szamot Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Pięknie tylko pozazdrościć,taki to pożyje Przyjemności Pozdo
Arkadiusz Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No Czarek pojechałeś z tym zdjęciem, a niektórzy fabryka, fabryka i fabryka !sciana Odpoczywaj !!!!
Gość Bartheez5 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 I weź tu chłopie zbierz się do roboty , jak tu kolega takie zdjęcia wrzuca P.s. Zdejmij koszulkę to się trochę opalisz na RACZKA
Arkadiusz Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 W dniu 24.08.2011 o 10:56, Bartheez5 napisał(a): P.s. Zdejmij koszulkę to się trochę opalisz na RACZKA Bartheez5, Ty nie patrz na Czarka, Ty patrz co się dzieje koło niego :lol: :lol: On specjalnie takie duże zdjęcie wkleił, !V
michu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No Czarek Ale się ustawiłeś !w00t !w00t
Bobas Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ale ma balony ta cyganicha po prawej, co ??????
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Cytat Ja też jestem na plaży Pozdrowienia z urlopu dla Wszystkich Czaro było Ci zimno w tej Portugalskiej plaży?. Wyglądasz jak Eskimos
upiór Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Chłopina całe dni w mundurze to i czas te brzusio opalić . Czarek miłego odpoczynku i dużo słoneczka . Tak jak Bobas ta Pani jakoś bladeńka oj bladeńka .
Gość Bartheez5 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Może też Pierwszy dzień na plaży jak CZARO
czaro69 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Wczoraj poczułem co to znaczy słona woda oceanu i jego fale.....Byliśmy cali w soli !yeah
Sympatycy Worlan Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ale masz fajnie, urlop....kiedy to było? Wypoczywaj Czarek i zacznij się wreszcie trochę opalać.
Bobas Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Taki słodki chłopak, a jakże słony Miłego urlopowania.
czaro69 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dziękuję Wam za ciepłe słowa !YES pogoda jest jak drut - 35 stopni C w cieniu o godz 19.00 (w PL była to 20.00), ale się tego nie czuje...Może uda mi się troszkę opalić...Ale od niedzieli na cały tydzień będę mieć !scooter !OKK !tut A to specjalnie dla Bobasa, może nie baloony ale..... !OKK !tut
Jurek_mwo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Czaro69 człowieku,nie denerwuj kolegów z forum,bierz kąpiel słoneczną,a drugim okiem spod tych ciemnych okularów,zerkaj kostiumy tych pan
Arkadiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Czarek, normalnie Bobas będzie musiał wziąć zimny prysznic, Zresztą ja też idę się wykąpać
Mareczek Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 W dniu 26.08.2011 o 23:34, Arkadiusz napisał(a): Czarek, normalnie Bobas będzie musiał wziąć zimny prysznic, Zresztą ja też idę się wykąpać Jak Żona Bobasa zobaczy co w temacie jest napisane to Kolega dostanie i szlaban na !scooter Arkadiusz tylko żebyś nie miał kosmatych myśli.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Czaro przekonałeś mnie. Jade nad nasze morze zobaczyć jakie tam panie się opalają
Baśka13 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Oj oj panowie wam tylko jedno w głowie :)Czaro masz przynajmniej normalną temperaturę na tym urlopie U nas wczoraj upał a dziś normalnie zima Sierpień nam się powoli kończy i za chwilę rok ale ten czas leci! Pisałam wcześniej że szykuję się do sprzedania Suzuki i w związku z tym zaczynam powoli szukać inny sprzęt czyli Hondę Silver, jak do tej pory jestem zdegustowana poszukiwaniami byliśmy wczoraj oglądać.Znowu jakieś tłuczone badziewie za co chcą nie złą kasę,jak tak patrzę na mojego burga to mi się żal robi, że takiego egzemplarza w takim stanie już chyba nie trafię.Ale się roztkliwiam :)Pozdrówki
Arkadiusz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 W dniu 28.08.2011 o 08:43, Baśka13 napisał(a): Oj oj panowie wam tylko jedno w głowie Tak Basia, masz rację, śmiganie, śmiganie i jeszcze raz śmiganie, bo zbliża się koniec sezonu !placz1 A Burka Ci szkoda ? No cóż tak to już jest !winkiss No i w czwartek dzieciarnia też do szkoły !sciana
Bobas Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 W dniu 28.08.2011 o 08:43, Baśka13 napisał(a): Oj oj panowie wam tylko jedno w głowie :)Czaro masz przynajmniej normalną temperaturę na tym urlopie U nas wczoraj upał a dziś normalnie zima Sierpień nam się powoli kończy i za chwilę rok ale ten czas leci! Pisałam wcześniej że szykuję się do sprzedania Suzuki i w związku z tym zaczynam powoli szukać inny sprzęt czyli Hondę Silver, jak do tej pory jestem zdegustowana poszukiwaniami byliśmy wczoraj oglądać.Znowu jakieś tłuczone badziewie za co chcą nie złą kasę,jak tak patrzę na mojego burga to mi się żal robi, że takiego egzemplarza w takim stanie już chyba nie trafię.Ale się roztkliwiam :)Pozdrówki A może chcesz kupić mojego Burka ? Byłaby Pani zadowolona
Baśka13 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 W dniu 28.08.2011 o 18:37, Bobas napisał(a): A może chcesz kupić mojego Burka ? Byłaby Pani zadowolona Bobas nie wątpię że tak by było tylko moje finanse twój burg przekracza:( myślę o sprzęcie do 10tys.
Gość Bartheez5 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Czaro Niech posłucha Zabiera kolega te panie na spota 16-18
Jurek_mwo Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Rafał najlepiej jakbyśmy i my tam pojechali,się ciut po opalać
szamot Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2011 W dniu 28.08.2011 o 08:43, Baśka13 napisał(a): Oj oj panowie wam tylko jedno w głowie :)Czaro masz przynajmniej normalną temperaturę na tym urlopie U nas wczoraj upał a dziś normalnie zima Sierpień nam się powoli kończy i za chwilę rok ale ten czas leci! Pisałam wcześniej że szykuję się do sprzedania Suzuki i w związku z tym zaczynam powoli szukać inny sprzęt czyli Hondę Silver, jak do tej pory jestem zdegustowana poszukiwaniami byliśmy wczoraj oglądać.Znowu jakieś tłuczone badziewie za co chcą nie złą kasę,jak tak patrzę na mojego burga to mi się żal robi, że takiego egzemplarza w takim stanie już chyba nie trafię.Ale się roztkliwiam :)Pozdrówki w piątek jechałem do Piły i w miejscowosci Wyrzysk po lewej stonie w kierunku Piły jest komis, widziałem Honde Silver z 2003r za 7500zł, była chyba ściągnięta z Anglii bo nie żle zmęczona (zaśniedziała) napewno miała do wymiany przedną lampę i plastiki z lewej strony. Zresztą tam było kilka motorów ale w opłakanym stanie
Rekomendowane odpowiedzi