papcioch Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Ale się wyjeździłem - nawet nie wiedziałem, ze mieszkam w tak pięknym mieście po zmroku. Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo i do zobaczenia. Odnośnik do komentarza
Enek Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Impreza zaliczona do udanych-dzieki wszystkim za spotkanie:) Ps. ide teraz na miasto szukac tej pani z przejscia dla pieszych !w00t !w00t !w00t hahaha Odnośnik do komentarza
.B. Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Było git. Dzięęęęękiii Odnośnik do komentarza
Enek Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 moze ktos zapoda fotki-bo ja mam niewiele i to tylko w telefonie Odnośnik do komentarza
Tomcio92 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Misioooo,obudź się już z tego snu i dawaj jakieś fotki z ostatniego spotu !scooter Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Wybaczcie poślizg - w delegacji siedziałem półtora tygodnia w Sopocie na Prezydencji Polski w UE ciężko pracując... Fotki: KLIK - Picasa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi