GadekW Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Kiedy przejdziesz na te żarówki i ledy? Asia już ma zrobione na gotowo, teraz to jest efekt jak wszystko ładnie świeci Ok dzięki jak będzie problem z Majką to się zgłoszę Jak mi serwis odda, to we czwartek będę. Asiu, a nie mówiłem...
franio212 Opublikowano 15 Września 2015 Opublikowano 15 Września 2015 Witam wszystkich po raz czwarty jadę w Kotlinę Kłodzką i teraz mogę się podzielić tą wiadomością bo dostałem nowy komputer i najważniejsze ma sprawny internet . 18 jadę tradycyjnie przez Kędzierzyn , Prudnik , Głuchołazy , Czechy-Jawornik , dalej serpentynami do Lądka , Stronia ,przez Czarną Górę , Bystrzycę , Polanicę , do Szczytnej Śl. gdzie jest zagwarantowany nocleg dla 5 -6osób. W sobotę zwiedzanie Skalnego Miasta w Adrszpach. Potem Planica Zdr.-ognisko lub coś się wymyśli . Powrót w niedzielę prawdo podobnie przez Opole. Pozdrawiam Franio
Ania Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 czy przypadkiem nie chodziło Wam (Ewo i Arturze) o nieskończoną ilość wagonów pociągu??? aaa nie już wiem...chodzi o te zdjęcie gdzie stoicie na przejeździe kolejowym i jest przerwa pomiędzy wagonem a lokomotywą (tak to się chyba nazywa)
Moni82 Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 Ania ale ty szybka jesteś :)i znowu nic nie wygrałam hehe
Klubowicze KasiaP Opublikowano 17 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2015 ...chodzi o te zdjęcie gdzie stoicie na przejeździe kolejowym i jest przerwa pomiędzy wagonem a lokomotywą (tak to się chyba nazywa) A może chodzi o znikającą C1 Joasi ?
Ania Opublikowano 17 Września 2015 Opublikowano 17 Września 2015 A może chodzi o znikającą C1 Joasi ? Kasiu ale podpowiedź Artura była o pociągu..więc chyba jednak nie chodzi o C1 Asi
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2015 Brawo Aniu My jak zobaczyliśmy ten " wagon widmo " to się trochę zdziwiliśmy. Jako pierwsza zgadłaś a w nagrodę ..... Jak mi wszystkiego te nasze opoje nie wytrąbią
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 18 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2015 o mamo !!! ja znikam !!! czy to proces nieodwracalny ?
Ania Opublikowano 18 Września 2015 Opublikowano 18 Września 2015 Jest jest... wygrałam chociaż raz mi się udało wygrać
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 18 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2015 Nie wiem jak to zrobiłam ( to zdjęcie ) - jakoś samo tak wyszło.... ale efekt fajny no nie ? znikający pociąg....
mario3101 Opublikowano 20 Września 2015 Opublikowano 20 Września 2015 Zakończenie Sezonu Motocyklowego - Chudów 2015 2015-09-26 (sobota) Chudów jedzie kto na to ?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 25 Września 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2015 I nadszedł czas realizacji kolejnego wyjazdu weekendowego http://www.forum.burgmania.net/topic/20732-propozycje-wyjazdow-2015/ to już chyba wyjazd weekendowy - tak długi - zamykający sezon potem jedynie jednodniówki Mam nadzieję, że pogoda będzie łaskawa i pokaże nam " piękną polsko-węgierską jesień "
Sympatycy krys70 Opublikowano 25 Września 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Września 2015 Na Mierzei piękne słoneczko przyświeca czego i Wam życzymy. Szerokości ,pogody,bezawaryjnej podroży i dobrej zabawy (o ostatnia kwestie się jakoś dziwnie nie martwię ) Pozdrowienia z Kątów Rybackich
marco Opublikowano 27 Września 2015 Opublikowano 27 Września 2015 Po brzydkiej sobocie spędzonej przed TV aż mnie nosiło, więc dziś spontanicznie zabrałem żonę na "mały poobiedni spacerek" w okolice Kalwarii Zebrzydiwskiej i Lanckorony....i tak jakoś 200km się nawinęło na licznik:)
FANDORIN Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Witam. Czy ktoś wybiera się na zakończenie sezonu do miasteczka westernowego w Żorach. Imprezka odbywa się w sobotę, chyba że nie warto tam zaglądać?
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2015 Jak na razie nie słyszałam żeby się ktoś wybierał, może dziś na spotkaniu ktoś coś powie Byliśmy raz grupą w tym miasteczku ale średnio nam się spodobało
FANDORIN Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Dzięki za informację. Ma to być zakończenie sezonu. Nigdy nie byłem, to pojadę zobaczyć. Pokombinuję z noclegiem i w niedzielę zwiedzę wreszcie pałac w Pszczynie.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 1 Października 2015 udanego zakańczania
mario3101 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Dzięki za informację. Ma to być zakończenie sezonu. Nigdy nie byłem, to pojadę zobaczyć. Pokombinuję z noclegiem i w niedzielę zwiedzę wreszcie pałac w Pszczynie. Byłem z dziecmi jest super, samemu raczej bedzie nuda .
FANDORIN Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Jadę z żoną, będziemy koło 17 na miejscu. Niestety do 15 praca. Spanie jest to i piwka się człowiek na luzie może napić. Jak komuś po drodze to zapraszam:-)
Marcin 78 Opublikowano 1 Października 2015 Opublikowano 1 Października 2015 Witam Chcieliśmy (Ewa,Marek i ja) zaprosić Was na niedzielną nieśpieszną wycieczkę Wyjeżdżamy o godz. 9.30 że stacji Lotos w Bielsku (obok Artura i Ewy) i jedziemy przez Andrychów do Wadowic na pyszne kremówki i kawę.Następnym celem wycieczki będzie piękny zamek w Niepołomicach , później ................ A później zobaczymy czy chcecie jechać z nami dalej ? Szczegóły już wkrótce Pozdrawiamy i do zobaczenia w niedzielę ?
Sympatycy krys70 Opublikowano 2 Października 2015 Sympatycy Opublikowano 2 Października 2015 Po dłuższych rozważaniach (cale 3sek ) deklarujemy chęć uczestnictwa. P.S. Grzecznie czekamy na więcej szczegółów
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 2 Października 2015 chyba się uda przeskoczyć dziurę burgmanem i chyba uda się pojechać tak więc Prezes może spać spokojnie, groźba wiezienia pasażera została zasypana
GadekW Opublikowano 2 Października 2015 Opublikowano 2 Października 2015 My z Kasią też będziemy. Kremówki w Wadowicach? mniam mniam...
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 3 Października 2015 Klubowicze Opublikowano 3 Października 2015 Witam Chcieliśmy (Ewa,Marek i ja) zaprosić Was na niedzielną nieśpieszną wycieczkę Wyjeżdżamy o godz. 9.30 że stacji Lotos w Bielsku (obok Artura i Ewy) i jedziemy przez Andrychów do Wadowic na pyszne kremówki i kawę.Następnym celem wycieczki będzie piękny zamek w Niepołomicach , później ................ A później zobaczymy czy chcecie jechać z nami dalej ? Szczegóły już wkrótce Pozdrawiamy i do zobaczenia w niedzielę ? Wybaczcie, że tak długo trzeba czekać te szczegóły ale dyskusje trwają..... czy pierwszy skręt w prawo czy w lewo...he...he....
Rekomendowane odpowiedzi