Gość maciek_dm Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 ... kto mi wyja?ni co to za maxi: http://www.cyberscooter.it/turismo/europa/...fant04wv077.jpg pozdro maciek Odnośnik do komentarza
Gość rybka Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Mi to niczego nie przypomina ...chyba to totalna przerobka. A czy to nie jest zlot sloni??Elefant Treffen?? Odnośnik do komentarza
Gość maciek_dm Opublikowano 9 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2006 Mi to niczego nie przypomina ...chyba to totalna przerobka.A czy to nie jest zlot sloni??Elefant Treffen?? tak, dokladnie wlasnie to jest "zlot słoni" pozdrawiam mdm Odnośnik do komentarza
Kubus Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Fajnie ktos wymyslił Ciekawe do czego to zakwalifikowac?? Motorkow czy aut cabrio Odnośnik do komentarza
Gość siwy Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Bardzo ciekawa maszynka Zobaczcie sobie te przednie koło To jest po prostu samochodo-motoro Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Akurat zastosowanie opony-kola samochodowego na jednostronnym lub dwustronnym wahaczu jest w zaprzegach bardzo rozpowszechnione... Odnośnik do komentarza
Gość Svempas Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Tego bordowego GTS-a kiedy? widziałem na parkingu w niemczech Odnośnik do komentarza
rudy_56 Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Ostatnio i do Polski ?ci?gaja takie cuda po przej?ciach. http://www.allegro.pl/item88625777_honda_c...olecam_bcm.html Odnośnik do komentarza
Gość Cappo Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 Mnie tylko zastanawia jaki to ma sens. Przyjemno?ć z jazdy takim "zaprzęgiem" zdaje się być porównywalna do poruszania się samochodem cabrio z cienkim zawieszeniem. Nie wspomnę, że cabrio jest bezpieczniejsze i nie trzeba mieć kasku Ale skoro kto? to lubi... Odnośnik do komentarza
Gość Svempas Opublikowano 10 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2006 A wła?nie zawsze menczyło mnie pytanie: Czy na trike trzeba jeĽdzić w kasku?? Wogólne jako co to jest zarejstrowane?? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi