Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Niestety pogoda wczoraj się deko zepsuła i z opalania nici, ale morze zobaczyliśmy
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Szamot przepraszam że tak wyszło ale w moim zawodzie zdarzenia wyskakują tak szybko że nie można przewidzieć kiedy co się stanie. Jechałem już do Ciebie jednak zgłoszenie o wypadku z motocyklistą wymusiło zmianę planów.
szamot Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Szamot przepraszam że tak wyszło ale w moim zawodzie zdarzenia wyskakują tak szybko że nie można przewidzieć kiedy co się stanie. Jechałem już do Ciebie jednak zgłoszenie o wypadku z motocyklistą wymusiło zmianę planów. Rozumie nic sie takiego nie stało i tak mi było po drodze mały postój sie przydał, mam nadzieje że nic poważnego. Słyszałem jak lecisz na sygnałach. Do następnego
Arkadiusz Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Słyszałem jak lecisz na sygnałach. Tak, tak w Malborku takim to tylko Siemiczek. :) ale niedługo będzie miał taki
Gość Bartheez5 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Siemik Przyznaj się że na balety Chciałeś lecieć po SZYCHCIE ,a numer z gwizdkami sprawdza się
Sympatycy siemik Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Nic poważnego na szczęście się nie stało. Nowy wózek przydał by się ale i stary jest niczego sobie. Balety - ten temat zostawiam bez obróbki .
Tomekgdz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Informacja z pierwszej ręki jestem już w domu urlopy się skończył !placz1
Arkadiusz Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Informacja z pierwszej ręki jestem już w domu urlopy się skończył !placz1 O Matko, O Matko !pomidor !pomidor !pomidor !pomidor !pomidor normalnie przecieram monitor i nie wierzę, Prezes w bazie no no, Witamy
krzys-68 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Opublikowano 30 Sierpnia 2011 Informacja z pierwszej ręki jestem już w domu urlopy się skończył !placz1 Nareszcie,ile można urlopować jak inni pracują !sciana
Bobas Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Informacja z pierwszej ręki jestem już w domu urlopy się skończył !placz1 Super, że jesteś znowu z nami. Jak tam wątroba ?
Tomekgdz Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Super, że jesteś znowu z nami. Jak tam wątroba ? A co to jest wątroba takiego organu nie stwierdzono Jutro jadę do Stegny zabrać skuter !scooter z tego, co pamiętam ktoś ostatnio powiadał, że stawia !piwko tylko, kto to był ??????? !TAZ
michu Opublikowano 1 Września 2011 Opublikowano 1 Września 2011 Siemka My jak na razie cały czas na RANCZU !OKK jakoś nie chce nam się zjeżdżac do Bydzi No i mam więcej okazji do smigania !scooter Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi