Klubowicze MarP Opublikowano 15 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2013 Co do zwiedzania muzeum - nie wiem czy zdążę ale spróbuję !YES
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2013 dla terenu śląska zapowiadają jutro sympatyczną pogodę, czy ktoś nie miałby ochoty na małe kulanko ? w samo południe ?
Sympatycy Anton Opublikowano 28 Grudnia 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Grudnia 2013 Gdyby nie moja roznegliżowana, chętnie bym pośmigał! Ale z gołą babą (ZACNA) - po prostu wstyd (stara i goła już ci ona!). PS. Półtora miesiąca już minęło od ostatniego wpisu na tym .... Albo im tak dobrze, albo tak zas ........ pokajają inne przyjemności (?). Życzę wszystkim w starym roku - dalej tak. Najważniejsze - jesteście zadowoleni.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 28 Grudnia 2013 HE , HE moja to już dzisiaj myslała że wyciągnę skuta. Ale dokopanie się do niego to 1/2 godz. i drugie tyle na zapakowanie w sen zimowy.
Klubowicze Patryk Opublikowano 29 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 29 Grudnia 2013 Ja nie wytrzymałem i musiałem. http://www.skywindows.net/pl/camera/131/1543867
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Klubowicze Opublikowano 30 Grudnia 2013 szkoda tylko, że tylko o sobie pomyślałeś nie wytrzymując
GadekW Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Dzisiaj spacer do garażu, otwieram.....myślę czemu nie... Efekt 80 km nakręconych(chyba się zagrzał?) i nieustanny banan na buzi. Oj jak fajnie było. I uprzedzam dalsze pytania...trochę było zimno, ale warto
Jaki 40 Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Wojtek ale mogłeś pochwalić się trochę wcześniej kurde też bym pokulał .A tak zapuściłem korzenie na kanapie.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 8 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2014 Samolub,samolub Zmarzluch samolub
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 8 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2014 no właśnie , taki "zosiek samosiek" !! a jutro zapowiadają jakieś kapanie z nieba ... poza tym i tak nie mam jak sama zdjąć maleństwa z wózka
GadekW Opublikowano 8 Lutego 2014 Opublikowano 8 Lutego 2014 Kochane ludziska toż to był spontan. Poszedłem tylko moje mikołajowe buty wrzucić do garażu i postanowiłem zapalić silnik. Jak już zapaliłem tp pomyślałem, że się przejadę do Pawłowic i z powrotem, ale skuter nie chciał zawracać. Udało się dopiero w Skoczowie skręcić na Cieszyn i przez Pruchną do domu. Aż boję się pisać dalej bo zlinczują człowieka...a poza tym to zmarzłem...
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 8 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 8 Lutego 2014 A kanapę włączyłeś?
Sympatycy Anton Opublikowano 8 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 8 Lutego 2014 ...a poza tym to zmarzłem... Sam sobie winien! GORĄCA herbatka czekała! Już teraz w zlewie (ja nie piję wszystkiego )
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 9 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 9 Lutego 2014 ale piękna pogoda za oknem .... ech
Jaki 40 Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 A miało kropić zaraz jadę do sklepu oczywiście burkiem aaaaaaaaa potem na jakiś plac manewrowy trochę poćwiczyć :Jumpy:8 stopni w cieniu.
GadekW Opublikowano 9 Lutego 2014 Opublikowano 9 Lutego 2014 Ha, ja też dzisiaj zrobiłem 20 km...... http://connect.garmi...ivity/442578462 ....szłapcugiem Sam sobie winien! GORĄCA herbatka czekała! Już teraz w zlewie (ja nie piję wszystkiego ) A były procenty w herbatce??? A kanapę włączyłeś? Jedną włączyłem a drugą zjadłem... !YES
Sympatycy robert1973 Opublikowano 9 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 9 Lutego 2014 No dzisiaj pogoda nie rozpieszczała ale z Krys70 "machliśmy" jakie 170km... tak looknąć co się dzieje w okolicy....banan na pysku mam do tej pory
Sympatycy robert1973 Opublikowano 15 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2014 Witka Ktoś gdzieś ma ochotę dzisiaj(niedziela) "myknąć" bo ja na pewno w domu nie usiedzę, planów nie mam póki co ale po nocy.... kto wie co w głowie urodzi sie .pozdrawiam
iwan13 Opublikowano 16 Lutego 2014 Opublikowano 16 Lutego 2014 Cześć jak skończę robotę i nie będzie padać to możemy wstępnie się umówić np pod zamkiem w będzinie (byłeś tam ostatnio przejazdem )to po bujamy się po okolicy.zadzwoń tak kolo 114 30 zobaczymy. pozdro.
iwan13 Opublikowano 17 Lutego 2014 Opublikowano 17 Lutego 2014 No ja troche po latalem ale zimno troche bylo mimo to, dzis lepiej ,zobaczymy dalej byle do cieplejszych rankow i wieczorow, Moze jakos po poudniu sie zgadamy jak bys byl chetny pozdro.
j.junior Opublikowano 23 Lutego 2014 Opublikowano 23 Lutego 2014 Dzisiaj nakręcone 150km pogoda super nawet manetki grzane nie były potrzebne,trochę sprzetów wyjechało Marcin78 dzięki za kulanko morda się smieje a fotki wkleiłem chyba nie tam gdzie trzeba ale co mi tam nasze skutery nie lubią zdjęć w samotności tz bez swoich właścicieli hehe
Sympatycy Anton Opublikowano 23 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 23 Lutego 2014 Dzisiaj nakręcone 150km pogoda super nawet manetki grzane nie były potrzebne,trochę sprzetów wyjechało Marcin78 dzięki za kulanko morda się smieje a fotki wkleiłem chyba nie tam gdzie trzeba ale co mi tam nasze skutery nie lubią zdjęć w samotności tz bez swoich właścicieli hehe TUTAJ te zdjęcia wstawiłeś
Rekomendowane odpowiedzi