Julo Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Dzięki za miłe przyjęcie do tak zacnej grupy. Oby za tydzień pogoda dopisała.
Bulba Opublikowano 21 Września 2012 Autor Opublikowano 21 Września 2012 Trzeba koniecznie odwiedzic nasz zaprzyjazniony sad Jablka powinny byc juz "akuratne" Pogoda jest taka, ze chetnie bym to sprawdzil nawet dzisiaj.
RONIN Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 hmm...ja mam wolne dopiero we wtorek :-(
Bulba Opublikowano 21 Września 2012 Autor Opublikowano 21 Września 2012 Powiedz na ktorym to moze zatankuje u Ciebie
Julo Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 Na Włókniarzy 202, wpadaj przygotuję dobrą kawkę.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2012 A ja wczoraj z Resonkiem polecieliśmy Mickiewicza w kierunku Kaliskiej. Po przejechaniu Al. Politechniki,pod wiaduktem przeskoczyłem na prawy pas, a tam od ul. Łąkowej podjechała Mazda aby włączyć się do ruchu. Gościu zatrzymał się jak trzeba, Ja nacieram tym prawym pasem ale zasada ograniczonego zaufania włączyła się wraz ze żółtym światłem w mojej głowie. Dobrze że się nie pomyliłem, bo na szafie było złoty dwadzieścia. Facio wyjechał tak jakby mnie nie widział, klamki do oporu ABS zaczął tyrkotać, szybko tylko kątem oka zobaczyłem w lewe lusterko, na szczęście było pusto odpuściłem hamulce i szczęśliwie odbiłem na środkowy pas. Dwieście metrów dalej na światłach młody człowiek bardzo mnie przepraszał twierdząc że mnie nie widział. Koledzy moja przestroga, aby nie ufać na drodze nikomu. I trzeba już teraz pamiętać o temp. zew. na którą wcześniej zwrócił mi uwagę Resonek. oponki nie kleją się tak jak latem.
Sympatycy Volvo Opublikowano 21 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2012 No to miałeś farta.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2012 Idę dzisiaj zagrać w totolotka
Sympatycy Volvo Opublikowano 21 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Września 2012 Jak pogoda dopisze to w czwartek jestem.burek już naprawiony .
ciesu Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Dobrze Zdun, że przewidziałeś jego zachowanie...
Sympatycy Volvo Opublikowano 26 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 26 Września 2012 Uprzejmie uprasza się wszystkich o liczne przybycie pod imaxa w celu ustalenia menu i dalszych szczegółów zakończenia sezonu.
Bulba Opublikowano 26 Września 2012 Autor Opublikowano 26 Września 2012 Postaramy sie byc ale jutro mam troche przefikane we fabryce i nie wiem czy sie wyrobie
ruslan007 Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 Dzisiaj nie mogę przyjechać pod kino ,ale akceptuję wszysktie ustalenia, oczywiscie jak Bulba dopisze mnie do listy.
ciesu Opublikowano 27 Września 2012 Opublikowano 27 Września 2012 No pogoda zaczyna się tradycyjnie psuć w czwartek, więc może być słabo z naszym spotkaniem... :-(
Bulba Opublikowano 27 Września 2012 Autor Opublikowano 27 Września 2012 Nie zdaze, jeszcze napieram w Łęczycy
Bulba Opublikowano 3 Października 2012 Autor Opublikowano 3 Października 2012 Koniecznie trzeba je sprawdzic
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2012 Jak pogoda dopisze to jestem . Właściciela trzech talerzyków i wielcy z zakończenia sezonu w Ks Młynach proszony jest o ujawnienie swojej osoby w celu odbioru. Nie wspomnę o plastykowym kwadratowym czystym pojemniku na żywność.
RONIN Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Tomek a co wy tam o suchym pysku, że szklanek żadnych nie masz??;-)
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Października 2012 Szklanki i kieliszki były na wagę złota i każdy swego pilnował ,a kto zgubił to pił z gwinta.
Julo Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 Kompletnie zapomniałem o tych talerzykach i co najważniejsze żona też. Postaram się dziś zameldować.
Carl Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 No pięknie, to ja garnek jakoś na łeb wcisnąłem a tu frekwencja licha. Julo po talerzyki przyjechał i co?
Rekomendowane odpowiedzi