Sympatycy spinka Opublikowano 7 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 7 Października 2011 Opłacone !piwko Będziemy w piątek wieczorkiem. !TAZ
Sympatycy siemik Opublikowano 7 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 7 Października 2011 Siemka Buźki wstawię z rana jak wrócę z pracy.
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ravenka Opublikowano 7 Października 2011 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 7 Października 2011 Kasa przelana, będziemy w czwartek późnym wieczorem. PS. Siemiku, wiem, że mam trudnego nicka, ale pozwól, że Ci pomogę zapamiętać jego pisownię Jak kobieta rozkłada nogi to widzisz V, a nie W Z życzeniami stosunkowo udanego weekendu !OKK Ravenka 3
DIZEL Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Hejka . Mimo szczerych chęci nie bedzie nas w tym roku na Mierzei !sciana !placz1 Wszystkim uczestmikom spotkania życzymy udanej imprezy Pozdrawaim Aneta i Artur
Marynarz Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Jak kobieta rozkłada nogi to widzisz V, a nie W
Sympatycy siemik Opublikowano 8 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 8 Października 2011 Kasa przelana, będziemy w czwartek późnym wieczorem. PS. Siemiku, wiem, że mam trudnego nicka, ale pozwól, że Ci pomogę zapamiętać jego pisownię Jak kobieta rozkłada nogi to widzisz V, a nie W Z życzeniami stosunkowo udanego weekendu !OKK Ravenka Przepraszam !sciana Poprawiłem i uaktualniłem.
Klubowicze valdi Opublikowano 8 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 8 Października 2011 Kasa poszła !YES Pozdrawiamy
Klaud Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 No to udało się osiągnąć konsensus w rodzinie. !kiss Będziemy (Aga + Klaud) w piątek wieczorem, kaska wyjdzie jutro.
GrzechoCnik Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Udało się znaleźć transport !TAZ Więc kasa za 2 osoby poszła. Do zobaczenia w piątek, zapewne na obiedzie.
Arkadiusz Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 Udało się znaleźć transport !TAZ To się cieszę Grzesiu, bo już myślałem jechać do Mierzei przez W-wę i Cię zabrać !OKK No to udało się osiągnąć konsensus w rodzinie. !kiss Będziemy (Aga + Klaud) w piątek wieczorem, kaska wyjdzie jutro. Klaud, będę zaszczycony biesiadować z Wami, chyba 1 raz !OKK
Klubowicze bilety Opublikowano 9 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2011 Proszę o skreślenie dodatkowej osoby przy bilety i dopisanie do listy: wooferai i Samba. Przyjazd wszystkich w piątek w południe Kasa za BILETY + WOOFERAI już przelana.
wooferai Opublikowano 9 Października 2011 Opublikowano 9 Października 2011 !tut Szczecin jedzie. !piwko
Samba Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Samba tez przelała kase w sobote 8 pazdziernika.
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Października 2011 Siemka Uaktualniłem. Coś muszę nie tak robić bo znów nie mogę emoikonek wstawiać .
dr.big Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Wszystko OK , masz ich już po prostu sztuk 20 w jednym poście, czyli maksymalną ilość ...
Marynarz Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Nie mogłeś wstawiać z prostego powodu -> liczba emotów w jednym poście była ograniczona do 10. Teraz ustawiłem na 20 . Siemiczku, tutaj masz odpowiedź ! policz sobie w twoim poście i jakimś cudem masz już 20 ps. Oj, Bigu mnie ubiegł to można skasować !
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Października 2011 To co mogę zrobić żeby nie pisać już takich postów? !placz1 Takich emoikonek chciałem jeszcze kilka powstawiać.
dr.big Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Zamiast emotów powstawiać np. zielony znaczek V !OKK . I pamiętaj nie W ...
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 10 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2011 a ten obiad w piątek to o której siemiku ? ( godzinę wyjazdu/urlop muszę zaplanować, żeby nie było, że taki żarłok jestem i dlatego pytam )
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 10 Października 2011 a ten obiad w piątek to o której siemiku ? ( godzinę wyjazdu/urlop muszę zaplanować, żeby nie było, że taki żarłok jestem i dlatego pytam ) Ok. 15tej, jednak jedzenie będzie na bieżąco i jak ktoś zgłodnieje to zawsze jest możliwość dojedzenia w kuchni, obsługa jest pozytywnie nastawiona do naszych spotkań.
Marynarz Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Albo możesz zmieniać kolor nicków (ja tak kiedyś robiłem ) np. na niebieski dla tych co zapłacili
Klubowicze pazdzioch Opublikowano 10 Października 2011 Klubowicze Opublikowano 10 Października 2011 Kaska popłynęła nad morze.Do zobaczyska wszystkim !piwko
Klaud Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 Kasiurka poszła, choć na obiad raczej nie dotrzemy (i już pierwszy rabacik negocjujemy !w00t ) <Bobas> To podrzucaj jakiś projekt tej kurtki, bo myślę że chętnych będzie troszkę Ja osobiście bardzo chętnie Za jakiś czas zrobię 1 szt. i zamieszczę zdjęcie. Swego czasu się zabrałem za przygotowanie koszulki/ polarka z tym "darwinowym" motywem - było na T-Shirtach w Rogoźnie - ale oczywiście po usunięciu napisu "Suzuki", które tam było. Myślę, że nie byłoby to złamanie praw autorskich, bo Suzuki Darwinowi tez nie zapłaciło (chyba, że to któryś z kolegów z PES-u się namęczył, to na piwo trza wyskrobać ) - a mi osobiście takie podkreślenie "pozycji wyprostowanej" skuterzysty w odróżnieniu od szlifierkowych bardzo pasuje Jak coś, to służę wyłudzonym plikiem źródłowym !OKK
Sympatycy orzeł Opublikowano 13 Października 2011 Sympatycy Opublikowano 13 Października 2011 kasa poszla wiec jedziemy.prosze dopisac orzel+gienka !wchair i dwa smrody.bedziemy w piatek przed poludniem. :D lozka moga byc pietrowe, dzieci lubia spac na galezi
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Października 2011 Autor Sympatycy Opublikowano 13 Października 2011 Siemka. Mam nadzieję że już wszystko uaktualniłem. W razie jakichś nie ścisłości dajcie znać. Zostało jeszcze tylko siedem dni do spotkania.
Rekomendowane odpowiedzi