szamot Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Pięknie tylko pozazdrościć,taki to pożyje Przyjemności Pozdo Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No Czarek pojechałeś z tym zdjęciem, a niektórzy fabryka, fabryka i fabryka !sciana Odpoczywaj !!!! Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 I weź tu chłopie zbierz się do roboty , jak tu kolega takie zdjęcia wrzuca P.s. Zdejmij koszulkę to się trochę opalisz na RACZKA Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 P.s. Zdejmij koszulkę to się trochę opalisz na RACZKA Bartheez5, Ty nie patrz na Czarka, Ty patrz co się dzieje koło niego :lol: :lol: On specjalnie takie duże zdjęcie wkleił, !V Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 No Czarek Ale się ustawiłeś !w00t !w00t Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ale ma balony ta cyganicha po prawej, co ?????? Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja też jestem na plaży Pozdrowienia z urlopu dla Wszystkich Czaro było Ci zimno w tej Portugalskiej plaży?. Wyglądasz jak Eskimos Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Chłopina całe dni w mundurze to i czas te brzusio opalić . Czarek miłego odpoczynku i dużo słoneczka . Tak jak Bobas ta Pani jakoś bladeńka oj bladeńka . Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Może też Pierwszy dzień na plaży jak CZARO Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Czarek przyjemnego urlopowania Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Wczoraj poczułem co to znaczy słona woda oceanu i jego fale.....Byliśmy cali w soli !yeah Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Ale masz fajnie, urlop....kiedy to było? Wypoczywaj Czarek i zacznij się wreszcie trochę opalać. Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Taki słodki chłopak, a jakże słony Miłego urlopowania. Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Dziękuję Wam za ciepłe słowa !YES pogoda jest jak drut - 35 stopni C w cieniu o godz 19.00 (w PL była to 20.00), ale się tego nie czuje...Może uda mi się troszkę opalić...Ale od niedzieli na cały tydzień będę mieć !scooter !OKK !tut A to specjalnie dla Bobasa, może nie baloony ale..... !OKK !tut Odnośnik do komentarza
Jurek_mwo Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Czaro69 człowieku,nie denerwuj kolegów z forum,bierz kąpiel słoneczną,a drugim okiem spod tych ciemnych okularów,zerkaj kostiumy tych pan Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Czarek, normalnie Bobas będzie musiał wziąć zimny prysznic, Zresztą ja też idę się wykąpać Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Czarek, normalnie Bobas będzie musiał wziąć zimny prysznic, Zresztą ja też idę się wykąpać Jak Żona Bobasa zobaczy co w temacie jest napisane to Kolega dostanie i szlaban na !scooter Arkadiusz tylko żebyś nie miał kosmatych myśli. Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Czaro przekonałeś mnie. Jade nad nasze morze zobaczyć jakie tam panie się opalają Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Oj oj panowie wam tylko jedno w głowie :)Czaro masz przynajmniej normalną temperaturę na tym urlopie U nas wczoraj upał a dziś normalnie zima Sierpień nam się powoli kończy i za chwilę rok ale ten czas leci! Pisałam wcześniej że szykuję się do sprzedania Suzuki i w związku z tym zaczynam powoli szukać inny sprzęt czyli Hondę Silver, jak do tej pory jestem zdegustowana poszukiwaniami byliśmy wczoraj oglądać.Znowu jakieś tłuczone badziewie za co chcą nie złą kasę,jak tak patrzę na mojego burga to mi się żal robi, że takiego egzemplarza w takim stanie już chyba nie trafię.Ale się roztkliwiam :)Pozdrówki Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Oj oj panowie wam tylko jedno w głowie Tak Basia, masz rację, śmiganie, śmiganie i jeszcze raz śmiganie, bo zbliża się koniec sezonu !placz1 A Burka Ci szkoda ? No cóż tak to już jest !winkiss No i w czwartek dzieciarnia też do szkoły !sciana Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Oj oj panowie wam tylko jedno w głowie :)Czaro masz przynajmniej normalną temperaturę na tym urlopie U nas wczoraj upał a dziś normalnie zima Sierpień nam się powoli kończy i za chwilę rok ale ten czas leci! Pisałam wcześniej że szykuję się do sprzedania Suzuki i w związku z tym zaczynam powoli szukać inny sprzęt czyli Hondę Silver, jak do tej pory jestem zdegustowana poszukiwaniami byliśmy wczoraj oglądać.Znowu jakieś tłuczone badziewie za co chcą nie złą kasę,jak tak patrzę na mojego burga to mi się żal robi, że takiego egzemplarza w takim stanie już chyba nie trafię.Ale się roztkliwiam :)Pozdrówki A może chcesz kupić mojego Burka ? Byłaby Pani zadowolona Odnośnik do komentarza
Baśka13 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 A może chcesz kupić mojego Burka ? Byłaby Pani zadowolona Bobas nie wątpię że tak by było tylko moje finanse twój burg przekracza:( myślę o sprzęcie do 10tys. Odnośnik do komentarza
Gość Bartheez5 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Czaro Niech posłucha Zabiera kolega te panie na spota 16-18 Odnośnik do komentarza
Jurek_mwo Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Rafał najlepiej jakbyśmy i my tam pojechali,się ciut po opalać Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Oj oj panowie wam tylko jedno w głowie :)Czaro masz przynajmniej normalną temperaturę na tym urlopie U nas wczoraj upał a dziś normalnie zima Sierpień nam się powoli kończy i za chwilę rok ale ten czas leci! Pisałam wcześniej że szykuję się do sprzedania Suzuki i w związku z tym zaczynam powoli szukać inny sprzęt czyli Hondę Silver, jak do tej pory jestem zdegustowana poszukiwaniami byliśmy wczoraj oglądać.Znowu jakieś tłuczone badziewie za co chcą nie złą kasę,jak tak patrzę na mojego burga to mi się żal robi, że takiego egzemplarza w takim stanie już chyba nie trafię.Ale się roztkliwiam :)Pozdrówki w piątek jechałem do Piły i w miejscowosci Wyrzysk po lewej stonie w kierunku Piły jest komis, widziałem Honde Silver z 2003r za 7500zł, była chyba ściągnięta z Anglii bo nie żle zmęczona (zaśniedziała) napewno miała do wymiany przedną lampę i plastiki z lewej strony. Zresztą tam było kilka motorów ale w opłakanym stanie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi