Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

To tylko pogratulować.

Opublikowano

Gratki z nowego nabytku!scooter470c44adf94bdf80gen.jpg

Opublikowano

Yamaha XMAX400 ABS Salon Polska I włsciciel

Opublikowano

Czyli funkiel nówka nie śmigana;)

Opublikowano

Guzik, komis, 21 tys przejechane, 2014.Teraz chcę go uzbroić w alarm SYM 10. gniazdo zapalniczki, może tez wykleić ten brzydki czarny plastik jakąś carbono podobną folią.Szukam kogoś kto to zrobi ?

Przyjechałem nim w sobotę, Dziwna szyba, wysoka i wąska.Dużo głośniej niż poprzednio.Start ma taki sobie, 250 ma lepszy ! Potem się budzi i ciągnie.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to napęd masz od majesty a ta demonem sprintu nie była, za to na prostej bez problemu 160 km/h rozwijała . To oryginalna szyba czy akcesoryjna?

• Sympatycy
Opublikowano

To może w przyszłym roku Albania?

Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Stefanek, no to teraz musisz się pokazać na żywo :). Szkoda, że nie udało się dogadać co do Twojego sprzęta ale zawsze w rozliczeniu, to mniej zachodu. Szerokości i do zobaczenia :)

Opublikowano

Tamten został,Polubiłem go i będzie na miasto...

Opublikowano

No piękne CACKO Stefanek!!! :-)

Opublikowano

Niby szyba akcesoryjna, wyższa , ale wąska.Hałas większy, przy poprzedniej było cichutko.

Opublikowano

Ja juz zakonczyłem temat szyb turystycznych, deflektorów itp. Zatyczki do uszu z apteki za 1.90zł zalatwily sprawę.

• 3 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

A czy tu jeszcze ktoś zagląda.:(

Opublikowano

Po pierwsze serdecznie gratuluję Stefan zakupu.

Po drugie Ja tu  jak mogę to zaglądam.

Po trzecie jestem trochę zajęty i nie bywam w domu, ale w końcu trza by się jakoś spotkać na jakimś piwku.

Pozdrawiam.  

Opublikowano

Zagląda, tak z aktualności to miesiąc temu znów padł w moim antyku silnik, ale jaszcze nie rozkręcałem i nie wiem co poszło tylko świecę wykręciłem i jest czubek utrącony,silnik kręci ale niema wcale kompresji Lipa!guns

Opublikowano

Wyrazy współczucia romarjo.dzięki Pawkor.Ja zaglądam codziennie ale cisza.

• Sympatycy
Opublikowano

Romciu  współczuje.

Jak się zagląda to się coś pisze  wtedy coś się dzieje i tryby się powoli kręcą.

Opublikowano

https://www.olx.pl/oferta/yamaha-x-max-400-stelaz-kufra-centralnego-CID5-IDhr85W.html#0d8a18eb65 Yamaha x-max 400 - stelaż kufra centralnego

Kask Shoei Neotec jest na tyle długi że nie mieści się w schowek pod siedzeniem.Czyli kufer...Już coś mam.ale jeszcze stelaż. Być może wytnę trochę plastiku spod pupy pasażera-wtedy wlezie.Wolałbym kask trzymać pod kanapą a lekkie ciuchy w kufrze.Jakieś  inne pomysły ?

Opublikowano

Stefan no nie tnij nowego skutera :)

Opublikowano

Aha chcę przestrzec przed stacją paliw w Rekoraju, za Srockiem w kierunku na Piotrków.Takiego syfu nigdy jeszcze nie tankowałem.Skuter gasł  na wolnych obrotach, dławił się, moc spadła drastycznie.Trzeba było 3 kolejnych zbiorników żeby wrócił do normy.

Opublikowano

Witam wszystkich ja od nie dawna jestem na forum dopisuje sie tutaj bo jakby nie patrzec Bełchatów jest dosc blisko łodzi . Stefan gratulacje zakupu. Niko 02 masz jeszcze tego burka co rzuca logo suzuki na asfalt? Tak wogole to u mnie sezon sie nie skonczyl choc dzis rano bylo troche chlodno srednio -2 ale sucho bylo. Pozdrowienia dla wszystkich.

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

• Sympatycy
Opublikowano

Niko 02  już niema tego burgmana  ale jest w Łodzi.

Opublikowano

Burek w Łodzi w okolicach łódzkiej Katedry przy Piotrkowskiej. Z właścicielem trzymam sztamę, często gadamy, ogólnie jest zadowolony.U mnie sezon trwa, jeżdżę cały czas moto do roboty i jest fajnie, bo Integra lubi chodzić bokiem i bardzo łatwo ją w poślizgu prowadzić :) Frajda 100%

Opublikowano

Poniżej takue focie z rana jak dojechalem do pracy 5e2919d72c889e4a0e002a97e8f0c863.jpg
b163c09fc820e33031f719e07910d5d9.jpg

Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Nie zapominać proszę o zmianie opon na zimowe i gazecie na klate :D