Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No wiadomo tak zamówiłem:-)

Irek Grill już wie że będziesz i bardzo się ucieszył że fachowiec będzie go obsługiwał, najbardziej z wiatraczka że go pochłodzisz:-)

Opublikowano

Wreszcie rozpocząłem sezon, do zobaczenia jutro!

Opublikowano

Mam dziś wizyte u lekarza na Piotrkowskiej 111 , więc jakby się przedłużyła to postaram się dojechać. Kojazycie moze jakis parking strzezony w poblizu?, co by można skuter zostawić.

Opublikowano

Zobacz wjazd od strony Kościuszki przy biurze paszportowym i masz przejście na piotrkowska

Opublikowano

Ku.... , ku... , ku... , ku...a !!!!! I mnie w końcu to "szczęście" dopadło - skuter PADŁ !!!!! Prawdopodobnie silnik jak na moje niekoniecznie fachowe oko , w sobotę zaprowadzam do serwisu i wszystko będę wiedział a narazie siedzę i ... Płaczę i pije , pije i płaczę i tak w kółko !

• Klubowicze
Opublikowano

Jacku płacz,płacz,ale nie pij, nie pij bo wiesz czym to grozi a skuter się naprawi.:)

Opublikowano

Spotykamy się pod MAnu... czy bezpośrednio u Jurczasa ???

Opublikowano

Spotykamy się pod MAnu... czy bezpośrednio u Jurczasa ???

Pod manu o godz. 17 kto ne zdąży jest mapka. Oczywiście poczekamy studencki minutki-)

Ja już zmykam do zobaczenia

Opublikowano

Jurczas, a ty nie masz może imienin dzisiaj?

Opublikowano

Dzięki wszystkim za spotkanko, w szczególności Jurczasowi za frykasy i grilla. Gratki dla kucharza.

• Klubowicze
Opublikowano

Wszystkim niskie pokłony za spota a w szczególności Jurczasowi z rodzinką za super ucztę.Jurczas jak miałeś dzisiaj imieniny i się nie przyznałeś to i tak Cię to nie minie :fish:

Opublikowano

My również dziękujemy wszystkim obecnym , a w szczególności Jurkowi z rodzinka za miłe spotkanie i smacznego grila. Pozdrawiam wszystkich. PAWKOR i Ela

• Sympatycy
Opublikowano

My też już w domciu.

Dzięki wszystkim za spotkanko a Jurczasowi i rodzince za super grilla.

OOOOOOOOOOOOOO zapomniałem Bulbuś dzięki za kucharzenie tylko szkoda że tak ci to wolno szło.

Opublikowano

3372927947be0d6efe45b7b526f30dd5.jpg6f6cc1c16aaa91f12371d454f8001ff6.jpga3969173cc262db6eeba04d278371f43.jpg00523cecf2a1ce009147ee5b69b9c83e.jpg451f345986a97a3e75f10e90cc7fcdaf.jpgb4690fc9815b95d8b64807999a2b6d28.jpgb0c24b424dbdace0f1a3ee9c5bea9293.jpg2e38f97015d0a2bca336adf3281acb2a.jpg[/img]

20bd509bab63369cdbd51f8a51ef2625.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Już na chacie.

Jurczas dzięki za gościnę, wszystkim innym dzięki za mile spędzony czas, kucharzowi za rozpieszczanie podniebienia i w ogóle jeszcze raz dzięki.

Ps

Byłbym zapomniał o podziękowaniach dla Jurczasowych dziewczyn, dzięki.

• Sympatycy
Opublikowano

Jurek bardzo dobry pomysł z tym spotkaniem. W tak licznej grupie na moto dawno się nie spotkaliśmy. Dzięki takim spotkaniom integracja w Łódzkim idzie w siłę. Razem z Edzią bardzo nam się podobało. Zaplecze gastro LUX i kucharz dobry nic nie przypalone, powiedziałbym al dente. Jeszcze raz wielkie dzięki dla wszystkich , wszyscy stworzyliśmy taką atmosferę.

Opublikowano

Moja rodzinka i ja dziękujemy wam wszystkim za przybycie i jak zawsze mile spędzony czas.

Irek jak zwykle nie zastąpiony master- podziękowania specjalne

Do następnego spota.

Opublikowano

No to i ja dziękuje gospodarzom za goscine jak i wszystkim przybyłym za milo spędzony czas.

Ci co wcześniej pojechali niech zaluja, bo Jurczas dawal na odchodne/odjezdne wałówkę :))))

Ps. Jurczas jeżeli ta flaszka stojaca na stole której nie mogliśmy wypic była Twoja imieninowa

to masz wp......ol :D

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

Opublikowano

Flaszeczka na stole to prezent od Roniego pyszna cytrynóweczka (już skosztowałem)

Ja przecież pytałem kto zostaje na noc, niestety nikt nie wyraził chęci więc co mogłem zrobić?

Opublikowano

Dzięki wielkie Jurczasowej rodzince za zorganizowanie grillowej imprezki i wszystkim za mile spędzony wieczór.

Grillmaster spisał się jak zwykle na medal.

Opublikowano

Dzieki Jurczas za goscine, dawno juz Was nie widzialem wiec tym bardziej fajnie ze tak licznie czwartkowy spot mogl sie odbyc. Do nastepnego.....

Opublikowano

Jeszcze kilka fotek:

guj1.jpg

guj2.jpg

guj3.jpg

guj4.jpg

guj5.jpg

guj6.jpg

guj7.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Jeśli pogoda dopisze to o której się spotykamy,i czy będzie ktoś pod Manu.

Opublikowano

Ja niestety dzisiaj w pracy popołudniu. Pozdrawiam

Carl to ostatnie zdjęcie skuterów jest extra:-)

Opublikowano

Ja moge byc, ale cos tu cicho. Wszyscy chyba wyjezdzaja na majówkę