Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Łódzkie spotkania Manufaktura Magazyn Bawełny 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja już po kolacji ! Pozdrawiam Wszystkich a w szczególności Braszkena ( daj znać co z hondzią i do zobaczyska na trasie do Lichenia ! )

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za spotkanie,Braszken daj znać co z twoją Hondzią.

Opublikowano

Witajcie dzięki za miłe przyjęcie, fajnie było Was zobaczyć, dzięki rownież za przywiezienie jedzenia i picia, bo głodny jechałem z samego Płocka na kebaba, ale chyba nie dane mi było go dzis skonsumować :) s co do Hondzi no to jest juz u mechanika, wstępne oględziny wykazały, że kawałki potłuczonego aluminium dostały się do silnika i trzeba rozbierać go w drobny mak, to może być mało opłacalne, znalazłem juz silnik cały za prawie 700 z gwarancją rozruchową jutro będę wiedział co i jak, stanę na głowie a w sobotę pojadę do Lichenia :) co do mnie to boli mnie troche bok, ręka i kregosłup, ale nie dam sie tak łatwo, dzieki jeszcze raz wszystkim co przybyli, prawdziwych przyjaciół poznaje sięw biedzie - to prawda, poniżej fotki z usterki i zalania :(

b41b0df2f04cf9d53c94cab5286783f6.jpg

Tak koło wykąpało się w oleju

1c67ec0418d1b58c72d46e435e562284.jpg

Oczywiście do zobaczenia na drodze :)

Opublikowano

Krzysiek co się stało? Zdrowia życzę.

• Klubowicze
Opublikowano

Braszken najważniejsze że Ty cały Hondzie naprawisz.

Roni fajnie że wpadliście z Anią szkoda że okoliczności się zmieniły bo u Zduna colawka była za free.

Może jeszcze zrobi jakąś promocje następnym razem.

• Sympatycy
Opublikowano

Następnym razem dla naszego kolegi, za trudy wczorajszych odwiedzin będzie i cola i jedzonko gratis. Trzymaj się kolego. Pozdrawiam

Opublikowano

Dzięki Zdun :) aczkolwiek nie jestem z tych by wykorzystywał swoje niepowodzenia ale miło, a tak na marginesie za wczorajszą okazaną pomoc ze strony wszystkich, postaram się przygotować coś extra jak będziecie mieli okazję nawiedzić Płock, a dziś 32 letnia masażystka rozmasowała bóle pleców i rozterki związane z brakiem 2oo więc nie jest źle pozdrawiam i w każdym gronie maxi życzę takich ludzi jak z Łodzi, na marginesie wielkie dzięki też dla zbanowanego Limmp-a, na niego też można liczyć, rzucił wszystko, przyjechał i dowiózł do domu, pozdrawiam wszystkich

• Sympatycy
Opublikowano

Jak to mówią przyjaciół poznaje się w biedzie.

Następnym razem jak przyjedziesz do Zduna na jadło to daj znać to przy tobie i ja się używie za free

• Klubowicze
Opublikowano

Tomaszku ale Zdun nie ma W-Z-ek.

Opublikowano

Zdrówka braszken życzę. Przepraszam że nie mogłem pomóc do końca ale robota.... :mad2: czekała. Do zobaczenia

Opublikowano

Witam Łódź :) dziś przyszedł silnik i od razu montaż, jutro wieczorem ma być gotowy do jazdy ale koło północy dopiero :( umówiony jestem że w środę odbieram, a co za tym idzie w czwartek ma być piękna pogoda, a co to oznacza? Kto zgadnie ?

Opublikowano

Masz ochote nas odwiedzic.

Opublikowano

To jest szybkość działania , jestem pod wrażeniem Braszken twojej determinacji !

To jest szybkość działania , jestem pod wrażeniem Braszken twojej determinacji !

Opublikowano

Julo jesteś bliski prawdy :)

Opublikowano

No to dawaj.

• Klubowicze
Opublikowano

Jeżeli pogoda dopisze Volvo i Marzena zapraszają w czwartek na ognisko lub grilla.

Opublikowano

Czwartek wolny, w piatek na popoludnie, jestem otwarty na wszelkie propozycje.

• Sympatycy
Opublikowano

Braszken tylko nie jedź przez Zgierz. :)

Super że tak szybko udało się naprawić maszynę. Pozdrawiam.

Opublikowano

Pojadę przez Łęczycę albo autostradą :) dziś maszyna będzie skończona, potrzebuje jeszcze zewnętrznie kosmetyki, ale to jest pikuś w porównaniu z brakiem serca jakim jest silnik :) a odnośnie czwartku to w przypadku gdy odbiorę maszynę sprawną to jestem na bank :)

• Klubowicze
Opublikowano

I jak z jutrzejszym dniem robimy to ognisko u nas,czy spotykamy się jak zawsze pod Manu.

Opublikowano

Dobre ognisiunio nie jest zle :)))))

Opublikowano

Mozemy zawitac do was na ognisko.

• Klubowicze
Opublikowano

To idę szykować patyki.

• Sympatycy
Opublikowano

A my startujemy grupą z pod Man ? Jeżeli tak to o której ?

Opublikowano

a8df1b35a4ce0bdd9509a4cbbfec286e.jpg

Pozdrawiam koleżeństwo z Łodzi, ja juz na trasie, sprzęt odebrany i testowany :)