ravw Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Hej, gdzie jest ten czlek co mial lub ma gilerre gp 800?
RONIN Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 Tu jest ?, a dokładnie siedzi bidulek w pracy w tak piękną pogodę, a Gilerka smutna na parkingu stoi ;-).
Sympatycy Volvo Opublikowano 13 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 13 Maja 2016 No i my już w domku. Ciekawe czy ją jeszcze ma bo nie przyjeżdża.
ravw Opublikowano 13 Maja 2016 Opublikowano 13 Maja 2016 to wlasnie taka mnie interesuje to wlasnie taka mnie interesuje No i my już w domku. Ciekawe czy ją jeszcze ma bo nie przyjeżdża. No wiecie ja od kiedy pracuje na 3 zmiany to czwartki 18 - he he nie wykonalne w 90% czasem moze sie zdazyc ze mam wolne o 18
Bulba Opublikowano 25 Maja 2016 Autor Opublikowano 25 Maja 2016 No nie Pieklo zamarzlo !!! Bede nawet tramwajem
ciesu Opublikowano 25 Maja 2016 Opublikowano 25 Maja 2016 Irek, mnie Boże Ciało kojarzy się ze Spycimierzem :-)
ravw Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Hej ludzie, byłem wczoraj na jezidzie próbnej w Honda i polatałem NC750X DCT. Ja nie wiem jak Pazdzioch może jeździć z tą skrzynią biegów. W trybie "D" jak Dno lub Dramat to to nie idzie, w trybie sport jest lepiej ale gdy jedziemy 50-60 na godzine, manete rozkrecamy mija 2 sekundy niczego i dopiero zaczyna przyspieszac. Ogólnie moto ładne ale nie wygodne, w żadnym wypadku to nie turystyk. Tak więc w przyszłym roku dołącze do was już na V-Stromie 650 Pozdrawiam
Sympatycy Volvo Opublikowano 6 Czerwca 2016 Sympatycy Opublikowano 6 Czerwca 2016 Moi drodzy proszę zapoznać się z propozycją mą. W czwartek proponuje ognisko lub grilla u Volviaków godz do ustalenia TRZECIEJ SZANSY NIE BĘDZIE I .......................................................................................................................
ŁukaszWP Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 ja też będę jak odbiorę po wymianie wała
RONIN Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Volvo zamów pogodę u szamana bo zapowiadają burze.
ravw Opublikowano 6 Czerwca 2016 Opublikowano 6 Czerwca 2016 w czwartek to ja mam szkolenie 2 dniowe z pracy w rawie maz.
Rekomendowane odpowiedzi