dr.big Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Mam zamiar zmienic opony w 2oo. I stad pytanie, gdzie zrobia to najlepiej? Nie chodzi mi o przywozenie zdjetych kol samochodem, ale o to, aby na miejscu mi je zdemontowali. No i cala akcje przeprowadzili tak, aby ,nie porysowac polerowanych rantow felg? PS. Chodzi mi o przednie kolo, czyli nie ma problemu z montazem, trzeba tylko dociazyc (spiac pasem) skuter tak, aby kolo sie podnioslo. Sa w stanie to gdzies zrobic? Bo u Wyrwy uslyszalem: niech pan przywiezie wymontowane kolo ...
Sent Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Zadzwoń do Garaż-Motor. Pewnie dadzą sobie radę. W ST robili przednie koło, nie było problemów !YES
marecki Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 PS. Chodzi mi o przednie kolo, czyli nie ma problemu z montazem, trzeba tylko dociazyc (spiac pasem) skuter tak, aby kolo sie podnioslo. Sa w stanie to gdzies zrobic? Bo u Wyrwy uslyszalem: niech pan przywiezie wymontowane kolo ... :) Jak maja spinac pasami tyl aby moc sciagac przednie kolo to odpuść taki warsztat. W normalnych warsztatach maja specjalne stojaki które unoszą przód skutera za otwory w dolnych częściach lag.
dr.big Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 A nie wiem, teraz moze maja te stojaki, kilka lat temu dociazali tyl, przednie kolo sie unosilo i juz .
22hubert Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Kolo Marka jest warsztat na studziennej chyba(nazwy nie pamietam) gdzie wywazali mi przód i widzialem ze na sciagarce mieli specjalne nakladki plastikowe zeby nie porysowac felgi a ze sciagnieciem kola to zaden problem maja sprzet do podparcia. zadzwon do marka to wytlumaczy ci dokladnie gdzie to jest
dr.big Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 A, to masz na mysli ten sam, o ktorym mysli Sent -> Garaz Motor na Studziennej, jak nie znajde nic innego, to tam podjade . PS. Wiem gdzie to jest, znam dosc dobrze tamte tereny .
Klubowicze ArtCho Opublikowano 29 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2011 A, to masz na mysli ten sam, o ktorym mysli Sent -> Garaz Motor na Studziennej, jak nie znajde nic innego, to tam podjade . PS. Wiem gdzie to jest, znam dosc dobrze tamte tereny . Ja się dołączam - Garaż Motor na Studziennej (jednokierunkowy odcinek Studziennej - ważne!). Myślę, że możesz powołać się na nas (tzn. Marka, albo Artura ) - nie będziesz wtedy anonimem z ulicy . Znamy tych ludzi od jakiegoś czasu. Ja w poniedziałek skoro świt wyjeżdżam, ale pewnie Marek może Ciebie tam "podpilotować".
dr.big Opublikowano 29 Maja 2011 Autor Opublikowano 29 Maja 2011 A to spoko , podjade tam prawdopodobnie we wtorek...
Drek Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 A to spoko , podjade tam prawdopodobnie we wtorek... Tylko pilnuj, żeby żadnej rysy nie zrobili
Sent Opublikowano 29 Maja 2011 Opublikowano 29 Maja 2011 Ehhh, gdybym nie siedział cały dzień na uczelni, to bym z chęcią obejrzał LT
Klubowicze bilety Opublikowano 29 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 29 Maja 2011 Ale ja bede GP800 . Bigu spoko powiedz że ciebie tu przysłał bilety, na pewno nie będziesz zawiedziony. Załatwią ciebie w pierwszej kolejności i tak jak trzeba, oczywiście zadzwoń do mnie to podjadę przynajmniej na parę minut. dla przypomnienia Moto-Garaż na ul. Studziennej, wcześniej byli na stacji kolejowej Turzyn. 1
dr.big Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 O, widze, ze sprawa ladnie nabiera rumiencow, nie wiem czy Ci przeszkadzac, bede tam jutro ok. 11- 12, w razie czego numer tel. mam . Jak nie spotkamy sie tam, to i tak widzimy sie w Malborku .
Sent Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 Ale ja bede GP800 . Weeee, to co to za filozofia podnieść przód W LT to by dopiero było ciekawie !OK
dr.big Opublikowano 30 Maja 2011 Autor Opublikowano 30 Maja 2011 W LT jest nowiutka opona, tak wiec pewnie za moich czasow nie bedzie zmieniana, zwlaszcza, ze rzadko nim jezdze . To jestem uspokojony, sam bym nie wpadl na pomysl podjechania do tego warsztatu moto . Marku, spoko, "przyjezdzam z polecenia Bilety" na pewno jeszcze z siebie wykrztusze . Pozdro i dzieki.
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Maja 2011 Klubowicze Opublikowano 30 Maja 2011 W LT jest nowiutka opona, tak wiec pewnie za moich czasow nie bedzie zmieniana, zwlaszcza, ze rzadko nim jezdze . To jestem uspokojony, sam bym nie wpadl na pomysl podjechania do tego warsztatu moto . Marku, spoko, "przyjezdzam z polecenia Bilety" na pewno jeszcze z siebie wykrztusze . Pozdro i dzieki. Termin umówiony, do jutra.
Rekomendowane odpowiedzi