Sympatycy Volvo Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A ja chyba dzisiaj podjadę .
ŁukaszWP Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 A ja chyba dzisiaj podjadę . no i fajnie przynajmniej nie będę sam !V
gazda Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Kochani mam zapytanie do Wszystkich - czy będzie dla Was problem aby jutrzejszy spot u mnie można było przełożyć na przyszły czwartek ? Prośbę tę kieruje głównie Ania , której jutro by nie było a bardzo chciała by się z Wami spotkać no i pogoda ma być do d... ! Jest jeszcze jedna propozycja z naszej strony aby może spotkać się w sobotę popołudniu u nas na dłuższym ognisku , można by w tedy posiedzieć trochę dłużej a i pogoda ma być całkiem ,całkiem no i co poniektórzy ( jakby tylko mieli ochotę) mogliby podjechać puszeczkami ...oczywiście z kierowcami .Pozdrawiam i oczekuję jakiś propozycji !
Julo Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Na sobotę chetnie bym przyjechal, jeszcze uzgodnie z Justą, ale raczej bedziemy.
RONIN Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Jacek Ty chyba mnie nie lubisz, zawsze organizujesz spotkania jak ja w pracy jestem ?
ŁukaszWP Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 To po co tyle pracujesz. bo zachłanny jest
Bulba Opublikowano 4 Maja 2016 Autor Opublikowano 4 Maja 2016 Co ta kasa robi z ludzmi )) Ps. Nas w sobte niestety nie bedzie
PAW_KOR Opublikowano 4 Maja 2016 Opublikowano 4 Maja 2016 Życzę udanej impezki. Sobota niestety jest dla mnie pracująca. Pozdrawiam
Klubowicze Marzena Opublikowano 5 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2016 Ja w sobotę również pracuję i raczej do późna,wszystkie panie chcą być piękne na komunię.
stefanekmac Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Gazdunio jaki to adres czy dane gps to może zajrzę, wtedy nie byłem więc nie wiem.
Klubowicze Roni Opublikowano 5 Maja 2016 Klubowicze Opublikowano 5 Maja 2016 Ja w sobotę również pracuję i raczej do późna,wszystkie panie chcą być piękne na komunię. Marzena to Ty dopiero teraz idziesz do komunii?
Sympatycy Volvo Opublikowano 5 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2016 Uwaga Propozycja jest taka jak nie u Gazdy to może u mnie Ognisko grill według życzenia tylko muszę wiedzieć z godz wcześniej.
krzysiu Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Uwaga Propozycja jest taka jak nie u Gazdy to może u mnie Ognisko grill według życzenia tylko muszę wiedzieć z godz wcześniej. Dziś?
Sympatycy Volvo Opublikowano 5 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2016 A co autka nie masz A przy okazji wybierzesz słynną śrubę.
Sympatycy Volvo Opublikowano 5 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2016 Odezwał sie ten co ma wiecznie wolne.
Sympatycy Volvo Opublikowano 5 Maja 2016 Sympatycy Opublikowano 5 Maja 2016 Uwaga Propozycja jest taka jak nie u Gazdy to może u mnie Ognisko grill według życzenia tylko muszę wiedzieć z godz wcześniej. PROPOZYCJA TEGO OGNISKA JEST DZISIAJ,.
Julo Opublikowano 5 Maja 2016 Opublikowano 5 Maja 2016 Ale Wam zazdroszcze, niedość, źe trasa przez Małyń , to jeszcze ognisko u Volviaków.
Rekomendowane odpowiedzi