Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wekendowe i nie tylko wyjazdy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja z Wiesią dziękujemy wszystkim za wspólną wycieczkę,następnym razem będzie więcej faworków

• Sympatycy
Opublikowano

Set-pjeronów!

Zenek, sorry faworki były PRZEPYSZNE!

I znów mój faux pas! :)

• Klubowicze
Opublikowano

bosmal z pieskiem pilnowali naszych maszyn na parkingu. Po, do nich powrocie, nie było żadnych zastrzeżeń! ;)

no a ładnie to tak solenizanta wykorzystywać ? a prezent i życzenia dostał ?

urodzinowe052.gif

Bosmal, wprawdzie wczoraj nie mogłam być z Wami ale z okazji urodzin życzę jak najmniej trosk, słońca każdego ranka, dużo zdrowia i uśmiechu :)

• Sympatycy
Opublikowano

Bosmal - wszystkiego NAJLEPSZEGO i kupę kilometrów.

PS.

Ja specjalnie wczoraj tych urodzin nie ujawniałem, bo na tyle gości ON nie był przygotowany.

A jasne, że kłamię! :) Uciekło nam to jakoś tam :(

PS2.

Ale Wy jesteście ..... niedobrzy! A ja tak się "produkowałem" :)

Żadnego ACH i OCH :(

Opublikowano

dziękuje za życzenia

Opublikowano

bosmal,dałączam się do życzeń wszystkiego najlepszego,zdrowia

Opublikowano

To i ja przyłączam się do życzeń. Sto lat Bosmalku i duuuuużo kilometrów przy wspaniałej pogodzie, ale przede wszystkim zdrowia!!!

Opublikowano

1oo lat dla bosmal-a.

ja-rek.

• Sympatycy
Opublikowano

Spóźnione ale szczere Życzenia urodzinowe.

Bosmal Wszystkiego najlepszego

Opublikowano

bosmal, wszystkiego najlepszego,zdrowia,100 latek

Macie jakieś zdjęcia z niedzielnego wyjazdu.?

Opublikowano

Zdjęcia Patryk "przerabia",

każdy dostanie odpowiednio zmodyfikowane owale: twarzy, podbródki, worów ... i pod :) oczami też.

Też chciałem zobaczyć wszystkich "oglądaczy" kopalni w Tarnowskich Górach - zwłaszcza po liftingu.

ja-rek.

• Klubowicze
Opublikowano

Wycieczka była i też się pytam - a gdzie zdjęcia??? :-)))

IMG_6150-MOTION.gif kliknij na zdjęcie

Opublikowano

Zdięcia są zajefajne, super.Najlepsza sesja z Antonem na lokomotywie.Dzieki za fotki z wycieczki

• Sympatycy
Opublikowano

Fotki, jak zawsze przefajne :wink32:

Dziękuję.

• Klubowicze
Opublikowano

aż żal, że nie mogłam być na takiej fajnej wycieczce

• 2 tygodnie później...
  • Sympatycy
Opublikowano

Mam dla Was propozycję (nie do odrzucenia).

A więc w dniu 16.11.2013 o godzinie 15:00 w Górkach Wielkich odbędzie się spotkanie w dawnej stanicy harcerskiej.

300 metrów za dworkiem Zofii Kossak. Oficjalna strona zaproszenia na to spotkanie.

Mały przedsmak całości jest na

.

Ja tam będę, ponieważ mały promil włożyłem w ten temat, organizując spotkanie seniorów ZHP Komendy Hufca Tychy przed dobrych paru miesiącami.

Gdyby ktoś miał ochotę i czas, po całej imprezie, zapraszam do mnie do domu na kawę (tylko 5 km).

[EDIT]

Ilość miejsc u mnie w domu ograniczona! Tylko 70!

• Sympatycy
Opublikowano

HALO!

Już minął jeden tydzień od mego zaproszenia (patrz powyżej) i dostałem odpowiedz tylko od parę osób.

A co pozostali?

Tak - będziemy.

Nie - bo ......................................... suczka ma cieczkę, babcia jest chora, auto w warsztacie, żonę boli głowa, pracuję w weekend, boję się twojej żony (wysyłam ją na ten czas do jej i moich dzieci! :)), nie mam ochoty stawiać twej hondy na podnośnik (radź sobie sam!)!, na kawę? - a gdzie ciacho?! (załatwię! co prawda nie takie smaczne jak od Joasi, ... ale ...)

Wybierz proszę wymówkę i pisz!

Albo ..... daj proszę znać jaki masz pogląd na ten temat, bym wiedział ile ciasta muszę upiec. (Sprawy organizacyjne).

Pozdrawiam.

Opublikowano

Antonku, ja nie wiem co będę robił jutro, a Ty mnie pytasz o koniec tygodnia??? Nie mówię ani tak, ani nie...ale jak znam życie to Ty i tak swoje pomyślisz.

Opublikowano

Anton nie ma się co irytować,nikogo nie zmusisz ani do przyjazdu ani do pisania.

Ja strzelam i sędziuję.

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Przyznaje się, że nie śledzę za bardzo tego tematu (chętnie bym nieraz z Wani pośmigał ale przy moim sprzęcie wyjazdy zmieniły by się w męczarnię).

Co do zaproszenia powiem tak: jak zdążę zamontować bramę w garażu to przyjadę.

Jak mi sie nie uda przyjechać to proszę mieć mnie za usprawiedliwionego.

• Sympatycy
Opublikowano

Anton nie ma się co irytować,nikogo nie zmusisz ani do przyjazdu ani do pisania.

Ja strzelam i sędziuję.

Pozdrawiam

Franio - masz rację w 102%-tach!

Mój dzisiejszy wyjazd był na 4oo, jednak wyjazd!

Właśnie wróciłem z spotkania LITERackiego z Wisły! Nawet się popłakałem (mięczak jestem!).

Było to spotkanie z Franciszkiem Drewniokiem z Wisły. Znam jego historię choroby od "pieluszek".

O ile życie jest bardzo fajne, to ta końcówka jest do .................................. niczego!

Ale my jeszcze mamy zdrowie i ciszymy się z tego!

Jutro znów spotkanie .... o 18:00. Ale fajnie :)

..... Co do zaproszenia powiem tak: jak zdążę zamontować bramę w garażu to przyjadę.

Jak mi sie nie uda przyjechać to proszę mieć mnie za usprawiedliwionego.

No to mamy jednak w śląskiej grupie śmigaczy z ...........

Dziękuję za odpowiedz. Wiem "troszeczkę" na czym stoję :clapping:

Opublikowano

Była Mamusia, na urodzinki zaprosiła. W sobotę mam darmowy obiad i torta...

Opublikowano

Anton ja mam w Sobotę urodziny Babci. Pozdrawiam.

• Klubowicze
Opublikowano

Robota planowana na jutro wykonana dzisiaj.

Więc na 99% będziemy (żonę też namówiłem) no chyba że nie trafię.

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękuję za info.

W zasadzie nic specjalnie się nie zmieniło, jednak jest propozycja odwiedzić (przy okazji) muzeum Zofii Kossak-Szatkowskiej.

Dlatego, gdyby ktoś był tym tematem dodatkowo zainteresowany, zapraszam już na godzinę 14:00 przed muzeum. Ja będę czekał.

Ciasto już w piecu, druga świnia też zaszlachtowana, tylko muszę jeszcze chleb upiec i smalec - ala Anton - zrobić.

Aaaaaaaaaa - szykuje się sesja podglądania WENUS! Ale to już będzie zasługa AndrzejMysłowiceS. Powiedział mi, że jutro będzie bez szat!

Czekam.

http://ulub.pl/sUfi4SrhyC/piersi-balkanica-official-video-hd