Gość siwy Opublikowano 25 Marca 2006 Opublikowano 25 Marca 2006 Witam ! Wczoraj wieczorem mi się troszkę nudziło i wpadłem na pewnien pomysł że zrobię jaki? bannerek na nasze forum tam gdzie pisze : "invision power board". Jeżeli nie będziecie chcieli takiego moge popracować nad innym czy wogóle był to dobry pomysł czy wolicie zostać przy takim jak jest ? Prosze o jakiekolwiek komentarze Oto banner :
Kacza Opublikowano 26 Marca 2006 Opublikowano 26 Marca 2006 Mi sie podoba ... Atlantic obowiazkowo !YES hyhy Pozdroo Kacza
pablos Opublikowano 26 Marca 2006 Opublikowano 26 Marca 2006 Mnie się niepodoba tylko dlatego, że brak w nim choć malutkiego fragmencika Xcitinga. Jak poprawisz ten karygodny bł?d .. będzie zaczepisty. Pozdrawiam
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Marca 2006 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2006 Jak mniemam, aż takie wyeksponowanie Majesty400 i xp500 jest wysoce niepoprawne politycznie... !YES A gdzie C1 ??? pzdr
Kacza Opublikowano 27 Marca 2006 Opublikowano 27 Marca 2006 ..i teraz zazcnie sie wyliczanie czego nie ma na bannerze ... !YES Pozdrawiam Kacza
Gość siwy Opublikowano 27 Marca 2006 Opublikowano 27 Marca 2006 Jest jaki jest ... i tyle !w00t W wolnym czasie moge popracować nad innym, ale muszę wiedzieć czy jest sens wogóle to robić !pomidor
-=Dee Jay=- Opublikowano 27 Marca 2006 Opublikowano 27 Marca 2006 no nie wiem, ja nie widze takiej potrzeby, chociaz graficznie fajny projekt ...
Gość siwy Opublikowano 27 Marca 2006 Opublikowano 27 Marca 2006 Chyba nejlepiej będzie jeżeli wypowie się na temat Mariusz bo władza jest w jego rękach !pomidor
Rekomendowane odpowiedzi