GrzechoCnik Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Ty prezesie nie zmieniaj tematu. Tyle osób dzisiaj ci złożyło życzenia i to na "sucho" !TAZ
Kulawy Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Tak nam się spieszyło, że właśnie dotarliśmy. Jest piątek 7.07 :-)
Marynarz Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Właśnie wyjeżdżamy z Warszawy i jedziemy do Was... Jordan, Karolina, Daro i Ja
Sympatycy orzech Opublikowano 21 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2011 Życzę wszystkim szerokiej drogi, szampańskiej zabawy i szczęśliwych powrotów !YES !OK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Października 2011 Administrator Opublikowano 21 Października 2011 I ja życzę wszystkim "mierzejowiczom" udanej zabawy !holiday Bawta się ino nie psotujta !vampire Aha, czekamy na najlepsze foty !piwko
Klubowicze robson Opublikowano 21 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2011 A jeszcze nie dziękuję, wyruszamy dopiero ok 15.30 z Torunia z Upiorkiem. Ciekawe czy zastaniemy kogoś nadającego się do "rozmów wieczornych Polaków" .
Rzelu Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Ja również pozdrawiam wszystkich uczestników, życzę zdrowia i oby sobie nikt na rękę nie nadepnął...
donio Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Oj jak Wam zazdroszczę. !sciana Wolałbym z Wami siedzieć i !piwko. No ale niestety. Obowiązki !zeby
krzysiu Opublikowano 21 Października 2011 Opublikowano 21 Października 2011 Pozdrowienia dla uczestnikow zlotu rodzinnego ach zazdrosci nie ma konca moze za rok...
Marynarz Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Nadal imprezujemy... Zaraz idziemy oglądać wschód słońca
Gorzka Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Ewik właśnie dobiłam do domku za Sochaczewem pierdyknął mi przegub jestem wk.....na !placz1 !sciana !placz1 nie mam transportu a auto u mechanika ja tez się za Tobą stęskniłam i za Wami wszystkimi zresztą ooooooooooooo jaka jestem zła!!!!!!!!!!!!!!! Bawcie sie dobrze i za moje zdrówko wychylcie po jednym nastepnym razem wypije w Waszym towarzystwie
Kulawy Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Właśnie skończyła grać muzyka :-) wieczorek się nieco przeciągnął :-)
dr.big Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Ktoś musi pracować, żeby bawić się mógł ktoś . Miłej imprezki !holiday
Arkadiusz Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Dzięki, dzięki zabawa trwa cały czas.
limmp1 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Przyjemnego imprezowania !OKK
Marynarz Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Arkadiusz ty się nie udzielaj Łódko pozwól płynąć dalej...
Arkadiusz Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Arkadiusz ty się nie udzielaj Łódko pozwól płynąć dalej... No patrz, siedzi na drugiej stronie stołu i zamiast polewać to posty pisze. Hi hi
Marynarz Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Pij nie pier... (nicz) Edit, właśnie po śniadaniu i zaraz spacer nad Morze a później powrót do domu. Jak zwykle było super... Dzięki wszystkim za spotkanie. Foto jak dojedziemy do domu
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Października 2011 Siemka Dziękuję wszystkim za miłe spotkanie. Do zobaczenia. Pozdrawiamy Grzegorz, Sylwia i Aniutka
Sympatycy spinka Opublikowano 23 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2011 Dowiozłam "TO !wchair " co wsiadło mi do samochodziku. Było mega fajnie. Zabawa, tańce, śpiewy, ognisko,koniki i qady i % ........... Szman się spisał z pogodą na 6+ Z roku na rok coraz więcej nas na Mierzei, może by wpisać jako spotkanie cykliczne do kalendarza? Dziękujemy wszystkim za przemiłe spotkanie, a Siemikowi że zorganizował to wszystko. Do następnego.
Klubowicze dziadek Opublikowano 23 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2011 Spineczko byliśmy w tej samej sytuacji dowiozłem też moje szczęście do domu. Wróciliśmy pełni radości z pięknie spędzonych dni i świetnej zabawy. WIELKIE DZIĘKI DLA ORGANIZAATORA i pracowników hotelu. POZDAWIAMY do zobaczenia . DZIADEK + BABCIA
michu Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Siemka Dotarliśmy do domku, jak zwykle było świetnie , super.....itd !TAZ !TAZ !OKK Siemik dziękujemy Ci jeszcze raz za super zabawę !OKK Jakieś fotki jutro, bo padam na twarz
Sympatycy orzeł Opublikowano 23 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2011 Dzięki za miłe spotkanie.Podziękowania organizatorom i uczestnikom, wylądowaliśmy o 16-tej z minutami.Szkoda że tak krotko !placz1 orzeł+gieńka i 2smrody
Klubowicze Ravenka Opublikowano 23 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2011 My również dotarliśmy do domku. Dziękujemy za wspólnie spędzony czas i nowe znajomości. Szczególne podziękowania za organizację imprezy kierujemy do Sylwii i Ani, a specjalne dla Siemika za "jebalnię" z lustrem i drabinkami !bicz .
upiór Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 No tak w miłym towarzystwie czas mija szybko , dzięki wszystkim za miłą i udaną imprezę za odśpiewanie sto lat , Grzesiowi za organizację tego spotkania , szamanowi za pogodę jak zwykle było super szkoda tylko że tak krótko . P.S Wspomnę tylko że wielki szacun dla Joasi że no KRÓLEM się wybrała w taką mało atrakcyjną pogodę . Joasiu ukłony w Twoją stronę !OK .
Rekomendowane odpowiedzi