michu Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Siemka Dzieki chłopaki za wspólne niedzielne kulanie !scooter Bobas dzieki za mile przyjecie !OKK Jakieś fotki wrzucę niebawem !tut
szamot Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Pewnie że szkoda. Myślałem że jesteś w kontakcie telefonicznym z bydgoszczakami. No nie jestem, wątek był nie ruszony to myslałem ze temat umarł. Moze innym razem, pozdrawiam
nodo Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam Czy ktoś się wybiera na zlot motocyklowy do Kręgla 12-14.08.2011?
Sympatycy siemik Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Sympatycy Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Przejażdżka niedzielna zakończyła sie dla mnie w poniedziałek, gdyż kolega do którego odbiłem miał dar przekonywania Drogę powrotną miałem już dość ciekawą bo prawie przez całą drogę padał orzeźwiający gradzik i kropeleczki deszczu z nieba spadały jak z wiadereczka. Ale dałem radę. Pozdrawiam Siemik A zapomniałbym, byliśmy widziani w Tucholi na stacji przez jednego z naszych z południowej polski. Pozdrowionka w serdecznościach.
Bobas Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dzięki za zaskakujące odwiedzinki. To była miła niespodzianka !OKK Byłem z deko nieprzytomny, ale coś tam udało mi się zapamietać. Michu, wklej foty !YES
Arkadiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Byłem z deko nieprzytomny, ale coś tam udało mi się zapamietać. Bobasku nie rozumiem, przecież Siemik i Michu to się brzydzą alkoholu !w00t !w00t !w00t a Ty nieprzytomny? Prostuj no tu temat szybko !bicz Pozdrawiam, Krzysiu oj dawno tu nie pisałeś dawno !bicz !bicz !bicz
michu Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Bobas fotki wkleję w domu , bo na działce internet na karte !NOT
Bobas Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Pozdrawiam, Krzysiu oj dawno tu nie pisałeś dawno !bicz !bicz !bicz No racja. Z tą chatą i robotą zalatany wyjątkowo jestem, ale jeszcze trochę i dojdzie wszystko do normy. Na razie Burka opylić muszę, bo kasy na drzwi zabrakło !sciana Na wiosnę nowa gablota oczywiście sprawiona będzie !scooter
krzys-68 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 U mnie tylko robota i robota !yeah , ale już w piątek po południu ruszam do Lęborka na zlot !scooter . Arek - tak jak gadaliśmy, będę na Was czekał prawdopodobnie w Dolnej Grupie, tak w okolicach godz.16.30, druga opcja to Golub Dobrzyń, ale zobaczę jeszcze w piątek, dam Ci znać. Będziemy się troszku sprężać co by wigwamy rozbić przed zmrokiem !YES . Melduj gdzie i o której w Dolnej Grupie? !winkiss Chyba że chcesz mieć gwoździe rozsypane?
Arkadiusz Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Melduj gdzie i o której w Dolnej Grupie? !winkiss Chyba że chcesz mieć gwoździe rozsypane? I tak trzymaj krzys-68, około 15:00 startujemy z Włocławka.
Klubowicze robson Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 11 Sierpnia 2011 I tak trzymaj krzys-68, około 15:00 startujemy z Włocławka. Przez Dolną Grupę powinniśmy przekulać się w okolicach 17-18 jeśli nic nie stanie na przeszkodzie(jakieś gwozdzie) .
krzys-68 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 I tak trzymaj krzys-68, około 15:00 startujemy z Włocławka. Do Lęborka nie jadę,mam w tym terminie zaplanowany Bornholm ale jak będziecie w DG to ....Przy samej bramie mojej będziecie jechać !sciana więc.. Jest tam taka duża,jedyna we wsi stacja paliwowa EKOTANK ,kolo 16.30 bedzie OK? będe wygladał przez okno i czekał !placz1
Arkadiusz Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Robson, spoko mam koło zapasowe w spraju hi hi hi Krzys-68 będziemy w kontakcie telefonicznym, Robson pewnie ma. Pozdrawiam .
krzys-68 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 prawie 3h z Włocławka do DG? to tylko 130km Chyba że te !scooter ze "ś..r..." tak się wolno toczą !bicz
Arkadiusz Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No dobra, Kujawiaki oficjalnie proszę o pozwolenie przelotu przez region Zacnych, Godzina wjazdu 15:00 !winkiss Dobrze że Robson jedzie to może tych gwoździ nie rozsypią :)
michu Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 No dobra, Kujawiaki oficjalnie proszę o pozwolenie przelotu przez region Zacnych, Godzina wjazdu 15:00 !winkiss Dobrze że Robson jedzie to może tych gwoździ nie rozsypią :lol: Arek masz zielone światło ty juz swoje postawiłeś !piwko No chłopaki życzymy wam szerokości !V
krzys-68 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Chyba się bali bo nie dojechali do DG
szamot Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Jutro rano ruszam na Lębork !scooter
michu Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Witajcie Dzisiaj Nas nawiedził na działce Upiór !vampire na Zacnej !scooter Witek dzięki za odwiedzinki
upiór Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Oj tam oj tam , musowo było paliwo z gór wypalić i olej zamieszać , jeszcze by się ZACNA obraziła że tyle czasu nie tykana . Dzięki za poczęstunek i kawunię !OK .
Arkadiusz Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Arek masz zielone światło ty juz swoje postawiłeś !piwko No chłopaki życzymy wam szerokości !V Miło Michu czytać takie rzeczy, już wiem czemu mi się tak miło pomykało przez kujawsko-pomorskie, ale liczy się przygoda i Robson i Bogdan201 wiedzą o co chodzi hi hi . Ps. My teraz z Robsonem mamy już wspólne problemy !!! !sciana !sciana !sciana Ps. I Pozdrowienia dla Prezesa Zancej marki i wszystkich ogólnie oczywiście.
bogdan201 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Ps. My teraz z Robsonem mamy już wspólne problemy !!! !sciana !sciana !sciana Tak tak faktycznie macie, mi udało się jednym słowem z tego wyjść na plasterek !YES .
Klubowicze robson Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Przygoda przygodą, ale myślę że na razie pozostawię to tak jak jest !YES . Na przyszłość mam już inny patent .
Iwona Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Na przyszłość mam już inny patent . Już się boję co to teraz będzie! !w00t Widzę, że drobne niepowodzenie tylko roznieciło Twoją inwencję twórczą
Arkadiusz Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Tak tak faktycznie macie, mi udało się jednym słowem z tego wyjść na plasterek !YES . Plasterek to normalnie ja z Ciebie chyba zrobię !TAZ Już się boję co to teraz będzie! !w00t Się nie boi, wiadomym jest że prawdziwi mężczyźni to duże dzieci
Rekomendowane odpowiedzi