CZARO Opublikowano 16 Marca 2017 Opublikowano 16 Marca 2017 Dnia 13.03.2017 o 18:35, Łukasz1984 napisał: Witajcie ! Ja swoją Majesty 125 zmieniłem na YBR 125. Mam nadzieję, że będzie można z forum nadal korzystać? wstydziłeś się jeździć kiblem ???? bo zmiana dziwna: marka ta sama ,poj. ta sama. ??więc ?? masz prawko kat. A ?? czy poruszasz się na B i zmieniłeś na bardziej ,,dorosły'' ,,męski'' sprzęt ?? zaciekawiłeś mnie
ashoot Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Hej, czy istnieje szansa ze ktos z okolicy Bialegostoku dalby sie przysiasc/przejechac Burkiem - najlepiej 650 ? Sprzedalem po 5 latach uzytkowania swoje Suzuki GSX600F jajko i bardzo podoba mi sie Burgman 650 ale nie mialem okazji jeszcze nim jezdzic nigdy, chce po prostu dowiedziec sie czy to napewno moja bajka
jaro_4setka Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 47 minut temu, ashoot napisał: Hej, czy istnieje szansa ze ktos z okolicy Bialegostoku dalby sie przysiasc/przejechac Burkiem - najlepiej 650 ? Sprzedalem po 5 latach uzytkowania swoje Suzuki GSX600F jajko i bardzo podoba mi sie Burgman 650 ale nie mialem okazji jeszcze nim jezdzic nigdy, chce po prostu dowiedziec sie czy to napewno moja bajka Oj, w okolicy Białegostoku ciężko z burkiem 650, ci co tu zaglądają to nie jeżdżą takim sprzętem, ja jeździłem kilka sezonów 650 ex. przyjemny skuter.
Łukasz1984 Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Dnia 16.03.2017 o 22:03, CZARO napisał: wstydziłeś się jeździć kiblem ???? bo zmiana dziwna: marka ta sama ,poj. ta sama. ??więc ?? masz prawko kat. A ?? czy poruszasz się na B i zmieniłeś na bardziej ,,dorosły'' ,,męski'' sprzęt ?? zaciekawiłeś mnie CZARO, to nie tak! Po prostu miałem okazję w dobrej cenie kupić ybr a Majesty została w rodzinie
putek Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Odebrałem koszulki z projektem od Jarka, koszt wykonania koszulki w kolorze czarnym lub szarym to 35zł, biała 30zł. Uważam że wyszło całkiem fajnie jakby ktoś byłby chętny na koszulkę to proszę o info.
Yazinz Opublikowano 13 Września 2019 Opublikowano 13 Września 2019 Cześć, Czy jest ktoś z podlaskiego, kto ma ochotę przejechać się kawałek, kawę wypić, pogadać? Proponuję sobotę po południu, ale też każdą inną porę w weekend, a nawet dzisiaj. Dajcie znać.
Yazinz Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Naprawdę nikt? ? o 15 ruszam z Orlenu przy ul. Sikorskiego, jeśli ktoś chętny, to zapraszam. Dobrego dnia,
Yazinz Opublikowano 14 Września 2019 Opublikowano 14 Września 2019 Co prawda nie w towarzystwie Burgmaniaków ale udało się nawinąć symboliczne 100 km ? foto. Synagoga w Tykocinie.
Rekomendowane odpowiedzi