Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja dzisiaj zakupiłem nowszy sprzęt :) Tomek w sobotę na tortillę w Aleksandrowie około 15? Albo melduje się na herbatę :). Nas zburek dzisiaj czekał o 18 pod manu z nowym właścicielem ale ja z nowym nabytkiem śmigałem w tym momencie przez Skierniewice.

Opublikowano

A co to za tajemniczy sprzęt?

Opublikowano

Niko a gdzie fotki?, mam nadzieje, ze to T-max, a nie nudna Integra :) :) :)

Opublikowano

Ze względu na moje upodobania i potrzeby t-max wchodził w grę ale ostatecznie przegrał z typem motocyklowym, wiec jest Integra. :)

Polski salon, 8500km, książki itp. Dodatkowo ma wysoką szybę, osłony na kolana i błotnik Puig-a.

20160707_201747_zpssuioejfb.jpg

20160707_201755_zps6ze2bmim.jpg

20160707_201813_zps3d3m1467.jpg

Opublikowano

niko02 gratulacje i niech wozi z bananem na buzi.

Opublikowano

Gratuluje Niko, niech lata bezawaryjnie.

Opublikowano

Ja dzisiaj zakupiłem nowszy sprzęt :) Tomek w sobotę na tortillę w Aleksandrowie około 15? Albo melduje się na herbatę :). Nas zburek dzisiaj czekał o 18 pod manu z nowym właścicielem ale ja z nowym nabytkiem śmigałem w tym momencie przez Skierniewice.

Przejazd przez Skierniewice uważam za niezaliczony...zapraszam na kawe

Opublikowano

Przejazd przez Skierniewice uważam za niezaliczony...zapraszam na kawe

Myślałem o Tobie ale nie miałem numeru. Przeleciałem obok Straży/Intermarche i potem na autostradę.

Dzięki wszystkim, jutro pewnie skoczę do Zduna, bo będę leciał przez aleksandrów, a w Łodzi pokażę się, jak go doprowadzę do stanu salonowego (lakier) :)

Opublikowano

Do Zduna powiadasz ?

• Sympatycy
Opublikowano

To o której u tego Zduna.

Opublikowano

Ja wczoraj zrobilem hamulce w BMW i sprzęt gotowy do jazdy :) Niby nic dziwnego, ale z mechaników ktorych obdzwonilem praktycznie zaden nie chcial się dotykac do pompy wspomagania a w Liberty krzykneli za odpowietrzenie dwóch sekcji 1600zl!!!. Poszperalem w necie i wzielismy sie z koleszką do roboty. Moto rozebrane praktycznie do zera, pozniej ta przeklęta pompa ( 6 odpowietrznikow i dwa dodatkowe ukryte zbiorniczki na plyn) + zaciski i zbiorniczki zewnętrzne. Jaki byl banan na twarzy gdy wszystkie kontrolki zgasly a hamulce brzytwy jak nowe. 6 godzin i sporo zlotówek w kieszeni -duma rozpiera :) :) :)

• Sympatycy
Opublikowano

Julo a gdzie foty dla potomnych

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszam chętnych na małe ognisko i kiełbaski, (dla chętnych grill) na działkę do Dobronia w czwartek 21.07. Zainteresowanych proszę o wpis.

Opublikowano

Dobroń ok. a dokładniej ? Bo jeszcze nie byłem...

• Sympatycy
Opublikowano

Jak tylko pogoda dopisze to jestem.

Opublikowano

Też się zamelduje :)

Opublikowano

Dobroń ul. Robotnicza 2. Za cmentarzem pierwsza w lewo. Trzeci dom po prawej. Czekam na Was od 15. Pozdrawiam.

Opublikowano

No proszę - Bulby sobie wycieczkę zrobiły :-)

Opublikowano

dzisiaj w Łodzi akcja prędkość

skończyło się na 300 i 8 pkt

2 km/h więcej i miałbym przesiadkę na rower :mad2:

Opublikowano

Suszarka czy motocykliści Cię zatrzymali?

Opublikowano

suszarka na łagiewnickiej

Opublikowano

Czyli miałeś dzisiaj niefart :-(

Opublikowano

pierwszy raz od miesiąca na moto i takie cuś

podłość ludzka nie zna granic

Opublikowano

Ooooo..... ja tam ciagle 65 nawijam i nie widzialem nigdy patrolu. Trzeba sie pilnowac bo Solaris tez lubi Łagiewnicką pocisnąć ;) ;) ;)