Klubowicze dziadek Opublikowano 26 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2011 Z wielką przyjemnością my też chcielibyśmy dołączyć do tak wspaniałej biesiady. Prosimy o dopisanie naszego udziału: DZIADEK plus BABCIA
Bobas Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 Z wielką przyjemnością my też chcielibyśmy dołączyć do tak wspaniałej biesiady. Prosimy o dopisanie naszego udziału: DZIADEK plus BABCIA Czy mogę zamówić pierwszy taniec z panią Babcią ? Fajnie, że będziecie !OKK
Sympatycy siemik Opublikowano 26 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 26 Września 2011 Uaktualniłem listę. Dziadek z Babcią, świetnie że zaszczycicie nasze spotkanie swoją obecnością.
Klubowicze dziadek Opublikowano 27 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 27 Września 2011 Czy mogę zamówić pierwszy taniec z panią Babcią ? napisał Bobas Oczywiście zawiadomiłem Babcie telefonicznie o zamówieniu bo jest na wycieczce w Częstochowie. Dziadek
Sympatycy zdun13m Opublikowano 28 Września 2011 Sympatycy Opublikowano 28 Września 2011 Kaska poszła. Do zobaczyska !OK
Klubowicze bargacz Opublikowano 29 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2011 Kaska poszła Pozdrawiam
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 29 Września 2011 Siemka Uaktualniłem i na bieżąco postaram się uaktualniać. " " oznacza potwierdzenie wpłaty. Proszę czytać co jakiś czas pierwszą stronę bo będę dopisywał zmiany, jeśli oczywiście jakieś będą. Dziś otrzymałem menu ale nie pokaże. Sami wiecie dla czego. Spoko będzie smakować. Pozdrawiam Siemik
Arkadiusz Opublikowano 29 Września 2011 Opublikowano 29 Września 2011 Dziś otrzymałem menu ale nie pokaże. Sami wiecie dla czego. Spoko będzie smakować. Grześ, ja i tak dzika w pomarańczach nie lubię, albo, jeża na ostro
Daro Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Siema Siemik, wszystko ok w robocie udało się załatwić wolne, w związku z tym proszę i mnie dopisać do zacnej grupy imprezowiczów kasa na dniach, pozdro.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 3 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2011 wpłata "poszła"
Klubowicze PIN Opublikowano 3 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2011 Dzieńgi popłyneły ;-)
Arkadiusz Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 Grzesiu pieniążki poszły Przybędziemy w piątek, pewnie tak koło 18 - tej. I od razu ruszamy a później już się cieszę Jak będzie OK to zostajemy do środy upssss !sciana młody do szkoły musi iść zapomniałem.
Klubowicze Domel Opublikowano 4 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2011 kasa poszła... !TAZ
Klubowicze Jordan Opublikowano 4 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 4 Października 2011 Ja i Karolina chcemy się wybrać na Mierzeje. Grzesiu znasz szczegóły bo rozmawialiśmy przez telefon 2razy wiec 12-13 powinienem wiedzieć na 100% czy będziemy. Miejmy nadzieje że się uda przyjechać. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczyska. P.S. U Pidżama wypaliło więc może i tu się uda
Sympatycy siemik Opublikowano 5 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 5 Października 2011 Ja i Karolina chcemy się wybrać na Mierzeje. Grzesiu znasz szczegóły bo rozmawialiśmy przez telefon 2razy wiec 12-13 powinienem wiedzieć na 100% czy będziemy. Miejmy nadzieje że się uda przyjechać. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczyska. P.S. U Pidżama wypaliło więc może i tu się uda Uda nie uda. Wiedz jedno że zdrowie ważniejsze od przyjemności. Na przyjemności zawsze przyjdzie czas. Pozdrawiam Siemik Siemka Nie wiem dlaczego ale nie mogę wstawiać uśmieszków więc wpisuję "zapł" Pozdrawiam Siemik
dr.big Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Nie mogłeś wstawiać z prostego powodu -> liczba emotów w jednym poście była ograniczona do 10. Teraz ustawiłem na 20 .
Klubowicze PIN Opublikowano 6 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2011 Nie mogłeś wstawiać z prostego powodu -> liczba emotów w jednym poście była ograniczona do 10. Teraz ustawiłem na 20 . Ale po co?! To proste, Ci którzy kaskę posłali jako pierwsi zasłużyli na buźkę To jedna z atrakcji tego spotkania !OKK
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2011 Kasa wysłana, będziemy w piątek wieczorem. !OKK
Klubowicze Roni Opublikowano 6 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 6 Października 2011 Od nas też kasa poleciała. Co do przyjazdu to prawdopodobnie czwartek wieczorem !OK
Marynarz Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Siemiczku słyszysz ten szelest ? to pieniążki do Ciebie poleciały ode Mnie ps. Tylko jeszcze nie wiem o której przyjadę w piątek bo nie wiem z kim się zabiorę !wchair (na szczęście udało się załatwić wolne 3 dni ). ps.2 Jeśli ktoś chciałby abym Swoją osobą umilił mu czas w podróży to czekam na propozycje na PM'a
Mareczek Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Kasa wysłana. Marysia tak samo jak w ubiegłym roku nie dojedzie na Mierzeje.
Sympatycy siemik Opublikowano 6 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 6 Października 2011 Siemka. Uaktualniłem i pozamieniałem.Pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło z tymi -emoiko- Już myślałem że znów coś schrzaniłem
pidzam Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Kasa poszla.Bedziemy w pijatek ok poludnia.
Rekomendowane odpowiedzi