Klubowicze pazdzioch Opublikowano 18 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2011 Proszę Grzesiu o dopisanie Pazdziocha z żoną Agnieszką i córką Zuzią lat 8 nie 7 jak napisał Zdun
czaro69 Opublikowano 18 Września 2011 Opublikowano 18 Września 2011 Pewnie będzie fajna impreza, ale niestety nie będziemy mogli przyjechać...Proszę o wykreślenie: czaro69+Ada
Bobas Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Bobas rozmiar XXL. No dobra, żartuję.........
michu Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Michu XL Jolka M No......jateż żartowałem !YES !pomidor
Mareczek Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Michu XL Jolka M No......jateż żartowałem !YES !pomidor A ja nie żartuje........... Siemik może to juz pora pomyśleć o koszulkach ( kolor morski) Mierzeja robi się już cykliczną imprezom po sezonową nad morzem, dołożyło by się kilka zł. !gora Reklama > no i fajna pamiątka by była. PS. rozmiar XXL.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 19 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2011 Moze mi sie uda przyjechac morwa+dzieci adam i madzia prosze o koszulke XL,L,S
Marynarz Opublikowano 19 Września 2011 Opublikowano 19 Września 2011 Co ? Jak ? gdzie ? jakie koszulki ??? no dobra... xxxxxxx.....l jakby co
Sympatycy siemik Opublikowano 19 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 19 Września 2011 Nad jednym gadżetem myślałem ale nie udało się.Nad koszulkami nie myślałem i nie jestem w stanie teraz tego ogarnąć. Kilka fotek zrobionych wczoraj naszego ośrodka. W tym roku pokoje będą w budynku po lewej stronie nad stołówką.
magduska Opublikowano 20 Września 2011 Opublikowano 20 Września 2011 Mimo wielkich chęci przyjazdu my niestety musimy zrezygnować, Marcin nie dostał wolnego w pracy. Prosimy o wykreślenie naszej trójki. Magda, Marcin i Junior
Sympatycy siemik Opublikowano 21 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 21 Września 2011 Mimo wielkich chęci przyjazdu my niestety musimy zrezygnować, Marcin nie dostał wolnego w pracy. Prosimy o wykreślenie naszej trójki. Magda, Marcin i Junior Szkoda Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to jedną z atrakcji będzie przejażdżka bryczkami po lesie .Inne drobniejsze atrakcje w trakcie przygotowywania. Głównie myślę o dzieciach a dla dorosłych karaoke przy !piwko powinno wypaść ciekawie. Pozdrawiam Siemik
Bobas Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Nad jednym gadżetem myślałem ale nie udało się.Nad koszulkami nie myślałem i nie jestem w stanie teraz tego ogarnąć. No tak to nie jest takie proste. Najpierw zbieranie rozmiarów, potem część ludzi nie przyjeżdża i trzeba latać po pocztach i wysyłać paczki, część ludzi mówi, że są nieładne, dla jednych za ciasne, a dla innych za duże. Tak to niestety wygląda w praktyce. Ja będę robił w tym roku jakiś fajny ciuch z naszym logo. Myślę tu , np. o kurtce z Alpinusa, Campusa itp. Niebawem zarzucę temat na regionalnych.
Marynarz Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 dla dorosłych karaoke przy !piwko powinno wypaść ciekawie. Pozdrawiam Siemik O Jezu...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2011 a dla dorosłych karaoke przy !piwko powinno wypaść ciekawie. O Jezu... Marl II ???? ( śpiewanie hymnu mi się przypomniało hihihihihi )
Kulawy Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 (...) Ja będę robił w tym roku jakiś fajny ciuch z naszym logo. Myślę tu , np. o kurtce z Alpinusa, Campusa itp. Niebawem zarzucę temat na regionalnych. rzuć na ogólnym, może będę mógł jakoś pomóc PS Swoją drogą jeśli bym miał doprecyzowaną rozmiarówkę i grafikę to koszulki mogę zrealizować w kilka dni
upiór Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Koszulki gadżety , karaoke !OKK . Morze by tak dla Szamana coś z organizować !piwko , co by pogoda dopisała .
Marynarz Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 Koszulki gadżety , karaoke !OKK . Morze by tak dla Szamana coś z organizować !piwko , co by pogoda dopisała . POGODA BĘDZIE BO NIE MOŻE BYĆ INACZEJ, Ja to powiedziałem - Marynarz (przynajmniej pogoda Ducha )
Gość Bartheez5 Opublikowano 21 Września 2011 Opublikowano 21 Września 2011 <Bobas> To podrzucaj jakiś projekt tej kurtki, bo myślę że chętnych będzie troszkę Ja osobiście bardzo chętnie
Bobas Opublikowano 22 Września 2011 Opublikowano 22 Września 2011 <Bobas> To podrzucaj jakiś projekt tej kurtki, bo myślę że chętnych będzie troszkę Ja osobiście bardzo chętnie Za jakiś czas zrobię 1 szt. i zamieszczę zdjęcie.
Klubowicze robson Opublikowano 23 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 23 Września 2011 U mnie jeszcze do końca nie wiadomo czy będę mógł przyjechać na Mierzeję, różne względy zadecydują , także decyzja zapadnie w ostatniej chwili !YES . Tak na marginesie - najbardziej kusi mnie karaoke . P.S.Jak zwykle wszyscy przybywają !scooter !scooter !scooter !V ?
Sympatycy siemik Opublikowano 23 Września 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 23 Września 2011 U mnie jeszcze do końca nie wiadomo czy będę mógł przyjechać na Mierzeję, różne względy zadecydują , także decyzja zapadnie w ostatniej chwili !YES . Tak na marginesie - najbardziej kusi mnie karaoke . P.S.Jak zwykle wszyscy przybywają !scooter !scooter !scooter !V ? Może Ciebie karaoke ale mnie partnerka osoby zainteresowanej - jakimś karaoke. Pozdrawiam Siemik
Arkadiusz Opublikowano 24 Września 2011 Opublikowano 24 Września 2011 U mnie jeszcze do końca nie wiadomo czy będę mógł przyjechać na Mierzeję, A u mnie już wiadomo, że będziesz mógł przyjechać i to obowiązkowo bo jak nie to Robert ja też nie spożywam więc będzie nas dwóch
Klubowicze robson Opublikowano 24 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 24 Września 2011 Siemiku drogi, przecież wiesz doskonale , że "drzewa do lasu nie zabieramy" !YES . Arek - skoro twierdzisz , że jadę i nie będziemy , tylko ewentualnie , to kto wie... .
GrzechoCnik Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Namawiałem żonkę, namawiałem i w końcu namówiłem. Proszę dopisać GrzechoCnik + 1, pokój 2os. A gdyby jeszcze ktoś jadący w piątek z Wawy miał 2 miejsca wolne to chętnie dorzucę na paliwo. Kto przygarnie 2 zbłąkane duszyczki? - piszcie na PW, pls
Arkadiusz Opublikowano 25 Września 2011 Opublikowano 25 Września 2011 Namawiałem żonkę, namawiałem i w końcu namówiłem. Proszę dopisać GrzechoCnik + 1, pokój 2os. No Robson, czytaj, czytaj i jeszcze raz czytaj, wszystko przed Tobą trzeba tylko się postarać Grzesiek Ewik i Wrzonio meldują się tradycyjnie. !OKK Wrzoniu, tradycją już będzie sparing rozumiem, że rękawica podjęta :lol:
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 26 Września 2011 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2011 Wrzoniu, tradycją już będzie sparing rozumiem, że rękawica podjęta Oczywiście zgodnie z tradycją podejmuję wyzwanie do pojedynku !OKK
Rekomendowane odpowiedzi