Carl Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witam łódzki oddział burgmaniaków. Jak pisałem w temacie niedawno nabyłem używanego AN650 i chętnie przyłączę się niebawem (mam nadzieję) do wspólnego "latania". No i pytanie: gdzie w Łodzi można szybko wymienić przednią oponę (oponę mam)? Najlepiej gdyby oponiarz sam zdjął koło bo np. w Ksawerowie oponę założą ale muszę dostarczyć im same koło. Dzięki, Karol
voy-ciach Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Witaj ma forum. Ja jeszcze nie musiałem wymieniać opony, ale na spocie na pewno ktoś się znajdzie co już wymieniał.
resenok Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Powitać, Wymieniałem w Liberty Motors 20 PLN z wyważeniem, zawiozłem koło, 60 PLN jak pojedziesz !scooter Pzd i do zo
Bulba Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Witaj Carl. Mamy nadzieje, ze pojawisz sie kiedys na wspolnym lataniu
GRinKU Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Możesz nie znaleźć oponiarza co by chciał zdejmować koło. W sumie praca niewielka - 3 śruby Pozdrawiam a baj de łej - witam wszystkich po dłuższej nieobecności wakacyjnej
Carl Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dziękuję wszystkim za powitanie. Do oponiarza pojadę chyba z samym kołem bo np. w Liberty Motors mają terminy na dopiero przyszły tydzień... Pozdrawiam Witaj Carl. Mamy nadzieje, ze pojawisz sie kiedys na wspolnym lataniu Pojawię się na pewno, forum obserwuję od dawna, zanim jeszcze zakupiłem skuter. Aktualnie, do końca wakacji mieszkam w okolicach Tuszyna (Zofiówka) i trochę mi nie po drodze na spotkania czwartkowe. Gdyby ktoś wybierał się w te okolice lub np. Sereczyna (rybki) to może będę mógł dołączyć.
Sympatycy Volvo Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Miło powitać nowego !scooter .Chłopie co ty gadasz ,te parę kilosów po mieście to czysta przyjemność.Masz być w czwartek i już.Jak to mówi pan Bulba trzeba być twardym. !OKK
Arkadiusz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Granica mazowieckiego z kujawsko-pomorskim Wita !!! No, no Łódź rośnie w siłę, a kiedyś tu taka bida i spokój był !winkiss
Bulba Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dziękuję wszystkim za powitanie. Do oponiarza pojadę chyba z samym kołem bo np. w Liberty Motors mają terminy na dopiero przyszły tydzień... Pozdrawiam Pojawię się na pewno, forum obserwuję od dawna, zanim jeszcze zakupiłem skuter. Aktualnie, do końca wakacji mieszkam w okolicach Tuszyna (Zofiówka) i trochę mi nie po drodze na spotkania czwartkowe. Gdyby ktoś wybierał się w te okolice lub np. Sereczyna (rybki) to może będę mógł dołączyć. Nie rob sobie zartow z powaznych ludzi Jezeli z Tuszyna jest daleko to jak jest z Poddebic ?
cyklon Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Wymieniałem w Liberty Motors 20 PLN z wyważeniem, zawiozłem koło, 60 PLN jak pojedziesz Osobiście odradzam Liberty Motors. U mnie jak wymienili to powietrze schodziło. Gwarancji nie chcieli uznać i wywalilem tylko kasę. Ja wymieniałem z wyważeniem oponę na Glinianej 38a. P.S. Do zobaczenia - Lewa w góre.
Carl Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Na Glinianej przechowuję i wymieniam opony do samochodu, więc pojadę do nich z kołem. Bulba: masz rację daleko nie jest, postaram się przybyć.
Bulba Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Spoko sam nie bedziesz. Atakuj "romario". Mieszkacie obok siebie i bedzie Wam razniej jechac "przez las" :D:D
Krzewik Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Witam łódzki oddział burgmaniaków. Jak pisałem w temacie niedawno nabyłem używanego AN650 i chętnie przyłączę się niebawem (mam nadzieję) do wspólnego "latania". No i pytanie: gdzie w Łodzi można szybko wymienić przednią oponę (oponę mam)? Najlepiej gdyby oponiarz sam zdjął koło bo np. w Ksawerowie oponę założą ale muszę dostarczyć im same koło. Dzięki, Karol Ja wymieniłem w Łodzi na ul Inflanckiej bodaj nr 8 serwis motorów i kładów,koszt 30zł z wyważeniem i wszystko OK. Pozdrawiam
Carl Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opona właśnie wymieniona. Koło zdjął zaprzyjaźniony mechanik od samochodu a wymiana w Ksawerowie, bo najbliżej.
romarjo Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Witam dawno mnie nie było awaria kompa !placz1 Carl czeba by się spotkać i wspólnie do miasta !scooter !scooter !scooter
Carl Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Bardzo chętnie, ale chyba dopiero w przyszłe wakacje. Niestety, wyprowadzam się w niedzielę z powrotem do miasta...
dragon513 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Witam łódzki oddział burgmaniaków. Jak pisałem w temacie niedawno nabyłem używanego AN650 i chętnie przyłączę się niebawem (mam nadzieję) do wspólnego "latania". No i pytanie: gdzie w Łodzi można szybko wymienić przednią oponę (oponę mam)? Najlepiej gdyby oponiarz sam zdjął koło bo np. w Ksawerowie oponę założą ale muszę dostarczyć im same koło. Dzięki, Karol witaj podjedz na inflancką do timmotocenter !scooter timmotocenter Inflancka 8 i pytaj o Gabrysia !scooter
Rekomendowane odpowiedzi