ciesu Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nagranie z wczorajszego spotu burgmanowego, ul. Piotrkowska. Zobaczcie, jaki wielki gość, jakim małym sprzętem jedzie :-)
tasmanek76 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Wspaniały wypad tylko wam pozazdrościć !!
tasmanek76 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 no niestety ale już moja zonka znalazła i dzisiaj ma wysłać prawie cały silnik ,
Leppe Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 A gdzie to nagranie jest do obejrzenia? Ile wyniesie cię następny silnik?, nie lepiej ten wyremontować?
ruslan007 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 ilmikjest ok.Nagranie z wczorajszego spotu burgmanowego, ul. Piotrkowska. Zobaczcie, jaki wielki gość, jakim małym sprzętem jedzie :-) [media=] [/media] Powiem no no filmik jest ok.
Leppe Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Nie wiem ja żadnego linku do filmiku nie widzę Już sobie poradziłem.
ciesu Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 no niestety ale już moja zonka znalazła i dzisiaj ma wysłać prawie cały silnik , No to nie zazdroszczę, ale to są "uroki" motoryzacji... Leppe ogarnąłeś filmik??
Leppe Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Leppe ogarnąłeś filmik?? Tak już sobie poradziłem, na filmiku wygląda to jeszcze fajniej .
tasmanek76 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Czesc Leppe mogę powiedzieć ze mi się udało bo silniczek kosztuje mnie tylko 250zł
Leppe Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Czesc Leppe mogę powiedzieć ze mi się udało bo silniczek kosztuje mnie tylko 250zł No tak przy takich kosztach niema sensu myśleć o remoncie.
ciesu Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 silniczek kosztuje mnie tylko 250zł DOBRA CENA!!!
tasmanek76 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 DOBRA CENA!!! to był fuks!!No i Leppe byłeś na spotkaniu pod manufakturą ?
ravw Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Cześć, jedno pytanko czy spotkania pod manufaktura są w każdy czwartek o 18?
orzo Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 tak, w każdy czwartek jeśli z jakichś przyczyn się nie odbywa, to na pewno znajdziesz tu informacje o ewentualnych zmianach planów
Leppe Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 to był fuks!! No i Leppe byłeś na spotkaniu pod manufakturą ? Tak byłem i zabrałem ze sobą kolegę który jeździ aprilia scarabeo 500.
Carl Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dlaczego nie przyjechaliście na grilla?
Leppe Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 W trakcie jazdy do Czarnocina miałem 15 telefonów od klienta i musiałem jechać się z nim spotkać więc po drodze na grilla w Tuszynie się rozdzieliliśmy i pojechaliśmy w kierunku domu gdzie zaraz za Tuszynem zatrzymała nas policja, co się potem okazało machneli na nas aby sprawdzić czy się zatrzymamy po krótkiej miłej rozmowie (bez sprawdzania dokumentów) pomknąłem do domku.
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Ostatnio jak na mnie machnęła pani w niebieskim mundurze to zapłaciłem 100zł mam świadka .
ravw Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Będę w ten czwartek mam nadzieje ze was znajdę. Moja historia jest kręta, najpierw miałem yamahe majesty 250,spotkałem się z wami na zlocie w grotnikach, potem zmieniłem moto na kawasaki vn900 i po 2 latach na cruiserze mogę powiedzieć tylko tyle że te motocykle raczej do turystyki się nie nadają, nie wygodne, głośne itd. I teraz kupiłem wg mnie tanio bo za 6500 zł kymco xciting'a 500, przy moim wzroście jest on bardzo wygodny. W czwartek będzie już po wymianie płynów, filtrów i innych regulacjach. Teraz przez parę lat nim pojeżdżę a potem kupie sobie takiego nowego, chyba ze spodoba mi się honda integra. Spotkamy się to pogadamy.
Swierku Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 witaj ravw. przybywaj na spota. ciekaw jestem tych kymco, bo mam honde 125i s-wing i nie poganiam z chłopakami, bo za wolno się zbiera . zaczynam już mysleć o wymianie na coś od 400cm w górę
ciesu Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 zaczynam już mysleć o wymianie na coś od 400cm w górę Na bogato!!! :-)
RONIN Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 tu nie ma co myśleć trzeba działać!!! ja już szukam dwóch garów
Rekomendowane odpowiedzi