Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wekendowe i nie tylko wyjazdy

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

A oto propozycja niedzielnej trasy.

Trasę planujemy przez Wadowice (postój na kremówki), Niepołomice (zwiedzanie zamku), Racławice z przystankiem pod wielkim pomnikiem Bartosza, następnie przejazd obok maczugi Herkulesa i zamku w Pieskowej Skale , a na koniec jak Prezes sugerował postój w Karczmie Bida.

Wszelkie uwagi można zgłaszać do 20.00, 03.09.2015 :) (niemniej jednak i tak nie będą uwzględniane ;) )

• Klubowicze
Opublikowano

B.fajna trasa (i te kremówki) i bardzo mi sie podobaja Wasze rozwazania na jej temat ;) zebym to mial pół rzutu beretem to bym sie podczepil..

• Sympatycy
Opublikowano

Wszelkie uwagi można zgłaszać do 20.00, 03.09.2015 :) (niemniej jednak i tak nie będą uwzględniane ;) )

Ale mi sie to spodobalo :D :D :D

Opublikowano

Oj dobrze macie na Śląsku z tą Bidą. Raz w tygodniu jestem w Czeladzi to wracając na Kraków często tam wpadam. Jak można wam coś zasugerować. Jak jadąc trasą bocheńska do Niepołomic, po prawej stronie na wysokości Wieliczki znajduje się Karczma Pod Wielką Solą. Polacem kotlet karczmarza lub żeberka. Karczma ta to odpowiednik waszej Bidy.

Opublikowano

A gdyby mi się udało wstać skoro świt to czy mogę do Was dołączyć?

Pytam, bo nie ujeżdżam skutera i nie wiem czy odmieńcy mogą też. :wink32:

• Klubowicze
Opublikowano

Jak masz poczucie humoru , jesteś szarmancki względem kobiet i pozytywnie zakręcony to nie pytaj tylko przyjeżdżaj.

A co do pojazdu jakim jeździsz to cóż nikt nie jest doskonały :confused:

Ale my Cię jeszcze naprostujemy :clapping:

Opublikowano

Dlaczego wszyscy cenią to czego mi właśnie brakuje, wobec tego liczę na to ostatanie zdanie :laughing:

• Sympatycy
Opublikowano

Witam, niestety muszę odpuścić - praca :/, życzę miłej wycieczki

Opublikowano

A Wiesia już od godziny faworki piecze na tą jutrzejszą wycieczkę

Opublikowano

Pozdrowienia z Wadowic!Trasa bardzo ciekawa i gdyby nie praca,czekałbym jutro z kremówkami☺ Udanej wycieczki !

• Klubowicze
Opublikowano

A Wiesia już od godziny faworki piecze na tą jutrzejszą wycieczkę

Super, super.....

kremówki, faworki ....zima idzie trzeba nabrać ciałka ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Super, super.....

kremówki, faworki ....zima idzie trzeba nabrać ciałka ;)

Przepraszam za OT.

Ewo, jak to z Wami jest? Praktycznie na każdym spotkaniu podjadacie pyszne słodkości. Biegacie potem po 20 km, żeby to spalić? Oglądając Wasze wszystkie fotki z różnych imprez, to aż trudno uwierzyć, że w ogóle cokolwiek jecie :).

Ja nie wiem, ale odkąd rzuciłem palenie przytyłem 10 kg, a odkąd wstąpiłem w szeregi Burgmani przybrałem kolejne 8-10 (też podjadamy heh, zamiast jeździć). W dodatku, lekarz mi zagroził śmiercią :Jumpy:

Ehhhh........

Pozdrowienia dla całej Grupy Śląskiej :clapping:

Opublikowano

Dziekuje za fajna wycieczke, niestety jak dla mnie krotka. Pogoda I towarzystwo mega dopisalo pzdr

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękujemy za wspólnie spędzony uroczy dzionek,kolejny wyjazd niedzielny za nami oby jeszcze pogoda pozwoliła na kolejne :)

P.S

Organizatorzy spisali się na medal,czekamy na więcej...

• Sympatycy
Opublikowano

Trójca WSPANIAŁYCH spisała się na medal! Organizacja niedzielnego, kremówkowego wypadu zapięta była na ostatni guziczek. BRAWO!

Pozostałym uczestnikom również dziękuję za współudział: nawinięte km., pogaduchy, żarty i dowcipy, asekurację grupy na "trudnych skrzyżowaniach" - no i w ogóle, że jesteście.

Już nie potrafię się doczekać następnego wypadu.

PS.

Szwy w dolnej /trzeciej/ ranie nie puściły. Noga tylko spuchła i but motocyklowy na nią naciskał. Jest OK. Twardziel jestem :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękujemy wszystkim za niedzielę spędzoną w Waszym towarzystwie i niecierpliwie czekamy kolejnego wspólnego wypadu :)

• Klubowicze
Opublikowano

Dziękuję za fajną niedzielę :) towarzystwo, pogoda, humory dopisały :) mam nadzieję, że jeszcze kilka takich wyjazdów w tym roku zaliczymy :)

a co złego to nie ja ;) mam nadzieję :)

.... zamiast jeździć :clapping:

KriSSo i w tym jest właśnie problem ;) my podjadamy i jeździmy i dlatego kilogramy się nas nie trzymają ;) ... przynajmniej co niektórych/które ;)

Opublikowano

Dziękujemy wszystkim uczestnikom dzisiejszej wycieczki za miło spędzony dzionek ,pogaduchy,żarty i miłe słowa :)

Anton przecież każdy wie że z Ciebie jest twardziel i to przez duże T ;)

KriSSo bo u nas jest tak trochę magiczne, my jemy słodkości ,a Wojtek za nas biega ;)

Pozdrawiam i do następnego. ..

Opublikowano

I my już w domku. Dziękujemy wszystkim za wspólnie nawinięte kilometry, pyszne słodkości i wspólne pogaduchy. Oby to nie był ostatni taki wypad. Mamy nadzieję na jeszcze. Pozdrawiamy!!!

• Sympatycy
Opublikowano

a co złego to nie ja ;) mam nadzieję :)

Absolutnie NIE!

Nasuwa mi się jednak taka myśl: czy nie było by "sprawniej", gdyby w kolumnie, posiadacze tych cudek głośnomówiących pod kaskiem, byli jak z przodu - tak i z tyłu kolumny (nie te same osoby!!! Proszę Was! :) ).

Drugą taką myśl /dzisiaj/ mam:

Być może że ktoś nie lubi jeździć w kolumnie po prawicy, jednak dwa pojazdy po lewicy - trochę za dużo :) A przecież to takie proste - tylko się dogadać/domrugać.

• Klubowicze
Opublikowano

Znowu nudna niedziela,

prosta, prosta, prosta,

wolniej już się nie da,

potem drogie tankowanie,

nic do jedzenia,

nic do picia,

humory do d....,

z nikim nie moźna pogadać,

żadnych powitań, żadych pożegnań.

Jeśli tak wygląda Twoja niedziela to zapraszamy do nas, u nas znowu udany wyjazd, wesoły, radośny, ciekawy, przyjazny, taki jak zawsze, bo my lubimy jeździć i bawić się razem.

Dziękuję za miłą niedzielę w miłym towarzystwie.

Papieskie Kremówki napełniły mnie nie tylko duchowo.

Absolutnie NIE!

Nasuwa mi się jednak taka myśl: czy nie było by "sprawniej", gdyby w kolumnie, posiadacze tych cudek głośnomówiących pod kaskiem, byli jak z przodu - tak i z tyłu kolumny (nie te same osoby!!! Proszę Was! :) ).

Drugą taką myśl /dzisiaj/ mam:

Być może że ktoś nie lubi jeździć w kolumnie po prawicy, jednak dwa pojazdy po lewicy - trochę za dużo :) A przecież to takie proste - tylko się dogadać/domrugać.

A przedszkolakom wystarczy powiedzieć, że na spacer idziemy parami i idą :-)))

Opublikowano

I My też w domku dziękujemy za tak wspaniałą wspólnie spędzoną niedzielę za pogaduchy przy kawie i kremówkach za miłe rozmowy.Dziękuję organizatorom

za wkład w przygotowanie dzisiejszej wycieczki. Było super.

Opublikowano

No, wreszcie dorwałem się do kompa. Dziękuję wszystkim za mile spędzoną niedzielę,

do tej pory włóczyłem się na moto samotnie, ale z taką grupą warto zmienić zwyczaje.

Dziękuję również grupie za uznanie i błyskawiczne awansowanie mnie z ostatniego

na drugie miejsce (wkolumnie) :laughing: :laughing: :laughing: .

No, ale wszystko się dobrze skończyło, uciekinier się odnalazł to mam nadzieję że grupa

pozwoli mi jeszcze nieraz dołączyć do organizowanych wypadów.

Tylko jest jedno ALE. Ale mogliśmy zwiedzić Dolinę Mnikowską! :clapping:

Pozdrowionka...

• Klubowicze
Opublikowano

Tylko jest jedno ALE. Ale mogliśmy zwiedzić Dolinę Mnikowską! :clapping:

No to już wiemy kto zorganizuje ten wyjazd w następnym sezonie.

Bo my nie mamy nic przeciwko zwiedzaniu .

• Klubowicze
Opublikowano

Ja chciałem się tylko zapytać czy będą jakieś zdjęcia?

IMG_1314.JPGIMG_1315.JPG

a to moje

IMG_1397.JPG

i jeszcze grupowe

IMG_1507.JPG

przepraszam ale to nie ja "obciąłem" prawą stronę

IMG_1519.JPG