Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Irek HEHEHE złapałeś się już przy pierwszym dodaniu zdjęć :) Post od 8:04 edytowałem 4 razy i za każdym razem był problem. Dopiero po wylogowaniu się z photo bucket i ponownym zalogowaniu zdjęcia weszły normalnie...

Specjalnie zacytowalem zeby nie ucieklo :)

Ps. Biore miernik dzisiaj ze soba

:) Fajna kolacyjka była. Na jednym zdjęciu widzę Hondę CBF jak sie nie mylę - z białym błotnikiem . Czyja to maszyna?? Właściciel odezwij się, proszę. Jestem zainteresowany takim moto i chciałbym pogadać o tym modelu. Zadzwoń jak możesz 791536753 -Damian. Z góry dzieki.

Sory ale to jakis obcy.

Przyblakal sie pewnie za jakiegos forum motocyklowego.

Nie znamy tego Pana.

• Sympatycy
Opublikowano

Nie obecni głosu nie mają. Ale Bulba na litość boga z fają do jedzenia. Fuj Fuj.

Opublikowano

Specjalnie zacytowalem zeby nie ucieklo :)

Ps. Biore miernik dzisiaj ze soba

O której i gdzie lecisz, jak coś, to idę rozbierać.

Opublikowano

Nie obecni głosu nie mają. Ale Bulba na litość boga z fają do jedzenia. Fuj Fuj.

Bez przesadyzmu

Podejsc i przekrecic na grilu to nie to samo

co wyrabiac mieso na kielbase z faja w zebach.

O której i gdzie lecisz, jak coś, to idę rozbierać.

No i tak sie mozna ze mna umawiac, przytrzymali mnie w robocie i sie nie wyrobilem.

A jak wracalismy to juz ciemno bylo

Nastepnym razem.

Opublikowano

No i tak sie mozna ze mna umawiac, przytrzymali mnie w robocie i sie nie wyrobilem.

A jak wracalismy to juz ciemno bylo

Nastepnym razem.

Spoko. Dzisiaj wymieniłem łożyska z przodu, a jutro może wyjmę wkład bagażnika i zobaczę, czy tam będzie dostęp, w razie co, to na telefon i pomierzę.

Opublikowano

To sie nazywa szyba :-)))))4e5bf5a0f8984c248be18ac234bf94ac.jpg15a74a5895697b031c88f1daada06421.jpg

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Coś dzisiaj gdzieś?

Opublikowano

Ja chetnie

Opublikowano

Ja też chętny.

Opublikowano

Ja dziś wyjątkowo jadę pod Halę, obiecałem chłopakom z pracy, że podjadę na spot MPK. Pracę kończę przed 19:00 toi tak pod Manu będzie już pusto. Jak nie będziecie mieli planów to podjedzcie, polatamy razem.

RONIN jesteśmy z Justyną gotowi na weekend i zaplanowałem taką traskę https://goo.gl/maps/xIlsx

Opublikowano

Ok, to się pojawię na 18. Irek masz naklejkę patrz w lusterka..... motocykle są wszędzie, a skutery .....?

Opublikowano

Też się wybieram ?

• Sympatycy
Opublikowano

• No to i ja się pojawię.

Opublikowano

To ja rezygnuje ;P

Opublikowano

Dzięki za pogaduchy, do nastepnego razu.

Opublikowano

Byłem, zobaczyłem, wróciłem :)

Opublikowano

Fajnie bylo

Dozoba :)

Opublikowano

Jutro foto :)

20150827_194237_zpsmus7dxkj.jpg

20150827_194259_zpsqqzmmfcy.jpg

20150827_221125_zps9hgtxzl8.jpg

Opublikowano

Ktos wybiera sie dzis pod Manu?. Mam ochote na jakis wyjazd w nieznanym kierunku.

Opublikowano

Określ gdzie? Bo ja w piątek gumę złapałem i mam tylko hondę dostępną.

Opublikowano

Mozemy zobaczyc jezioro "Okret", kawalek za Strykowem. Brzmi dumnie, i ciekawy jestem jak sie prezentuje, a przy okazji w koncu jakis nowy kierunek. Maciek, tydzien czasu kolo naprawiac to troche dlugo. Przyjedz Honda nikt nie bedzie zapitalal.

Opublikowano

Jezioro Okret jest prawie cale zarosniete i praktycznie brak dojazdu do wody. Nic specjalnego.

Opublikowano

to i ja może wpadnę?

W tamtą lub z powrotem dla chętnych mogę zaprosić na kawę lub herbatę do miejscowości Sadówka - Czyli mojego rodzinnego domu, a potem wracamy na Łódź :)

Opublikowano

Czekam na nowe opony. Niestety właśnie do Warszawy na godzinę muszę jechać. Chyba nie zdążę wrócić ?

Opublikowano

To bede o 17:30, cus sie wymysli na miejscu.