Julo Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 W dniu 13.09.2018 o 08:19, Karcia napisał(a): Szczyt hipokryzji to jest tutaj okłamać kolegów ,ze użytkownik "julo" pojechał na "nowej" oponie z 2014 lub 2015 r. Zapomniał dodać , że z Łodzi wyruszył z jednym kołkiem a wrócił z czterema. Wszyscy czytali , gdzie przebiliśmy oponę..jakoś nie pamiętam, żeby to było przed wyjazdem tylko we Włoszech na trasie... Różnica robi różnicę... zwłaszcza ,że opona zakładana 5dni przed wyjazdem. Szczyt to jest to co napisał w smsie o moim mężu... ale mówicie wszyscy żeby porozmawiać w inny sposób, tylko ten użytkownik nie wiedział co powiedzieć przez telefon ,zaczął się tłumaczyć i jąkać... więc kto tu ma problem...! Rozwiń "Dzidziuś"
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Września 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Września 2018 a Wy tam w Łódzkim wiecie że to cała Polska czyta to gdzie i kiedy znowu razem lecicie ? pytam tak z ciekawości, aby pojechać w przeciwnym kierunku Dajcie spokój - szkoda czasu. Ładna pogoda - warto gdzieś wyskoczyć za miasto i przewietrzyć głowę
Karcia Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 W dniu 13.09.2018 o 08:54, Julo napisał(a): "Dzidziuś" Rozwiń Użytkownik "Król Julo" jak zwykle przekręca wszystko i wątek i smsy...hahaha... to norma... Dzidziuś to piękne słowo - szacunek do żony jest, w przeciwieństwie do użytkownika "j".... P.S. Oczywiście Endriu że dzisiaj lecimy, coś fajnego się zapowiada... Razem na 2 motocykle z użytkownikiem "j" ... NIGDY... więc możesz jechać gdzie chcesz...
Julo Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 W dniu 13.09.2018 o 09:23, Karcia napisał(a): Użytkownik "Król Julo" jak zwykle przekręca wszystko i wątek i smsy...hahaha... to norma... Dzidziuś to piękne słowo - szacunek do żony jest, w przeciwieństwie do użytkownika "j".... P.S. Oczywiście Endriu że dzisiaj lecimy, coś fajnego się zapowiada... Razem na 2 motocykle z użytkownikiem "j" ... NIGDY... więc możesz jechać gdzie chcesz... Rozwiń I tym pięknym akcentem proponuje zamknąć dalszą bezsensowną dyskusje na temat mojej opony. Szerokości życzę.
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 13 Września 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Września 2018 Nie pisałem do tej pory czytając Wasze wypociny ale tak sobie myślę że czytający te uprzejmości mają z Was niezłą polewkę. Proponuję przeczytać w jakim temacie piszecie i nie robić więcej siary na całą Polskę,a sprawy prywatne załatwiajcie poza forum.
Karcia Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 W dniu 13.09.2018 o 10:21, pazdzioch napisał(a): Nie pisałem do tej pory czytając Wasze wypociny ale tak sobie myślę że czytający te uprzejmości mają z Was niezłą polewkę. Proponuję przeczytać w jakim temacie piszecie i nie robić więcej siary na całą Polskę,a sprawy prywatne załatwiajcie poza forum. Rozwiń Oczywiście Paździoszku, tylko jak widać, tu nawet rozmowa tel.nie pomogła, użytkownik "julo" od samego rana ciągnie i przekręca dalej... Piękny dzisiaj dzień, szkoda psuć sobie humor... Miłego dnia...
Bulba Opublikowano 13 Września 2018 Autor Opublikowano 13 Września 2018 Zaraz mnie szlag jasny trafi.
Karcia Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 W dniu 13.09.2018 o 12:34, Bulba napisał(a): Zaraz mnie szlag jasny trafi. Rozwiń Lepiej nieee . Temat zamknięty, koniec. Latajcie dzisiaj bo ładna pogoda i warto...
PAW_KOR Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 Radzę niektórym napić się melisy lub coś podobnego Rzadko piszę ale nie mogłem się powstrzymać Miłego latania ja nadal w trasie i zjazdy mam tylko co drugi weekend Ale może w niedziele ktoś , coś Pozdrawiam ALL
Bulba Opublikowano 13 Września 2018 Autor Opublikowano 13 Września 2018 W niedziele ostatni zuzel na Orle Mlodziki beda jezdzic.
Julo Opublikowano 13 Września 2018 Opublikowano 13 Września 2018 W dniu 13.09.2018 o 14:14, Bulba napisał(a): W niedziele ostatni zuzel na Orle Mlodziki beda jezdzic. Rozwiń O której ta impreza?. Bo w robocie od rana jestem.
Bulba Opublikowano 13 Września 2018 Autor Opublikowano 13 Września 2018 http://orzel.lodz.pl/news/2695,Motocyklisci-na-Mecz-Narodow! 18:00 Ale jak ktos chce wjechac motorkiem za darmo to jakies 45min. wczesniej trzeba byc Ps. Dobra to ja sie zawijam. Bo jeszcze sie zatankowac, napompowac, etc...
jurczas Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 W niedzielę to bedzie jechała śmietanka żużla można by powiedzieć światowego, warto zobaczyć a to bedzie pierwsza jazda na tym stadionie przy sztucznym świetle Ja raczej bede Julo Bulba wjeżdzacie na paradę? Proszą żeby mieć flagę biało-czerwona lub Orła
Julo Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 Będę na 100% z Marcinem, no chyba, ze pogoda za nas zdecyduje. Bulba, Pawkor też był chętny. Jurczas, napisz o której trzeba być na Orle, to zrobimy wczesniej jakąś zbiórkę.
jurczas Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 OK ja tez bede ok godz 17 wjezdzamy od tylu stadionu i tak jest zbiorka dla motocyklistow
jurczas Opublikowano 15 Września 2018 Opublikowano 15 Września 2018 Julo chyba ze spotkamy sie gdzieś niedaleko stadionu ok 16.45 i podjedziemy z pompą razem na klaksonach:-) Bulba dołącz sie i innych tez serdecznie zapraszamy
Julo Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Będę leciał Jana Pawła, to mozemy się spotkać na parkingu Auchan w okolicy stacji BP.
jurczas Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Ja z przeciwnej strony to nie bardzo OK wiec pod Orłem godz 17
RONIN Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Ja już kończę pucować sprzęt tylko flagi nie mam, ale skuter biały z czerwonym paskiem
PAW_KOR Opublikowano 16 Września 2018 Opublikowano 16 Września 2018 Dzięki za spotkanko na żużlu. Bulo super. P
Rekomendowane odpowiedzi