Andrzej 50 Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 Jak nie będzie padać to o 9 mykam do Koła na mała kawusie i do Tomaszowa.Jaka decyzja gdzie i która godz.- dojadę LWG
stefanekmac Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 To wstępnie Andrzej Plac Kościuszki, parking w głębi za postojem taxi obok dawnego sądu. Może o 11 ?
Andrzej 50 Opublikowano 1 Maja 2020 Opublikowano 1 Maja 2020 OK. Jak coś to będę dzwonił Jestem ?☀️☀️ Ktoś jeszcze
Julo Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 A ja w koncu wygospodarowałem trochę czasu i przyprowadzilem swoj nowy nabytek ?
Julo Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Godzinę temu, RONIN napisał: A gdzie zdjęcia? Nie mam jeszcze fotek, bedzie troche pogody to się pokaże ? Taki sam srebrny jak poprzedni. Jedno z parkingu
resenok Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Julo ładny sprzęt niech Cię wozi bezpiecznie i bezawaryjnie
krzysiu Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Julo,? gratulacje.?? jak pierwsze wrażenia??
Julo Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 8 minut temu, resenok napisał: Julo ładny sprzęt niech Cię wozi bezpiecznie i bezawaryjnie Dzięki Reson. Teraz, krzysiu napisał: Julo,? gratulacje.?? jak pierwsze wrażenia?? Dzieki. Bardzo podobnie jak w poprzednim, tylko jest bardzo wysoki. Ale ogolnie na +
Andrzej 50 Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Stefanekmac, fajnie było poznać- dzięki za wycieczkę do Spały. Ja jeszcze przejechałem się nad zalew sprawdzić czy nie wyparował i do Koła. Zalew jest. Julo - super sprzet
RONIN Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 @Julo eeeee jakiś taki ładniejszy od poprzedniego.
krzysiu Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Ze względu na zaistniałą sytuację proponuje czwartkowe spotkanie łódzkiej Burgmani w Skierniewicach? Wyzywam was!!!!!!! .....czy macie w sobie tyle odwagi aby sprostać temu? Kto podejmie to WYZWANIE?!?!?????? Ten czwartek Skierniewice A następny......
Julo Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 7 minut temu, krzysiu napisał: Ze względu na zaistniałą sytuację proponuje czwartkowe spotkanie łódzkiej Burgmani w Skierniewicach? Wyzywam was!!!!!!! .....czy macie w sobie tyle odwagi aby sprostać temu? Kto podejmie to WYZWANIE?!?!?????? Ten czwartek Skierniewice A następny...... Jestem za.
krzysiu Opublikowano 3 Maja 2020 Opublikowano 3 Maja 2020 Lista obecności....., zapraszam wszystkich chętnych 19 godzin temu, krzysiu napisał: Ze względu na zaistniałą sytuację proponuje czwartkowe spotkanie łódzkiej Burgmani w Skierniewicach? Wyzywam was!!!!!!! .....czy macie w sobie tyle odwagi aby sprostać temu? Kto podejmie to WYZWANIE?!?!?????? Ten czwartek Skierniewice A następny......
Julo Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 4 godziny temu, Bulba napisał: Ja tu widze wezwanie a nie wyzwanie ? Bulba masz pozdrowienia od Bogdana z MPK ?
ŁukaszWP Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 Krzysiu dopisz mnie. Może się wyrwę z hołm ofisu Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jurczas Opublikowano 4 Maja 2020 Opublikowano 4 Maja 2020 Może i ja bym się wybrał, dawno was nie widziałem. Jeżeli pogoda dopisze to raczej obecny.
Julo Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 48 minut temu, RONIN napisał: To gdzie i o której ruszamy? Jak mamy jechac przez miasto to mozna sie umówić na którejś ze stacji np. na Palki. Wtedy wszyscy będą mieli po drodze. Chyba, ze wyskoczymy na A1 i bedziemy sie łapać po trasie. Jak chcesz to możesz podjechać do mnie na parking Pabianicka/Odrzańska.
PAW_KOR Opublikowano 5 Maja 2020 Opublikowano 5 Maja 2020 Szkoda, ze mam prace akurat w czwartek. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi