Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2015 My będziemy tam od ok 11,30
Klubowicze nietoperz Opublikowano 22 Marca 2015 Klubowicze Opublikowano 22 Marca 2015 .Jeśli pogoda dopisze wybieram się we wszystkie te miejsca czyli rano peugeot następnie szybcy i wściekli a wieczorem walcownia.
FANDORIN Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam. ciekawa impreza się u was szykuje 12.04 Dawcy Uśmiechu - Bezpieczna Droga w Sosnowcu. Może bym się i wybrał. Start o rano Dotarłem do takiego programu: Pokaz udzielania pierwszej pomocy przedmedycznej motocykliście po wypadku - na żywo z udziałem ratowników medycznych z SYMPRO od naszej Ani. Pokaz ratownictwa drogowego z udziałem poszkodowanego, wraku samochodu i strażaków z Państwowej Straży Pożarnej w Sosnowcu. Pokaz stuntu motocyklowego Łukasza Kornobisa dzięki uprzejmości Booster Motocykle. Szkolenie dla kierowców motocykli o poj. 125 jeśli będzie miejsce również większych maszyn, konkursy mini gymkhany dla wszystkich /będą nagrody/ poprowadzone przez Szkołę Jazdy VMAX z Sosnowca. Imprezę poprowadzą nam DJ-DUDI i DJ-New oraz może uda się też przybyć DJ-owi JOOS WAN ZHYN nasz motomikołajowy klaun. Symulator jazdy na motocyklu i może jeszcze symulator dachowania dzięki uprzejmości Komendy Wojewódzkiej Policji w Katowicach oraz Komendy Miejskiej w Sosnowcu i najważniejsze WORD-u w Katowicach, będą też konkursy dla dzieci i motocyklistów. Symulator jazdy samochodem osobowym – Szkoła Samochodowa w Sosnowcu. Symulator jazdy samochodem ciężarowym – CARGO i SYMPRO z Jaworzna. Plac do ćwiczeń i konkursów dla kierowców samochodów osobowych dzięki uprzejmości Centrum Nauki Jazdy DORA i PIOTR w Sosnowcu. Stanowisko z radami mechaników skuterów, motocykli i może samochodu. Stanowisko z DKT - Dąbrowski klub Tuningowy (to wiadomo 3 samochody xbox itd.) Stanowisko JL Motors - Przyjedzie wozem campingowym dodatkowo importer części samochodowych i samochodów amerykańskich itp. Stanowisko MAADELINEE - Przedłużanie włosów, malowanie buziek z mikołajów itd. Madzia od spraw fryzjerskich tym razem też nas wesprze. Stanowisko naszego mistrza motocyklowego Mirosława Bożka i DUSZANTEAM. Stanowisko z żarełkiem Tomasza Gajosa – był w ubiegłym roku i na motomikołajach. Stanowisko NORAUTO w Sosnowcu. Stanowisko samochodów wyścigowych z GG CAR w Będzinie.
Pan rypak Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam Śląskie, zapraszam na swojskie rozpoczęcie sezonu do mojej zacnej Dziadowskiej Kłody-12 kwietnia (niedziela) http://www.forum.burgmania.net/topic/21861-rozpoczecie-sezonu-motocyklowego-2015/
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Witam Śląskie, zapraszam na swojskie rozpoczęcie sezonu do mojej zacnej Dziadowskiej Kłody-12 kwietnia (niedziela) http://www.forum.bur...cyklowego-2015/ Dziękujemy za zaproszenie, ale 12.04 mamy rozpoczęcie sezonu ORS Na pewno będziemy o Was mile myśleć w tym czasie Miłej zabawy życzę
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2015 W niedzielę zapowiada się ładna pogoda ( tfu tfu na psa urok i plunąć przez lewe ramię ) Może kawa w Krakowie i spacer po plantach Trasa
Klubowicze MarP Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2015 My odpadamy - będziemy odsypiać wesele, niestety
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Jak tylko tfu, tfu zadziała......
Sympatycy Anton Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ciekawa. A kto pilotuje?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ciekawa. A kto pilotuje? Pilot
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ciekawa. A kto pilotuje? Kogoś z łapanki się weźmie
Sympatycy Anton Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Pilot Acha - a tak mi się chciało: Szkoda
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Harmonogram dla tych co chcą dołączać po trasie - godziny odjazdu 10.00 - Rybnik 10.20 - Żory - stacja Statoil przy muzeum Ognia 11.00 - Pszczyna McDonald 13.00 - Kraków, Powiśle ( parking podziemny )
Grześ Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Joasiu nie dam rady w Niedziele przepraszam i życzę udanej wyprawy
Klubowicze MarP Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jeżeli jakoś uda nam się jutro zebrać to będziemy czekać TUTAJ Jak nas nie będzie to znaczy, że śpimy
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Marek Ty lepiej nie śpij tylko spełnij marzenie Kasi - Ona pragnie zobaczyć Kraków imprezę sobotnią miałeś tydzień temu i Kasia Ci śniadanie do łóżeczka przyniosła
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No to będzie nas dwóch. Oj jeszcze arturo-bb! On taki niski i nie widziałem! Ewka wszystko załatwi. Ach - może gadekW dołączy (?). Ale nie wierzę. Przecież zimno!!!! Płeć najpiękniejsza już stoi przed lustrami i będzie nas jutro czarować swym urokiem. .
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Oj jeszcze arturo-bb! On taki niski i nie widziałem! Może niski ciałem ale wielki duchem
Sympatycy Anton Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Sympatycy Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Może niski ciałem ale wielki duchem Oj tak tak! Jak Król! Pa pa - Do jutra.
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 25 Kwietnia 2015 No to będzie nas dwóch. Oj jeszcze arturo-bb! On taki niski i nie widziałem! Ewka wszystko załatwi. Ach - może gadekW dołączy (?). Ale nie wierzę. Przecież zimno!!!! Płeć najpiękniejsza już stoi przed lustrami i będzie nas jutro czarować swym urokiem. . Antoś ale o co się rozchodzi? bo nie bardzo mogę się połapać w tej wypowiedzi...
GadekW Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Sorki, kompletowałem ciuchy na jutro. Antonku, ubieram się na cebulkę i będę w Żorach o 10:15. Proponuje nie ściągaj kasku co by Ci się szczęka nie porysowała jak opadnie...
Klubowicze MarP Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Zawziąłem się wczoraj i normalnie przygotowujemy się powoli do wyjazdu
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Marek brawo
GadekW Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Pogoda się klaruje...ruszam do garażu... do zobaczenia.
Klubowicze MarP Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2015 No to my już szczęśliwie dojechaliśmy do domu (19.15). Niestety bez przeciwdeszczówek się nie obyło Deszcz od samego Olkusza odprowadził nas praktycznie do domu. Dziękujemy wszystkim za wspólne kulanko To był pięknie spędzony dzień Kasia i Marek
Rekomendowane odpowiedzi