Pavulon Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Opublikowano 21 Kwietnia 2006 W jakiej rozdzielczosci podeslac fotke z formularzem zgloszeniowym ??
Maciek Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Tak galegria zdecydowanie lepiej teraz wygl?da.
Gość siwy Opublikowano 3 Maja 2006 Opublikowano 3 Maja 2006 Wysłałem poprzez formularz now? fotkę czy dobrze zrobiłem ? Czy wysłać w jakis inny sposób ?
Administrator Tetsuo Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Administrator Opublikowano 3 Maja 2006 Dobrze, ale przypominam że galeria jest aktualizowana ręcznie , więc zawsze trzeba trochę poczekać. Fotki nie powinny być szersze niż 640 pixeli.
Gość siwy Opublikowano 3 Maja 2006 Opublikowano 3 Maja 2006 No napewno trzeba zawsze poczekać Tylko wła?nie byłem ciekaw jak zrobić żeby tylko zaaktualizować fotke Wysłałem fotkę wczoraj 750x770 czy może zostać czy wysłać ponownie zmniejszon? ?
Administrator Tetsuo Opublikowano 3 Maja 2006 Autor Administrator Opublikowano 3 Maja 2006 ZOstawić , jak jest troche za duża to dochodzi i ja i tak zmniejszam ... Wszyscy s? już zaktualizowani.
Gość siwy Opublikowano 3 Maja 2006 Opublikowano 3 Maja 2006 Wszyscy s? już zaktualizowani. Jeszcze nie zauważyłem żeby moja fotka się zmieniła
Administrator Tetsuo Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Administrator Opublikowano 4 Maja 2006 widocznie musisz nacisn?ć refresh - od?wież w swojej przegladarce .
Gość siwy Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 Dzięki tetsuo treraz wszystko ?miga Bede pzynajmniej wiedział (nie tylko ja) na przyszło?c co i jak
Rekomendowane odpowiedzi