Klubowicze Marzena Opublikowano 4 Sierpnia Klubowicze Opublikowano 4 Sierpnia W najbliższy czwartek powtórka.
stefanekmac Opublikowano 12 Grudnia Opublikowano 12 Grudnia Tak. Zajrzyj raczej na imprezy. Zapisz się. Pozdrawiam sedecznie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Grudnia Użytkownicy+ Opublikowano 12 Grudnia 3 godziny temu, stefanekmac napisał(a): .... Zajrzyj raczej na imprezy. Zapisz się. ...... a po co ma zaglądać ? 🤔 chłop ma dobrze. Marzenka mu wszytko ogarnie 😜 @Volvo sorki, ale .... piątek, piąteczek, piątunio 🤣
Sympatycy robert1973 Opublikowano 12 Grudnia Sympatycy Opublikowano 12 Grudnia W dniu 11.12.2025 o 11:28, Volvo napisał(a): Jest tu jeszcze KTO? A spotykacie się???
stefanekmac Opublikowano 14 Grudnia Opublikowano 14 Grudnia Czasem. To raczej na Messenger. Ja wywalilem fejsa i mess nie dziala. Generalnie slabo . Ostatnio to np pogrzeb Pażdziocha prawie wszyscy byli.
krzysiu Opublikowano 14 Grudnia Opublikowano 14 Grudnia W dniu 11.12.2025 o 11:28, Volvo napisał(a): Jest tu jeszcze KTO? Jest jest 😀
RONIN Opublikowano 17 Grudnia Opublikowano 17 Grudnia W dniu 14.12.2025 o 14:26, stefanekmac napisał(a): Czasem. To raczej na Messenger. Ja wywalilem fejsa i mess nie dziala. Generalnie slabo . Ostatnio to np pogrzeb Pażdziocha prawie wszyscy byli. Możesz mieć messengera bez fejsa przecież.
stefanekmac Opublikowano Sobota o 14:23 Opublikowano Sobota o 14:23 To ktos musi chyba zaprosić. Mialem kiedys. Natomiast od 2 lat nie uczestnicze na grupie. Od momentu wywalenia fejsa. Chyba ze nie pisaliscie nic przez 2 lata ? Tyle info co z forum mam. Rozmawialismy razem na ten temat. Wyslales swoje foto. Doszło wtedy .
Carl Opublikowano Niedziela o 17:09 Opublikowano Niedziela o 17:09 Ja jestem i czekam na jakiś czwartkowy spot np. u Zduna. Dawno nie było, coś się wydarzyło? Do zobaczenia. W dniu 11.12.2025 o 11:28, Volvo napisał(a): Jest tu jeszcze KTO? Jestem, Wesołych Świąt Tomuś, pozdrowienia dla Marzenki
Rekomendowane odpowiedzi