Klubowicze pazdzioch Opublikowano 13 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 13 Października 2011 Kamień z serca !placz
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Października 2011 Kamień z serca !placz Nie pozwolił bym aby kamień został na sercu .
Klubowicze Roni Opublikowano 14 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2011 Nawet jakby był to chyba na miejscu da się go jakoś czymś rozpuścić. Pomożecie?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 14 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2011 !piwko !OKK POMOŻEMY !!
Sympatycy orzeł Opublikowano 14 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 14 Października 2011 !piwko !OKK POMOŻEMY !! my nie tylko pomozemy ,ale i postawimy !piwko orzel i gienka
Gorzka Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 witam ja jeszcze nie wiem czy dobiję do braci ale jak dobije to w ostatniej chwili niestety bez syna sama ,mam nadzieje że pokoje jeszcze beda zapłace na miejscu pozdrawiam Gorzka
Marynarz Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 witam ja jeszcze nie wiem czy dobiję do braci ale jak dobije to w ostatniej chwili niestety bez syna sama ,mam nadzieje że pokoje jeszcze beda zapłace na miejscu pozdrawiam Gorzka no i git
Radi23 Opublikowano 14 Października 2011 Opublikowano 14 Października 2011 Siemiku, kaska poszła sorki ,że tak późno !sciana .
Sympatycy siemik Opublikowano 14 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 14 Października 2011 Pokoje na pewno jakieś się znajdą. Radku czas nie ważny.
Klubowicze robson Opublikowano 14 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 14 Października 2011 Siemiczku - proszę o dopisanie jeśli można moją skromną osobę . Wyjaśniło się kilka spraw i mogę na 100% dołączyć do zacnego grona !YES . Przelew na dniach, lub na miejscu.
donio Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Siemiku bardzo przepraszam, ale niestety muszę zrezygnować z wyjazdu !placz1 Czekałem dość długo z podjęciem decyzji mając nadzieję, że stan mojego ojca się poprawi. Niestety nie. Życzę wszystkim miłem zabawy !piwko .
Bobas Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 Kasa poszła !YES Do zobaczyska za tydzień.
michu Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 No jeszcze 4 dzionki !V ,będziemy w piątek !YES !OKK
szamot Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 Tez stratuje w piatek,ale do południa , tak że do zobaczyka
Arkadiusz Opublikowano 17 Października 2011 Opublikowano 17 Października 2011 No jeszcze 4 dzionki !V ,będziemy w piątek !YES !OKK To, tak jak my !OKK Do zobaczyska i aparaty zabrać !tut
Klubowicze morwa37 Opublikowano 18 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2011 Prosze o skreslenie mnie z listy nie dam rady przyjechac.
upiór Opublikowano 18 Października 2011 Opublikowano 18 Października 2011 Witam z wieczora . Ja a raczej my z tym Kolegą z za autostrady śmigamy z Torunia około 15 niech będzie do Nowych Marz , popłyniemy tą autostradą , niech chłopina zobaczy co kolega budował !OK . To do piątku , jak pisali Koledzy .
Krzyżak Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 Kasa poszła. Będziemy w piątek.
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Października 2011 Siemka Sprawdzałem pogodę i na czas spotkania będzie słonecznie z temp. ok.12tu stopni. W sobotę ok. godz. 12tej podjedzie do nas kilka koników z bryczką, także przygotować się na dobrą zabawę w zaje...tym gronie. Pozdrawiam i czekam od czwartku.
Kulawy Opublikowano 19 Października 2011 Opublikowano 19 Października 2011 YES, YES, YES. Mogę potwierdzić w końcu, że jedziemy na 100% więc proszę o wpisanie Kulawy z Ewelinką. Rachunki uregulujemy na miejscu, a przyjechać powinniśmy w piątek przed południem. Już oboje bardzo się cieszymy, że będziemy mogli spędzić weekend z Wami nad morzem
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 19 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2011 Niestety nie dane mi było w tym roku dołączyć do Waszego Grona , za dużo przeszkód nie do przeskoczenia się spiętrzyło i nie dam rady do Was dołączyć . Życzę Wam dobrej pogody i do zobaczenia następnym razem .
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 19 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2011 Kulawy z tym cieszeniem się to poczekaj do niedzieli !piwko !winkiss
Klubowicze Ewik Opublikowano 20 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2011 witam ja jeszcze nie wiem czy dobiję do braci ale jak dobije to w ostatniej chwili niestety bez syna sama ,mam nadzieje że pokoje jeszcze beda zapłace na miejscu pozdrawiam Gorzka Gorzka Gosiu zbieraj się nad to morze z synem czy też bez !YES , stęskniłam się za Twoim towarzystwem. Kombinuj dziewczyno kombinuj i przyjeżdżaj .
michu Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Siemka Sprawdzałem pogodę i na czas spotkania będzie słonecznie z temp. ok.12tu stopni. W sobotę ok. godz. 12tej podjedzie do nas kilka koników z bryczką, także przygotować się na dobrą zabawę w zaje...tym gronie. Pozdrawiam i czekam od czwartku. superowoooooooooooo !OKK !OK !OKK
upiór Opublikowano 20 Października 2011 Opublikowano 20 Października 2011 Jak Prezes ZACNEJ jedzie to pogoda murowana , !OKK .
Rekomendowane odpowiedzi