Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja chętny

Opublikowano

Mam super traske. Ikea, lask, buczek sw. Lugi, widawa, burzenin i powrot przez szadek lub s8. Bardzo fajne miejsce uroczysko sw lugi. Proponuje godz. 17 pod ikea.

Opublikowano

Mam super traske. Ikea, lask, buczek sw. Lugi, widawa, burzenin i powrot przez szadek lub s8. Bardzo fajne miejsce uroczysko sw lugi. Proponuje godz. 17 pod ikea.

może być

Opublikowano

Postaram się czekać na Was po drodze w Buczku. Powinienem być ok 17,30. w Buczku na wylocie.

Opublikowano

Na 17 nie dam rady. Dajcie na PW jakiś telefon, bo mam tylko do Tomka i Irka, może dołączę np w Łasku lub Buczku?

Opublikowano

501 842 070, czekaj w lasku na wylocie w kierunku buczka. Jak cos to dzwon.

Bulba tez potwierdzil przybycie.

6ea2735f5c910df1f765b291f5bc6d90.jpga4988180845628704629369a743ef636.jpg6f44a41c9781fd361d0a9145c5094a95.jpg4c0d56dce5d8c9b6047ed2ca68a3542f.jpg

1214647ec3bf91fa7c72826b3124842a.jpg

Opublikowano

170 nawiniete.

Bylo bardzo fajnie

do nastepnego razu

Aha nastepnym razem jedziemy do Pęczniewa

Opublikowano

Dzięki, ja też w domu. Dzisiaj nie mam niestety zdjęć :(

• Sympatycy
Opublikowano

Fajne mieliście spotkanie. BTW Misiek (Niko) trzeba przyznać, że porcję słuszną podano Ci do stołu :). Uważaj, bo będziesz wyglądał jak ja :). Przytyłem 10 kg, odkąd przyłączyłem się do grupy Zachodniopomorskiej Burgmanii :)

Opublikowano

Krzysiu Jak widzisz na zdjęciu NR 4 jeszcze nie wyglądam źle, trenuję 3 razy w tygodniu, teraz dojdzie bieganie, a czwartek, to po prostu odskocznia od codzienności z fajną ekipą :)

BTW w końcu same normalne pojazdy :), jeden Policjant :)

Opublikowano

Dzięki za wspólny spacerek.

Opublikowano

d3ee7b62d00498b13ae441bced3647f8.jpg

Przyczyna kapiacego paliwa ustalona. Plastikowy zawias klapki wlewu paliwa przetarl wezyk. Jest minimalna mgielka doslownie wlos, czy moge to chwilowo zatamowac, bo do jutra wezyka nie wymienie?

e824ef0dd0e8b8c77af1c4427b9176a4.jpg

Miedzy cyfra 5 a 7

Opublikowano

Może kawałek czegoś elastycznego, ot malutki skrawek gumy i kropelka? Zdąży związać w parę sekund.

Opublikowano

Po robocie, udało mi się znaleźć jakiś wężyk od opryskiwacza, nawet jest na nim napisane "do paliwa i oleju".

Opublikowano

Kiedyś wężyki paliwa były gumowe, elastyczne zawsze, potem miałem igielit-na mrozie jak drut.

Opublikowano

W czwartek jest planowany Pęczniew nad Jeziorskiem ale już wiem, że nie dam rady :(

Opublikowano

No jednak dam radę :)

Co kto dzisiaj?

Opublikowano

Ja w pracy na popołudnie, miłego latania życzę bo pogoda rozpieszcza.

Opublikowano

ja odpadam

Opublikowano

ja podjadę

Opublikowano

Jutro się zaczyna Mierzeja, więc pewnie dlatego posucha...

Do Łodzi nie dam rady ale jak byście się wybierali w moją stronę, to dajcie znać.

Opublikowano

Ja się zastanawiam...jesli Peczniew to której tam będziecie ? To spotkamy się na miejscu.

Opublikowano

Jakies plany na czwartek?, mam wolne i chetnie gdzies do cieplego loku na dobra szamke sie przejade.

• Sympatycy
Opublikowano

A maże by tak zrobić ostatnie ognisko w tym sezonie u Volviaków.

Opublikowano

Jestem za.