zenon Opublikowano 20 Października 2013 Opublikowano 20 Października 2013 Ja z Wiesią dziękujemy wszystkim za wspólną wycieczkę,następnym razem będzie więcej faworków
Sympatycy Anton Opublikowano 20 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2013 Set-pjeronów! Zenek, sorry faworki były PRZEPYSZNE! I znów mój faux pas!
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2013 bosmal z pieskiem pilnowali naszych maszyn na parkingu. Po, do nich powrocie, nie było żadnych zastrzeżeń! no a ładnie to tak solenizanta wykorzystywać ? a prezent i życzenia dostał ? Bosmal, wprawdzie wczoraj nie mogłam być z Wami ale z okazji urodzin życzę jak najmniej trosk, słońca każdego ranka, dużo zdrowia i uśmiechu
Sympatycy Anton Opublikowano 21 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2013 Bosmal - wszystkiego NAJLEPSZEGO i kupę kilometrów. PS. Ja specjalnie wczoraj tych urodzin nie ujawniałem, bo na tyle gości ON nie był przygotowany. A jasne, że kłamię! Uciekło nam to jakoś tam PS2. Ale Wy jesteście ..... niedobrzy! A ja tak się "produkowałem" Żadnego ACH i OCH
zenon Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 bosmal,dałączam się do życzeń wszystkiego najlepszego,zdrowia
GadekW Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 To i ja przyłączam się do życzeń. Sto lat Bosmalku i duuuuużo kilometrów przy wspaniałej pogodzie, ale przede wszystkim zdrowia!!!
ja-rek Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 1oo lat dla bosmal-a. ja-rek.
Sympatycy krys70 Opublikowano 22 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2013 Spóźnione ale szczere Życzenia urodzinowe. Bosmal Wszystkiego najlepszego
Tytan Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 bosmal, wszystkiego najlepszego,zdrowia,100 latek Macie jakieś zdjęcia z niedzielnego wyjazdu.?
ja-rek Opublikowano 22 Października 2013 Opublikowano 22 Października 2013 Zdjęcia Patryk "przerabia", każdy dostanie odpowiednio zmodyfikowane owale: twarzy, podbródki, worów ... i pod oczami też. Też chciałem zobaczyć wszystkich "oglądaczy" kopalni w Tarnowskich Górach - zwłaszcza po liftingu. ja-rek.
Klubowicze Patryk Opublikowano 22 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2013 Wycieczka była i też się pytam - a gdzie zdjęcia??? :-))) kliknij na zdjęcie
zenon Opublikowano 23 Października 2013 Opublikowano 23 Października 2013 Zdięcia są zajefajne, super.Najlepsza sesja z Antonem na lokomotywie.Dzieki za fotki z wycieczki
Sympatycy Anton Opublikowano 23 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2013 Fotki, jak zawsze przefajne Dziękuję.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2013 aż żal, że nie mogłam być na takiej fajnej wycieczce
Sympatycy Anton Opublikowano 4 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 4 Listopada 2013 Mam dla Was propozycję (nie do odrzucenia). A więc w dniu 16.11.2013 o godzinie 15:00 w Górkach Wielkich odbędzie się spotkanie w dawnej stanicy harcerskiej. 300 metrów za dworkiem Zofii Kossak. Oficjalna strona zaproszenia na to spotkanie. Mały przedsmak całości jest na .Ja tam będę, ponieważ mały promil włożyłem w ten temat, organizując spotkanie seniorów ZHP Komendy Hufca Tychy przed dobrych paru miesiącami. Gdyby ktoś miał ochotę i czas, po całej imprezie, zapraszam do mnie do domu na kawę (tylko 5 km). [EDIT] Ilość miejsc u mnie w domu ograniczona! Tylko 70!
Sympatycy Anton Opublikowano 11 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2013 HALO! Już minął jeden tydzień od mego zaproszenia (patrz powyżej) i dostałem odpowiedz tylko od parę osób. A co pozostali? Tak - będziemy. Nie - bo ......................................... suczka ma cieczkę, babcia jest chora, auto w warsztacie, żonę boli głowa, pracuję w weekend, boję się twojej żony (wysyłam ją na ten czas do jej i moich dzieci! ), nie mam ochoty stawiać twej hondy na podnośnik (radź sobie sam!)!, na kawę? - a gdzie ciacho?! (załatwię! co prawda nie takie smaczne jak od Joasi, ... ale ...) Wybierz proszę wymówkę i pisz! Albo ..... daj proszę znać jaki masz pogląd na ten temat, bym wiedział ile ciasta muszę upiec. (Sprawy organizacyjne). Pozdrawiam.
GadekW Opublikowano 11 Listopada 2013 Opublikowano 11 Listopada 2013 Antonku, ja nie wiem co będę robił jutro, a Ty mnie pytasz o koniec tygodnia??? Nie mówię ani tak, ani nie...ale jak znam życie to Ty i tak swoje pomyślisz.
franio212 Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Anton nie ma się co irytować,nikogo nie zmusisz ani do przyjazdu ani do pisania. Ja strzelam i sędziuję. Pozdrawiam
Klubowicze MarP Opublikowano 13 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2013 Przyznaje się, że nie śledzę za bardzo tego tematu (chętnie bym nieraz z Wani pośmigał ale przy moim sprzęcie wyjazdy zmieniły by się w męczarnię). Co do zaproszenia powiem tak: jak zdążę zamontować bramę w garażu to przyjadę. Jak mi sie nie uda przyjechać to proszę mieć mnie za usprawiedliwionego.
Sympatycy Anton Opublikowano 13 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2013 Anton nie ma się co irytować,nikogo nie zmusisz ani do przyjazdu ani do pisania. Ja strzelam i sędziuję. Pozdrawiam Franio - masz rację w 102%-tach! Mój dzisiejszy wyjazd był na 4oo, jednak wyjazd! Właśnie wróciłem z spotkania LITERackiego z Wisły! Nawet się popłakałem (mięczak jestem!). Było to spotkanie z Franciszkiem Drewniokiem z Wisły. Znam jego historię choroby od "pieluszek". O ile życie jest bardzo fajne, to ta końcówka jest do .................................. niczego! Ale my jeszcze mamy zdrowie i ciszymy się z tego! Jutro znów spotkanie .... o 18:00. Ale fajnie ..... Co do zaproszenia powiem tak: jak zdążę zamontować bramę w garażu to przyjadę. Jak mi sie nie uda przyjechać to proszę mieć mnie za usprawiedliwionego. No to mamy jednak w śląskiej grupie śmigaczy z ........... Dziękuję za odpowiedz. Wiem "troszeczkę" na czym stoję
GadekW Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Była Mamusia, na urodzinki zaprosiła. W sobotę mam darmowy obiad i torta...
SEBA 500 Opublikowano 13 Listopada 2013 Opublikowano 13 Listopada 2013 Anton ja mam w Sobotę urodziny Babci. Pozdrawiam.
Klubowicze MarP Opublikowano 15 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2013 Robota planowana na jutro wykonana dzisiaj. Więc na 99% będziemy (żonę też namówiłem) no chyba że nie trafię.
Sympatycy Anton Opublikowano 15 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2013 Dziękuję za info. W zasadzie nic specjalnie się nie zmieniło, jednak jest propozycja odwiedzić (przy okazji) muzeum Zofii Kossak-Szatkowskiej. Dlatego, gdyby ktoś był tym tematem dodatkowo zainteresowany, zapraszam już na godzinę 14:00 przed muzeum. Ja będę czekał. Ciasto już w piecu, druga świnia też zaszlachtowana, tylko muszę jeszcze chleb upiec i smalec - ala Anton - zrobić. Aaaaaaaaaa - szykuje się sesja podglądania WENUS! Ale to już będzie zasługa AndrzejMysłowiceS. Powiedział mi, że jutro będzie bez szat! Czekam. http://ulub.pl/sUfi4SrhyC/piersi-balkanica-official-video-hd
Rekomendowane odpowiedzi