Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2016 Do ogniska wszystko przygotowane tylko by pogoda dopisała.
RONIN Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Ktoś jutro mógłby mnie podrzucić po skuter przed ogniskiem z Matki Polki na Rąbień?
Sympatycy Volvo Opublikowano 8 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 8 Czerwca 2016 Pogadaj z Paw korem on jest prawie zawsze chętny.
Bulba Opublikowano 8 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2016 Jutro jestem lub jestesmy. Kielbaska juz zakupiona. Nie czekajcie na mnie bo nie wiem o ktorej wyrwe sie z plantacji bawelny. Dojade najwyzej sam.
ŁukaszWP Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 hondzina niestety uziemiona do końca tygodnia, okazało się że oprócz wału muszą zamówić i wymienić simmering
ŁukaszWP Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Łukasz nie prościej wymienić hondzinę? ale na co?
Sympatycy Volvo Opublikowano 9 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Łukasz jak chcesz to za niewielką dopłatą oczywiście z twojej strony mogę się zamienić.
ŁukaszWP Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Tomku chętnie bym się z tobą zamienił ale honda byłaby dla Ciebie stanowczo za wolna
Sympatycy Volvo Opublikowano 9 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2016 Stefanek Bałdrzychów 88 jak co to dzwoń.
RONIN Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Tomek ja tam bym się na twoim miejscu nie zamienił z żadną dopłatą, twoja jeździ a jego nie ?
Sympatycy Volvo Opublikowano 9 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 9 Czerwca 2016 A ognisko pľonie już Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka Chłopaki pogadali i pojechali Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka My już w domu dziękujemy za odwiedziny do następnego Wysłane z mojego HUAWEI SCL-L01 przy użyciu Tapatalka
Bulba Opublikowano 9 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dzieki za zajebiste ognisiunio i grilla Niestety w drodze powrotnej sprzet Jula odmowil posluszenstwa i zablokowal sie na dwojce Ale jakos dojechalismy
PAW_KOR Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Ela i Paweł również dziękują gospodarzom i wszystkim uczestnikom za miłe towarzystwo .
Julo Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 My rowniez dziekujemy, powrot powoli bo zwierzaki z lasu wyskakiwaly co chwila.
RONIN Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dzięki Volviakom za ognisko. Szkoda że nikt nie uwiecznił borsuka.
Julo Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Co tam na czwartek zaplanowaliscie, bo od rana pracuje i chetnie gdzies polatam.
Bulba Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2016 Polska vs Niemcy ? Ps. Tak Ciesu to bylem ja
Rekomendowane odpowiedzi