Bulba Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Doberek Czwartek: Planujemy nalot na Gostynin (oczywiscie jezeli nie zesra sie pogoda) Wypad o 17 spod McDonald`s w Zgierzu. Piatek: Uniejów i koncert Dżem oraz Big Cyc. Wszystkich chetnych zapraszamy a niezdecydowanych namawiamy
Sympatycy zdun13m Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jestem w czwartek. Wojtek dzwoń do Arkadiusza niech bierze wolne.
kaczuś Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 DZIĘKI ZA ND. MOŻE WPADNE Z DWOMA BURKAMI W CZWARTEK. OSTRO SUSZYLI NA POWROCIE Z UNIEJOWA!!!!!!!!1
Arkadiusz Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Jestem w czwartek. Wojtek dzwoń do Arkadiusza niech bierze wolne. Kurcze, nie da rady z wolnym !sciana ale tak jak pisałem w mazowieckim w przyszły czwartek mam wolne i wtedy jestem do dyspozycji !winkiss No taka robota !sciana !sciana !sciana
voy-ciach Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 a ja zasmarkany czy się wykuruję do czwartku? Z planów na ten rok to jeszcze bym dodał: wypad nad Zalew Cieszanowicki
limmp1 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Kurcze, nie da rady z wolnym !sciana ale tak jak pisałem w mazowieckim w przyszły czwartek mam wolne i wtedy jestem do dyspozycji !winkiss No taka robota !sciana !sciana !sciana to rzuć tą robotę !vampire
Arkadiusz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 to rzuć tą robotę !vampire Jeszcze ze dwa lata i rzucę obiecuję !!! Słuchajcie szanowni koledzy i koleżanki z Łodzi i okolic, a musicie przyjechać w czwartek ? Może się zgadamy w inny dzień? Bo cholera patrzyłem w grafik i następny czwartek fabryka, !sciana chyba, że mnie w fabryce odwiedzicie, ale to nie to samo, acz kolwiek po 20-tej jestem wolny. Powiem Wam, że 5-6 września mi pasuje jak coś nie ma sprawy, a możecie przecież przyjechać w ten czwartek i później też !winkiss
Bulba Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ja tam sie co do czwartku nie upieram, tym bardziej ze Voj-ciach niedomaga Ale nalot tak czy siusiak Was nie ominie
Arkadiusz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ale nalot tak czy siusiak Was nie ominie Bulba trzymamy Cię za słowo !OKK !OKK
bogdan201 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 No mi też 5 czy 6 wrzesień pasuje, zresztą inne terminy też !YES!winkiss No to jak w zależności od pogody 5 lub 6 przyjedziecie ?
Bulba Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No to chyba kupa z tego czwartkowego nalotu wyjdzie. Arkadiusz tyra, Voj-ciach zasmarkany, odzewu reszty brak We dwoch z Volvo nie stworzymy stada, ktore dumnie przedzieralo by sie asfaltami na polnoc. Oczywiscie jestesmy otwarci na kazda sensowna propozycje.
Arkadiusz Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja stawiam na 5 (poniedziałek) !winkiss
limmp1 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No to chyba kupa z tego czwartkowego nalotu wyjdzie. Arkadiusz tyra, Voj-ciach zasmarkany, odzewu reszty brak We dwoch z Volvo nie stworzymy stada, ktore dumnie przedzieralo by sie asfaltami na polnoc. Oczywiscie jestesmy otwarci na kazda sensowna propozycje. jak na razie pogoda zasrana może do jutra sie wypogodzi to polatamy !scooter
voy-ciach Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Mój cały misterny plan na ten tydzień poszedł w p...u !sciana Wietrzenie !scooter dopiero w czwartek za tydzień.
T-Rex Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 odzewu reszty brak Zamówiłem w końcu regulator i przyszedł. Jakieś małe gów..o od innego motoru. Nie wiem czy w ogóle jeszcze pojeżdżę w tym sezonie jak tak będzie to szło...
Bulba Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Miesiac czekania i doszlo nie to ?!?!?! Chyba bym wsiadl w puche i sie normalnie do goscia przejechal !guns Tego brales ? http://allegro.pl/regulator-napiecia-suzuki-burgman-250-400-i1759071727.html Moze warto zainwestowac w tego ? http://www.motowarsztat.com.pl/ Albo skonsultowac sie z dzygit`em
Krzewik Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Zamówiłem w końcu regulator i przyszedł. Jakieś małe gów..o od innego motoru. Nie wiem czy w ogóle jeszcze pojeżdżę w tym sezonie jak tak będzie to szło... Jak chcesz to dam Ci namiar na tego mechanika co mi wymieniał 330zł nówka i problemów brak. Ps Mam zmieniony nr fona. 662-701-406 Pozdro
T-Rex Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Dzięki za pomoc chłopaki. Te oferty już przerobiłem. Ten z samoróbkami jak najbardziej, ale kilka dni temu miał jeszcze komunikat na www, że wraca 28 sierpnia z urlopu. Więc odpuściłem. Ten za 119 to chińczyk. Odpuszczam, bo się naczytałem, że resztę instalacji skopie i szukałem oryginału. Nie było, więc dzwoniłem po ludziach, którzy sprzedawali burgmany na części. Znalazłem kolesia i przysłał. Po miesiącu. Telefon odebrał z plaży... Kasa poszła, to sobie poczekałem. Nie powiem, że się trochę wpieniłem, jak rozpakowałem paczkę. Wysłałem mu fotę, co powinno do mnie dojść i czekam. Odzewu zero. Jutro dzwonię. Krzewik dzwoniłem po pomoc, ale już po ptokach Moi mechaniorzy nie mają tego regulatora i by również kombinowali. Zrobiłem takie cudo sam, ale działa tylko 10s. Nie potrafię znaleźć przyczyny i wymieniając w kółko te same części, wywaliłem już równowartość używanego regulatora hahaha Uparta bestia ze mnie Zobaczymy co koleś zrobi? Odda kasę, to dorzucę i kupię u tego, co składa. Zawsze mogę to potem naprawić sam. No chyba, że żywicą zalewa elementy. Nie powiem, że jak czytam o Waszych wypadach, to gotuje się we mnie. Ale tylko spokój może mnie uratować. Bzykam sobie na żony skuterku po wsiach i wtedy jakoś żal odpuszcza EDIT: Znalazłem przyczynę usterki, której niestety nie było. Rozbebeszyłem sprawny regulator Po niepowodzeniach z własnej produkcji regulatorem, skombinowałem oryginał. Podpinam i to samo. Oczywiście jak to bywa nałożyło się tu kilka spraw na raz i nie dało rady tego normalnie wykryć. Bla bla bla, bo można by o tym kilka godzin pisać i doszedłem do wtyczki na kostce gdzie jest główny bezpiecznik. Dochodzą tam kable z akumulatora i ta nieszczęsna wtyczka. W niej jest kabel z regulatora i stąd to wariowanie pomiarów na mierniku. Styk tego kabla upalił się całkowicie. Grzał się i po kilku sekundach przestawał łączyć. Przestroga na przyszłość. Nie jeździjcie z rozładowanym akumulatorem, bo spalicie albo regulator, albo coś z instalacji. Trzeba taki akumulator naładować i dopiero wsadzić do skutera. Ja ledwo odpaliłem po miesiącu stania sprzętu i pojechałem sobie 400km. No i fajnie się naładował Taka pierdoła, a pół sezonu szukam przyczyny.
GRinKU Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 T-Rex - zawsze podziwiałem Twój upór w dążeniu do przyczyny bocznymi drogami ....
Rekomendowane odpowiedzi