cyklon Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Nie domonizujmy Trochę ciągnie po rajtuzach ale jest ok.
Bulba Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Zawsze mozna wczorajszego grila u Macka zrobic dzisiaj Kto chetny reka w gore Ps. Caly tydzien postu wiec dzisiaj latanie na 100%
Bulba Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Maciek dla nas to zaden problem. Dasz klucze od chaty, kod do rozbrojenia alarmu powiesz gdzie stoi grill i my juz sobie dalej poradzimy. :) Bo jak nie znajdziemy grila, to rozpalimy Ci ognisko na srodku wypielegnowanego trawniczka
Klubowicze Roni Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Trafiony i zatopiony
RONIN Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Bulba i tak sam nie trafisz. A tak poważnie to też chciałbym być na tym grillu
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Klubowicze Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Godzinę temu, RONIN napisał: A tak poważnie to też chciałbym być na tym grillu To będziesz. Przecież ktoś musi posprzątać
Bulba Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2018 6 godzin temu, RONIN napisał: Bulba i tak sam nie trafisz. A tak poważnie to też chciałbym być na tym grillu A zalozymy sie ? Ps. Wrzucimy Ci kilka fotek na fejsika
Sympatycy Volvo Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 27 Kwietnia 2018 Ja wiem ja wiem ja wiem gdzie i jestem chętny.
cyklon Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 No i stało się... po 10 latach wiernej współpracy, wielu przejechanych wspólnie kilometrach, kilogramach połkniętych much. Gdy mój Burgman osiągnął pełnoletność oddałem go w inne ręce. Ci co nie byli ostatnio stracili możliwość obejrzenia jednego z pierwszych łódzkich Burgamanów na tym forum - choć nowy właściciel nie wyklucza, że się pojawił - daleko nie pojechał - tylko do Kanzas. Teraz jestem jednocześnie i . Zaczynam poszukiwania Suzuki Burgmana 650 Executive C1 - rocznik 2014+. (nie biały ) jak znacie coś godnego polecenia to dajcie znać.
RONIN Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Prognoza jest bardzo ładna, co ci Bulba nie pasuje w niej???
Bulba Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Opublikowano 3 Maja 2018 W momencie jak pisalem, prognoza na meteo zapowiadala rozpierduche o 17 Teraz troche zlagodniala. Ps. i nie oszukuj w avatarze Przeciez masz aktualna fotke.
Julo Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Ja chętny tylko na L4 jestem i trochę sie zastanawiam.
RONIN Opublikowano 3 Maja 2018 Opublikowano 3 Maja 2018 Rozpalania grilla i po mogę jakieś lody zaliczyć, za Lutomierskiem grzmi tak że coś tam może spaść z nieba.
Bulba Opublikowano 3 Maja 2018 Autor Opublikowano 3 Maja 2018 http://pl.blitzortung.org/live_dynamic_maps.php?mobile=1 Poczekam jeszcze z godzinke i zobacze co z tego wyniknie EDIT: Dobra idzie przez Zgierz na Strykow Ide po koze i lece na miacho. Zlapiecie mnie na GSMie
RONIN Opublikowano 4 Maja 2018 Opublikowano 4 Maja 2018 Haha to wy się zagubiliście, czekałem na was na Włókniarzy.
Julo Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Jakieś pomysły na jutro? Kartkę z kalendarza wydarłem i czwartek pokazuje
RONIN Opublikowano 9 Maja 2018 Opublikowano 9 Maja 2018 Może zbiórka pod Ikea, bo kończę dopiero o 18tej?
Rekomendowane odpowiedzi