Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wekendowe i nie tylko wyjazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy przejdziesz na te żarówki i ledy? Asia już ma zrobione na gotowo, teraz to jest efekt jak wszystko ładnie świeci :)

Ok dzięki jak będzie problem z Majką to się zgłoszę ;)

Jak mi serwis odda, to we czwartek będę.

Asiu, a nie mówiłem... :clapping:

Opublikowano

Witam wszystkich po raz czwarty jadę w Kotlinę Kłodzką i teraz mogę się podzielić tą wiadomością bo dostałem nowy komputer i najważniejsze ma sprawny internet .

18 jadę tradycyjnie przez Kędzierzyn , Prudnik , Głuchołazy , Czechy-Jawornik , dalej serpentynami do Lądka , Stronia ,przez Czarną Górę , Bystrzycę , Polanicę , do Szczytnej Śl. gdzie jest zagwarantowany nocleg dla 5 -6osób.

W sobotę zwiedzanie Skalnego Miasta w Adrszpach. Potem Planica Zdr.-ognisko lub coś się wymyśli .

Powrót w niedzielę prawdo podobnie przez Opole.

Pozdrawiam Franio

Opublikowano

czy przypadkiem nie chodziło Wam (Ewo i Arturze) o nieskończoną ilość wagonów pociągu???

aaa nie już wiem...chodzi o te zdjęcie gdzie stoicie na przejeździe kolejowym i jest przerwa pomiędzy wagonem a lokomotywą (tak to się chyba nazywa) :)

Opublikowano

Ania ale ty szybka jesteś :)i znowu nic nie wygrałam hehe

• Klubowicze
Opublikowano

...chodzi o te zdjęcie gdzie stoicie na przejeździe kolejowym i jest przerwa pomiędzy wagonem a lokomotywą (tak to się chyba nazywa) :)

A może chodzi o znikającą C1 Joasi ?

Opublikowano

A może chodzi o znikającą C1 Joasi ?

Kasiu ale podpowiedź Artura była o pociągu..więc chyba jednak nie chodzi o C1 Asi

• Klubowicze
Opublikowano

Brawo Aniu :clapping:

My jak zobaczyliśmy ten " wagon widmo " to się trochę zdziwiliśmy.

Jako pierwsza zgadłaś a w nagrodę .....

6ac32e13d2ebe176med.jpg

Jak mi wszystkiego te nasze opoje nie wytrąbią :Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

o mamo !!! ja znikam !!! czy to proces nieodwracalny ? ;)

DSC01759-PANO.jpg

Opublikowano

Jest jest... wygrałam :) chociaż raz mi się udało wygrać :P

• Klubowicze
Opublikowano

Nie wiem jak to zrobiłam ( to zdjęcie ) - jakoś samo tak wyszło.... ale efekt fajny no nie ?

znikający pociąg....

Opublikowano

Zakończenie Sezonu Motocyklowego - Chudów 2015

2015-09-26 (sobota) Chudów

jedzie kto na to ? :)

• Klubowicze
Opublikowano

I nadszedł czas realizacji kolejnego wyjazdu weekendowego

http://www.forum.burgmania.net/topic/20732-propozycje-wyjazdow-2015/

to już chyba wyjazd weekendowy - tak długi - zamykający sezon :) potem jedynie jednodniówki

Mam nadzieję, że pogoda będzie łaskawa i pokaże nam " piękną polsko-węgierską jesień " ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Na Mierzei piękne słoneczko przyświeca czego i Wam życzymy.

Szerokości ,pogody,bezawaryjnej podroży i dobrej zabawy (o ostatnia kwestie się jakoś dziwnie nie martwię :) )

Pozdrowienia z Kątów Rybackich

Opublikowano

Po brzydkiej sobocie spędzonej przed TV aż mnie nosiło, więc dziś spontanicznie zabrałem żonę na "mały poobiedni spacerek" w okolice Kalwarii Zebrzydiwskiej i Lanckorony....i tak jakoś 200km się nawinęło na licznik:)

Opublikowano

Witam. Czy ktoś wybiera się na zakończenie sezonu do miasteczka westernowego w Żorach. Imprezka odbywa się w sobotę, chyba że nie warto tam zaglądać?

• Klubowicze
Opublikowano

Jak na razie nie słyszałam żeby się ktoś wybierał, może dziś na spotkaniu ktoś coś powie

Byliśmy raz grupą w tym miasteczku ale średnio nam się spodobało

Opublikowano

Dzięki za informację. Ma to być zakończenie sezonu. Nigdy nie byłem, to pojadę zobaczyć. Pokombinuję z noclegiem i w niedzielę zwiedzę wreszcie pałac w Pszczynie.

• Klubowicze
Opublikowano

udanego zakańczania :)

Opublikowano

Dzięki za informację. Ma to być zakończenie sezonu. Nigdy nie byłem, to pojadę zobaczyć. Pokombinuję z noclegiem i w niedzielę zwiedzę wreszcie pałac w Pszczynie.

Byłem z dziecmi jest super, samemu raczej bedzie nuda .

Opublikowano

Jadę z żoną, będziemy koło 17 na miejscu. Niestety do 15 praca. Spanie jest to i piwka się człowiek na luzie może napić. Jak komuś po drodze to zapraszam:-)

Opublikowano

Witam

Chcieliśmy (Ewa,Marek i ja) zaprosić Was na niedzielną nieśpieszną wycieczkę :)

Wyjeżdżamy o godz. 9.30 że stacji Lotos w Bielsku (obok Artura i Ewy) i jedziemy przez Andrychów do Wadowic na pyszne kremówki i kawę.Następnym celem wycieczki będzie piękny zamek w Niepołomicach , później ................

A później zobaczymy czy chcecie jechać z nami dalej ?

Szczegóły już wkrótce

Pozdrawiamy i do zobaczenia w niedzielę ?

• Sympatycy
Opublikowano

Po dłuższych rozważaniach (cale 3sek :) ) deklarujemy chęć uczestnictwa.

P.S.

Grzecznie czekamy na więcej szczegółów :P

• Klubowicze
Opublikowano

chyba się uda przeskoczyć dziurę burgmanem :) i chyba uda się pojechać :)

tak więc Prezes może spać spokojnie, groźba wiezienia pasażera została zasypana ;)

Opublikowano

My z Kasią też będziemy. Kremówki w Wadowicach? mniam mniam...

• Klubowicze
Opublikowano

Witam

Chcieliśmy (Ewa,Marek i ja) zaprosić Was na niedzielną nieśpieszną wycieczkę :)

Wyjeżdżamy o godz. 9.30 że stacji Lotos w Bielsku (obok Artura i Ewy) i jedziemy przez Andrychów do Wadowic na pyszne kremówki i kawę.Następnym celem wycieczki będzie piękny zamek w Niepołomicach , później ................

A później zobaczymy czy chcecie jechać z nami dalej ?

Szczegóły już wkrótce

Pozdrawiamy i do zobaczenia w niedzielę ?

Wybaczcie, że tak długo trzeba czekać te szczegóły ale dyskusje trwają..... czy pierwszy skręt w prawo czy w lewo...he...he.... ;);)