzi