Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od kogo moge otrzymac wzor naklejki Burgmanii ?

BMP, GIF, JPG.. format nie istotny :(

• Sympatycy
Opublikowano

Jak będziesz latawic to dla mnie tez.ok

Opublikowano

Nie wiem, bo moze zle sformulowalem pytanie.

Czy jest mozliwosc otrzymania naklejki w formie elektronicznej ?

• Administrator
Opublikowano

Naklejki są do pozyskania na zlotach oraz większych spotach/ imprezach Burgmanii.

Jest to jedyna opcja uzyskania w/w gadżetu.

Opublikowano

Ok ok, tylko oryginalna klubowa naklejka troche mi nie pasuje

do mojej wizji/miejsca oklejenia bzyka.

Potrzebuje taka ok.30% mniejsza :(

• Klubowicze
Opublikowano

Są dwa rodzaje naklejek mniejsze i większe. Nie wiadomo o której piszesz.

Opublikowano

Naklejki Burgmanii sa w dwoch rozmiarach, duza i mala odblaskowa (pasujaca np. na przedni blotnik). Nie odbierz tego niewlasciwie, ale nie chcemy, aby logo bylo tak latwo dostepne na stronie. Preferujemy osobiste przekazanie naklejek na spotkaniach lub zlotach.

PS. Byc moze jest to niewlasciwe podejscie ze strony "marketingowej" :( , ale miedzy innymi dzieki takiemu podejsciu prawie wszyscy uzytkownicy skuterow majacy taka naklejke sie pomiedzy soba znaja :) .

Edit: Wrzonio wiekszosc juz napisal :) .

Opublikowano

Spoko rozumiem.

Pisze teraz z pracy, gdzie czesc fotek mam wyciata przez korporacyjnego firka

dlatego nie jestem w stanie odszukac/dac linka do konkretnego tematu.

Ale jezeli dobrze kojaze, to sugerowalem sie fotka na ktorej byl sprzet zdaje sie MariuszaBurgi`ego

z naklejka pod rejestracja.

Opublikowano

Format malej naklejki:

009.jpg

009.jpg

Opublikowano

Wszystko jasne.

Widzialem duza naklejke.

Dzieki.

• Klubowicze
Opublikowano

Powiedzmy, że na 99% będę w Łodzi w sobotę na moto bazarze. Jeśli się jakoś stykniemy to mogę Cię poratować małą naklejką.

• 2 miesiące temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

Czy w ten czwartek (tj. 14.07.2011)w R66, będzie miał może ktoś, jedną, no max. 2, naklejki?

• Administrator
Opublikowano
  W dniu 13.07.2011 o 10:25, pin78 napisał(a):

Czy w ten czwartek (tj. 14.07.2011)w R66, będzie miał może ktoś, jedną, no max. 2, naklejki?

Jedną na pewno :) :)

Opublikowano

Hmm... Czy nie byłoby dobrze zrobić naklejki wycinane ploterem w różnych kolorach? Nie każdy (oczywiście jeśli na to zasłuży) chciałby naklejać na swój wymarzony, wypieszczony pojazd naklejkę niczym z Kubuś Play, nadrukowaną na folii samoprzylepnej wyłącznie w jednej wersji kolorystycznej. Nie do każdego koloru pojazdu pasuje ta naklejka! Czasem wyglaga jak PL-ka. Jeśli związane jest to z wyższymi kosztami może warto udostępnić logo w wektorach tak żeby ewentualnie każdy mógł sobie wyciąć logo w takim kolorze i wielkości jaka mu pasuje?

Wiem, że pewnie tym postem nigdy nie zasłużę na naklejkę burgmanii, ale dam radę z tym żyć a może ktoś z Was kiedyś będzie dumnie woził logo burgmanii idealnie komponujące się z pojazdem :)

• Administrator
Opublikowano
  W dniu 13.07.2011 o 21:44, Kamikaze napisał(a):

w różnych kolorach

Logo Klubu jest dostępne w dwóch kolorach: niebieskie i białe.

Ostatni wzór naklejki naklejany z folii prowadzącej dostępny w dwóch w/w barwach.

imgp3109.jpg

Nie każdy (oczywiście jeśli na to zasłuży) chciałby naklejać na swój wymarzony, wypieszczony pojazd naklejkę niczym z Kubuś Play, nadrukowaną na folii samoprzylepnej wyłącznie w jednej wersji kolorystycznej. Nie do każdego koloru pojazdu pasuje ta naklejka!

A czy czujesz się zmuszany do naklejania? :)

Wiem, że pewnie tym postem nigdy nie zasłużę na naklejkę burgmanii, ale dam radę z tym żyć a może ktoś z Was kiedyś będzie dumnie woził logo burgmanii idealnie komponujące się z pojazdem

Dzięki za troskę o społeczeństwo :)