Robert Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Ja tez jak będzie w miare pogoda... A Panowie, bo tak się zastanawiam już jakiś czas, gdzie wy jeździcie do tego "Zduna", jaki to namiar.... W sumie Was jeszcze nie poznałem, ale jak nawet bym chcial to nie wiem gdzie to jest...
Robert Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 Dzięki za info, ale na karczmę pewnie szybciej przyjadę, b mam bliżej z tego co sie wczytywałem tez latacie.... na Kruszowie oczywiście....
cyklon Opublikowano 5 Marca 2018 Opublikowano 5 Marca 2018 5 godzin temu, Julo napisał: Kto sie wybiera na Częstochowę 8 kwietnia??? Podejmę temat z żoną + pogoda też ma znaczenie. P.S. Zapodam temat w firmie - przybyło ludzi to i może ekipa większa się zbierze.
Bulba Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Opublikowano 6 Marca 2018 "Podejmę temat z żoną + pogoda też ma znaczenie. " Powiedzialbym nawet, ze wieksze niz rozmowa z zona
Julo Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 14 godzin temu, Robert napisał: Dzięki za info, ale na karczmę pewnie szybciej przyjadę, b mam bliżej z tego co sie wczytywałem tez latacie.... na Kruszowie oczywiście.... Ja na Kruszow czesto nawet w tygodniu pod wieczór zaglądam. Jak sezon wystartuje i bedziesz miał ochotę przejechać sie do karczmy to daj znać. Po opowiadasz co w Piotrkowie słychać, w końcu pracowałem tam 14 lat.
Robert Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Godzinę temu, Julo napisał: Ja na Kruszow czesto nawet w tygodniu pod wieczór zaglądam. Jak sezon wystartuje i bedziesz miał ochotę przejechać sie do karczmy to daj znać. Po opowiadasz co w Piotrkowie słychać, w końcu pracowałem tam 14 lat. Spoko, jak coś to z chęcią, odezwę się wcześniej TU....
Klubowicze Marzena Opublikowano 6 Marca 2018 Klubowicze Opublikowano 6 Marca 2018 Spoko, jak coś to z chęcią, odezwę się wcześniej TU.... Julo ty to był byś chory jak byś nie zaliczył Kruszowa haha.Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka
Julo Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 57 minut temu, Marzena napisał: Julo ty to był byś chory jak byś nie zaliczył Kruszowa haha. Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka Bo tam dobrze pojeść dają
atat13 Opublikowano 17 Marca 2018 Opublikowano 17 Marca 2018 Chciałem napisać coś dla fanów Dżem -> 7 kwietnia są w Bełchatowie , dają koncert w Halii Energii.
Julo Opublikowano 21 Marca 2018 Opublikowano 21 Marca 2018 U mnie sprzęgiełko się reperuje, poszedł zimering na wałku i zalalo tarczę olejem ze skrzyni.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 22 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2018 Jak masz go w takim stanie. To sobie go przemaluj. hi hi
Sympatycy Volvo Opublikowano 22 Marca 2018 Sympatycy Opublikowano 22 Marca 2018 A dzisiaj czwartek i można było spokojnie podyskutować nad kolorem przy tortilli.
Julo Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Kolorek zostaje ten co był, Silver wymiata.
gucio6 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 8 kwietnia Częstochowa, ale również Łódż jak dobrze wiem??
RONIN Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Ja jak akumulator do hondy przyjdzie to może do Łodzi się wybiorę. Apropo akumulatora, kupował ktoś przez internet? Jak wtedy oddaje się stary? Też trzeba wysłać?
Julo Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Kup akumulator "Pasmiko" do kosiarek samojezdnych. 6 lat palcem nie dotykasz i nie trzeba starego wysyłać. 51 minut temu, RONIN napisał:
RONIN Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Za duży, nie zmieści się i nie te parametry, alternator nie naładuje go. Kupię dedykowaną yuasę, tylko najbliżej w Skierniewicach są.
atat13 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Witam Mam pytanie czy ktoś na Częstochowę się wybiera ? Z mojej strony jest ciężko ale chciałbym wiedzieć czy jakby się udało to czy miałbym jakiegoś towarzysza ? Druga sprawa wyjazd o 8 najpóźniej z Łodzi byłby co nie ?.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Sympatycy Opublikowano 2 Kwietnia 2018 W niedzielę do Częstochowy ja się wybieram. O której wyjazd to jeszcze nie wiem. Nie śledziłem wątku organizacyjnego w Częstochowie. Ale lecę na 100%
Julo Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 2 godziny temu, RONIN napisał: Za duży, nie zmieści się i nie te parametry, alternator nie naładuje go. Kupię dedykowaną yuasę, tylko najbliżej w Skierniewicach są. One mają standardowe wymiary, a alternator nie ma tu znaczenia, każdy ma ladowanie zbliżone do 14V. Kupujesz akumulator odpowiedniej mocy do rozruchu silnika. Ja miałem w RT Pasmiko i wytrzymał 6latek, w tamtym roku zakupiłem identyczny i po calej zimie motocykl pięknie odpala. Wczesniej w Atlanticu przez 3 latka zuzylem 2 yuasy i więcej tego nie kupię. 1 godzinę temu, atat13 napisał: Witam Mam pytanie czy ktoś na Częstochowę się wybiera ? Z mojej strony jest ciężko ale chciałbym wiedzieć czy jakby się udało to czy miałbym jakiegoś towarzysza ? Druga sprawa wyjazd o 8 najpóźniej z Łodzi byłby co nie ?. Ja startuje z Łodzi o 9.30. Mozemy sie połapać po trasie, będę leciał przez Szczerców tak jak to widać na mapce kilka postów wyżej.
atat13 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Julo -> na paradę nie lecisz ? Masz jakieś przeciwskazania, złe wspomnienia ? Ja jak w tamtym roku brałem udział w paradzie w swoim mieście to mi się spodobało (na tylu czermownych światłach to przez całe życie nie przejechałem). Co do mapki widziałem i też myślałem polecieć do szczercowa (mam jakies 20 pare km) i tam się dołączyć.
Julo Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 4 minuty temu, atat13 napisał: Julo -> na paradę nie lecisz ? Masz jakieś przeciwskazania, złe wspomnienia ? Ja jak w tamtym roku brałem udział w paradzie w swoim mieście to mi się spodobało (na tylu czermownych światłach to przez całe życie nie przejechałem). Co do mapki widziałem i też myślałem polecieć do szczercowa (mam jakies 20 pare km) i tam się dołączyć. Byłem raz na Pociesznej Górce, i trochę ten przejazd w tłumie mnie nie podchodzi. Lecę tylko na Mszę.
Rekomendowane odpowiedzi