Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tez jak będzie w miare pogoda...

A Panowie, bo tak się zastanawiam już jakiś czas, gdzie wy jeździcie do tego "Zduna", jaki to namiar.... W sumie Was jeszcze nie poznałem, ale jak nawet bym chcial to nie wiem gdzie to jest...

Opublikowano

Aleksandrow łódzki pizzeria Beti

Opublikowano

Dzięki za info, ale na karczmę pewnie szybciej przyjadę, b mam bliżej z tego co sie wczytywałem tez latacie.... na Kruszowie oczywiście....

Opublikowano
5 godzin temu, Julo napisał:

Kto sie wybiera na Częstochowę 8 kwietnia???

Podejmę temat z żoną :) + pogoda też ma znaczenie.

P.S. Zapodam temat w firmie - przybyło ludzi to i może ekipa większa się zbierze.

Opublikowano

"Podejmę temat z żoną :) + pogoda też ma znaczenie. "

Powiedzialbym nawet, ze wieksze niz rozmowa z zona :D

Opublikowano
14 godzin temu, Robert napisał:

Dzięki za info, ale na karczmę pewnie szybciej przyjadę, b mam bliżej z tego co sie wczytywałem tez latacie.... na Kruszowie oczywiście....

Ja na Kruszow czesto nawet w tygodniu pod wieczór zaglądam. Jak sezon wystartuje i bedziesz miał ochotę przejechać sie do karczmy to daj znać. Po opowiadasz co w Piotrkowie słychać,  w końcu pracowałem tam 14 lat. :)

Opublikowano
Godzinę temu, Julo napisał:

Ja na Kruszow czesto nawet w tygodniu pod wieczór zaglądam. Jak sezon wystartuje i bedziesz miał ochotę przejechać sie do karczmy to daj znać. Po opowiadasz co w Piotrkowie słychać,  w końcu pracowałem tam 14 lat. :)

Spoko, jak coś to z chęcią, odezwę się wcześniej TU....

• Klubowicze
Opublikowano
Spoko, jak coś to z chęcią, odezwę się wcześniej TU....
Julo ty to był byś chory jak byś nie zaliczył Kruszowa haha.

Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
57 minut temu, Marzena napisał:

Julo ty to był byś chory jak byś nie zaliczył Kruszowa haha.

Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka

Bo tam dobrze pojeść dają ;)

Opublikowano

29025372_1849308908421822_6567509973936816426_n.jpg

Screenshot_20180311-184656.png

Opublikowano

Chciałem napisać coś dla fanów Dżem -> 7 kwietnia są w Bełchatowie , dają koncert w Halii Energii.

Opublikowano

U mnie sprzęgiełko się reperuje, poszedł zimering na wałku i zalalo tarczę olejem ze skrzyni. :(

Resized_20180321_184201_2284.jpeg

Resized_20180321_184033_356.jpeg

Resized_20180321_192957_7147.jpeg

• Sympatycy
Opublikowano

Jak masz go w takim stanie. To sobie go przemaluj. hi hi

• Sympatycy
Opublikowano

A dzisiaj czwartek i można było spokojnie podyskutować nad kolorem przy tortilli.

Opublikowano

Kolorek zostaje ten co był, Silver wymiata. :)

received_536800970002333.jpeg

Opublikowano

Szykuje się ładna pogoda na Częstochowę. 

20180327_152757.png

Opublikowano

8 kwietnia Częstochowa, ale również Łódż jak dobrze wiem??

Opublikowano

Ja jak akumulator do hondy przyjdzie to może do Łodzi się wybiorę. Apropo akumulatora, kupował ktoś przez internet? Jak wtedy oddaje się stary? Też trzeba wysłać?

Opublikowano

Kup akumulator "Pasmiko" do kosiarek samojezdnych. 6 lat palcem nie dotykasz i nie trzeba starego wysyłać. 

51 minut temu, RONIN napisał:

Opublikowano

Za duży, nie zmieści się i nie te parametry, alternator nie naładuje go. Kupię dedykowaną yuasę, tylko najbliżej w Skierniewicach są.

Opublikowano

Witam

Mam pytanie czy ktoś na Częstochowę się wybiera ? Z mojej strony jest ciężko ale chciałbym wiedzieć czy jakby się udało to czy miałbym jakiegoś towarzysza ?

Druga sprawa wyjazd o 8 najpóźniej z Łodzi byłby co nie ?.

• Sympatycy
Opublikowano

W niedzielę do Częstochowy ja się wybieram. O której wyjazd to jeszcze nie wiem. Nie śledziłem wątku organizacyjnego w Częstochowie.  Ale lecę na 100%

Opublikowano
2 godziny temu, RONIN napisał:

Za duży, nie zmieści się i nie te parametry, alternator nie naładuje go. Kupię dedykowaną yuasę, tylko najbliżej w Skierniewicach są.

One mają standardowe wymiary, a alternator nie ma tu znaczenia, każdy ma ladowanie zbliżone do 14V. Kupujesz akumulator odpowiedniej mocy do rozruchu silnika. Ja miałem w RT Pasmiko i wytrzymał 6latek, w tamtym roku zakupiłem identyczny i po calej zimie motocykl pięknie odpala. Wczesniej w Atlanticu przez 3 latka zuzylem 2 yuasy i więcej tego nie kupię. 

1 godzinę temu, atat13 napisał:

Witam

Mam pytanie czy ktoś na Częstochowę się wybiera ? Z mojej strony jest ciężko ale chciałbym wiedzieć czy jakby się udało to czy miałbym jakiegoś towarzysza ?

Druga sprawa wyjazd o 8 najpóźniej z Łodzi byłby co nie ?.

Ja startuje z Łodzi o 9.30. Mozemy sie połapać po trasie, będę leciał przez Szczerców tak jak to widać na mapce kilka postów wyżej. 

Opublikowano

Julo -> na paradę nie lecisz ? Masz jakieś przeciwskazania, złe wspomnienia ?

Ja jak w tamtym roku brałem udział w paradzie w swoim mieście to mi się spodobało (na tylu czermownych światłach to przez całe życie nie przejechałem).

Co do mapki widziałem i też myślałem polecieć do szczercowa (mam jakies 20 pare km) i tam się dołączyć.

Opublikowano
4 minuty temu, atat13 napisał:

Julo -> na paradę nie lecisz ? Masz jakieś przeciwskazania, złe wspomnienia ?

Ja jak w tamtym roku brałem udział w paradzie w swoim mieście to mi się spodobało (na tylu czermownych światłach to przez całe życie nie przejechałem).

Co do mapki widziałem i też myślałem polecieć do szczercowa (mam jakies 20 pare km) i tam się dołączyć.

Byłem raz na Pociesznej Górce,  i trochę ten przejazd w tłumie mnie nie podchodzi. Lecę tylko na Mszę.