Bulba Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Irek HEHEHE złapałeś się już przy pierwszym dodaniu zdjęć Post od 8:04 edytowałem 4 razy i za każdym razem był problem. Dopiero po wylogowaniu się z photo bucket i ponownym zalogowaniu zdjęcia weszły normalnie... Specjalnie zacytowalem zeby nie ucieklo Ps. Biore miernik dzisiaj ze soba Fajna kolacyjka była. Na jednym zdjęciu widzę Hondę CBF jak sie nie mylę - z białym błotnikiem . Czyja to maszyna?? Właściciel odezwij się, proszę. Jestem zainteresowany takim moto i chciałbym pogadać o tym modelu. Zadzwoń jak możesz 791536753 -Damian. Z góry dzieki. Sory ale to jakis obcy. Przyblakal sie pewnie za jakiegos forum motocyklowego. Nie znamy tego Pana.
Sympatycy zdun13m Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Nie obecni głosu nie mają. Ale Bulba na litość boga z fają do jedzenia. Fuj Fuj.
niko02 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Specjalnie zacytowalem zeby nie ucieklo Ps. Biore miernik dzisiaj ze soba O której i gdzie lecisz, jak coś, to idę rozbierać.
Bulba Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Nie obecni głosu nie mają. Ale Bulba na litość boga z fają do jedzenia. Fuj Fuj. Bez przesadyzmu Podejsc i przekrecic na grilu to nie to samo co wyrabiac mieso na kielbase z faja w zebach. O której i gdzie lecisz, jak coś, to idę rozbierać. No i tak sie mozna ze mna umawiac, przytrzymali mnie w robocie i sie nie wyrobilem. A jak wracalismy to juz ciemno bylo Nastepnym razem.
niko02 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 No i tak sie mozna ze mna umawiac, przytrzymali mnie w robocie i sie nie wyrobilem. A jak wracalismy to juz ciemno bylo Nastepnym razem. Spoko. Dzisiaj wymieniłem łożyska z przodu, a jutro może wyjmę wkład bagażnika i zobaczę, czy tam będzie dostęp, w razie co, to na telefon i pomierzę.
ŁukaszWP Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 To sie nazywa szyba :-))))) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Julo Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ja dziś wyjątkowo jadę pod Halę, obiecałem chłopakom z pracy, że podjadę na spot MPK. Pracę kończę przed 19:00 toi tak pod Manu będzie już pusto. Jak nie będziecie mieli planów to podjedzcie, polatamy razem. RONIN jesteśmy z Justyną gotowi na weekend i zaplanowałem taką traskę https://goo.gl/maps/xIlsx
niko02 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Ok, to się pojawię na 18. Irek masz naklejkę patrz w lusterka..... motocykle są wszędzie, a skutery .....?
Sympatycy Volvo Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Sympatycy Opublikowano 27 Sierpnia 2015 No to i ja się pojawię.
stefanekmac Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Dzięki za pogaduchy, do nastepnego razu.
Julo Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Ktos wybiera sie dzis pod Manu?. Mam ochote na jakis wyjazd w nieznanym kierunku.
RONIN Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Określ gdzie? Bo ja w piątek gumę złapałem i mam tylko hondę dostępną.
Julo Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Mozemy zobaczyc jezioro "Okret", kawalek za Strykowem. Brzmi dumnie, i ciekawy jestem jak sie prezentuje, a przy okazji w koncu jakis nowy kierunek. Maciek, tydzien czasu kolo naprawiac to troche dlugo. Przyjedz Honda nikt nie bedzie zapitalal.
PAW_KOR Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Jezioro Okret jest prawie cale zarosniete i praktycznie brak dojazdu do wody. Nic specjalnego.
niko02 Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 to i ja może wpadnę? W tamtą lub z powrotem dla chętnych mogę zaprosić na kawę lub herbatę do miejscowości Sadówka - Czyli mojego rodzinnego domu, a potem wracamy na Łódź
RONIN Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 Czekam na nowe opony. Niestety właśnie do Warszawy na godzinę muszę jechać. Chyba nie zdążę wrócić ?
Julo Opublikowano 3 Września 2015 Opublikowano 3 Września 2015 To bede o 17:30, cus sie wymysli na miejscu.
Rekomendowane odpowiedzi