Sympatycy Volvo Opublikowano 17 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2016 To tylko pogratulować.
RONIN Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Czyli funkiel nówka nie śmigana
stefanekmac Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Guzik, komis, 21 tys przejechane, 2014.Teraz chcę go uzbroić w alarm SYM 10. gniazdo zapalniczki, może tez wykleić ten brzydki czarny plastik jakąś carbono podobną folią.Szukam kogoś kto to zrobi ? Przyjechałem nim w sobotę, Dziwna szyba, wysoka i wąska.Dużo głośniej niż poprzednio.Start ma taki sobie, 250 ma lepszy ! Potem się budzi i ciągnie.
RONIN Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Z tego co pamiętam to napęd masz od majesty a ta demonem sprintu nie była, za to na prostej bez problemu 160 km/h rozwijała . To oryginalna szyba czy akcesoryjna?
Sympatycy zdun13m Opublikowano 17 Października 2016 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2016 To może w przyszłym roku Albania?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
niko02 Opublikowano 17 Października 2016 Opublikowano 17 Października 2016 Stefanek, no to teraz musisz się pokazać na żywo :). Szkoda, że nie udało się dogadać co do Twojego sprzęta ale zawsze w rozliczeniu, to mniej zachodu. Szerokości i do zobaczenia
stefanekmac Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Tamten został,Polubiłem go i będzie na miasto...
ciesu Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 No piękne CACKO Stefanek!!! :-)
stefanekmac Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Niby szyba akcesoryjna, wyższa , ale wąska.Hałas większy, przy poprzedniej było cichutko.
Julo Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Ja juz zakonczyłem temat szyb turystycznych, deflektorów itp. Zatyczki do uszu z apteki za 1.90zł zalatwily sprawę.
Sympatycy Volvo Opublikowano 4 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 4 Listopada 2016 A czy tu jeszcze ktoś zagląda.
PAW_KOR Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Po pierwsze serdecznie gratuluję Stefan zakupu. Po drugie Ja tu jak mogę to zaglądam. Po trzecie jestem trochę zajęty i nie bywam w domu, ale w końcu trza by się jakoś spotkać na jakimś piwku. Pozdrawiam.
romarjo Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Zagląda, tak z aktualności to miesiąc temu znów padł w moim antyku silnik, ale jaszcze nie rozkręcałem i nie wiem co poszło tylko świecę wykręciłem i jest czubek utrącony,silnik kręci ale niema wcale kompresji Lipa
stefanekmac Opublikowano 5 Listopada 2016 Opublikowano 5 Listopada 2016 Wyrazy współczucia romarjo.dzięki Pawkor.Ja zaglądam codziennie ale cisza.
Sympatycy Volvo Opublikowano 5 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Listopada 2016 Romciu współczuje. Jak się zagląda to się coś pisze wtedy coś się dzieje i tryby się powoli kręcą.
stefanekmac Opublikowano 7 Listopada 2016 Opublikowano 7 Listopada 2016 https://www.olx.pl/oferta/yamaha-x-max-400-stelaz-kufra-centralnego-CID5-IDhr85W.html#0d8a18eb65 Kask Shoei Neotec jest na tyle długi że nie mieści się w schowek pod siedzeniem.Czyli kufer...Już coś mam.ale jeszcze stelaż. Być może wytnę trochę plastiku spod pupy pasażera-wtedy wlezie.Wolałbym kask trzymać pod kanapą a lekkie ciuchy w kufrze.Jakieś inne pomysły ?
stefanekmac Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Aha chcę przestrzec przed stacją paliw w Rekoraju, za Srockiem w kierunku na Piotrków.Takiego syfu nigdy jeszcze nie tankowałem.Skuter gasł na wolnych obrotach, dławił się, moc spadła drastycznie.Trzeba było 3 kolejnych zbiorników żeby wrócił do normy.
atat13 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Witam wszystkich ja od nie dawna jestem na forum dopisuje sie tutaj bo jakby nie patrzec Bełchatów jest dosc blisko łodzi . Stefan gratulacje zakupu. Niko 02 masz jeszcze tego burka co rzuca logo suzuki na asfalt? Tak wogole to u mnie sezon sie nie skonczyl choc dzis rano bylo troche chlodno srednio -2 ale sucho bylo. Pozdrowienia dla wszystkich.Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Volvo Opublikowano 9 Listopada 2016 Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2016 Niko 02 już niema tego burgmana ale jest w Łodzi.
niko02 Opublikowano 9 Listopada 2016 Opublikowano 9 Listopada 2016 Burek w Łodzi w okolicach łódzkiej Katedry przy Piotrkowskiej. Z właścicielem trzymam sztamę, często gadamy, ogólnie jest zadowolony.U mnie sezon trwa, jeżdżę cały czas moto do roboty i jest fajnie, bo Integra lubi chodzić bokiem i bardzo łatwo ją w poślizgu prowadzić Frajda 100%
atat13 Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Poniżej takue focie z rana jak dojechalem do pracy Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka
romarjo Opublikowano 10 Listopada 2016 Opublikowano 10 Listopada 2016 Nie zapominać proszę o zmianie opon na zimowe i gazecie na klate
Rekomendowane odpowiedzi