Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To nie jest Integra Alfiego.

To jest motor, który na otomoto stał w firmie ARMED BIKE.

Albo ktoś ją odkupił i już sprzedaje albo właściciele ją wyprowadzili z salonu i sprzedają prywatnie.

Zresztą widać po ramce tablicy rejestracyjnej z tyłu.

Zerknij na płytę pod kufrem tego motocykla.... jest pęknięta na pół...

Mam jej 20 zdjęć. 10 wysłali mi z ARMED BIKE, bo byłem zainteresowany, a 10 zrobił mi kolega Janek z forum. z którym koleguję się też na www.touranklubpolska.pl

Generalnie to motor wygląda tak, jak by ktoś go przewrócił na lewo, potem na prawo, spalił gumę i wymienił opony na nowe..., tylko ta pęknięta podstawa.

Te Integra powinna kosztować blisko 30000 więc to okazja, jeżeli komuś nie przeszkadzają pęknięte plastiki.

Dwa miała boczne kufry i leżała, bo na bocznym dolnym mocowaniu jest odprysk lakieru od naprężeń.

No i 3 Integra Alfiego jest chyba we floku...

Aaa i 4 jak stała w Armed, to nie miała kufra. Prawdopodobnie założyli go, żeby zamaskować peknięcie stelaża...

Jak ktoś chce zdjęcia, to mogę podesłać...

Opublikowano

Włączę się do rozmowy. 

Wygląda bardzo ok, bo to nowy sprzęt. Tylko cena netto. Jak dodasz wyjdzie blisko 29 kk minus jakiś rabat który dasz radę wytargować. 

Na minus jest to że nie ma niczego więcej i to 700. U mnie praktycznie w tej samej kasie masz wszytko + dodatki. 

Ostatnio @Irasko kupił Integrę 700 z polskiego salonu, nie wiem za ile możesz do niego uderzyć i podpytać się...

Opublikowano

Ta to jest salon z przebiegiem 1km. Rocznik 2012, zarejestrowana w 2015.

To jest igła.

Ból taki, że jest goła.żeby założyć kufer i błotniki w oryginale, to musisz jeszcze 2000zł dołożyć, no i cena netto...

Ja dałem za swoją 21500, dołożyłem sporo elementów za około 3000zł, więc teraz moja cena jest co najmniej taka sama.

Wysłałem Ci wszystkie zdjęcia, które mam. 20szt.

Oprócz wizualnych mankamentów motocykl jest technicznie sprawny, tylko nie wiadomo jaki jest realny przebieg.

Opublikowano

Tiaaa.....ta z ogłoszenia prywatnego co wcześniej stała w ARMED jest jak nowa tylko nie do końca. Stan idealny to ona ma jak się ją ogląda z odległości 3-4 metrów. Bliżej już nie jest tak idealnie. Oglądałem ją dla Niko02.

Opublikowano

Dzięki Niko, może wiec jakas wycieczka na germany?

wczoraj byłem w salonie hondy na obywatelskiej skuterów maxi brak tylko 125 ale np honda cbf650 87km tylko 24 tys i jeszcze można w opcji 3x30%

Opublikowano

Dziś i jutro targi piwne !

Opublikowano

Jeśli chodzi o to o co chodzi to poczekaj na sprzęt nico a będzie "Pan zadowolony"

Opublikowano

Ta, a weź to później sprzedaj. Kupić łatwo )

Jak widać już w tym roku... rośnie zainteresowanie Integrą. Za rok będzie jeszcze lepiej.

Opublikowano

Jutro czwarteczek, moze jakies pierwsze spotkanko w tym sezonie???

Opublikowano

Jezeli bedzie sucho to jestem za

Opublikowano

To moze konstantynow i goferki, taką mam ochote po zimie ;)

Opublikowano

Sa tam gdzies jakies wybitne ?

Opublikowano

Tam w tym podwórzu handlowym, bylismy na lodach kiedyś.

Opublikowano

są są zawsze jak jade na działczkę to tam wpadam na lodzika tez ja mam nocki to raczej odpadam jutro

Opublikowano

Julek pogode zamawiales na dzisiaj czy na jutro ? ;)

Opublikowano

Ja dzis smigam od rana i jest super, zobaczymy co bedzie później. Moj tel pokazuje deszczyk na 18, ale chyba bedzie dobrze.

Opublikowano

To wpadaj na kawe bo sie nudze :)

Opublikowano

Mam troche zajęć do 17, potem mozemy polatac.