Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2013 W niedzielę ma być ciepło i słonecznie. Może by tak przewietrzyć sprzęty? Jak były by jakieś pomysły to Ja się piszę
Sympatycy Anton Opublikowano 17 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 17 Października 2013 W niedzielę ma być ciepło i słonecznie. Może by tak przewietrzyć sprzęty? Jak były by jakieś pomysły to Ja się piszę Ja też czekam! Moje czekanie jest teraz w kierunku północnym. Katowice, Chorzów, Zabrze, itd. Już dawno nie jechałem przez rondo K-ckie. Pomnik powstańców śląskich, Huta Kościuszki w Chorzowie, Góra Redena .... et cetera. A może "spuścić się" pod ziemię? Jakaś kopalnia, szyb, przekop, wyrobisko???
didi Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 przekop, wyrobisko??? Aleś Anton trefił ... wszystkie miasta które wymieniłeś są dokładnie przekopane obok ronda imponujące wykopki nawigacja czy mapa na wiele się nie zda -- same objazdy no ale dla turysty może to być atrakcja ja niestety musza z tym walczyć zawodowo
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 17 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 17 Października 2013 No to czekamy z niecierpliwością na "ochotnika organizatora"
kamil1984 Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 jeszcze Sosnowiec Bedzin czyli zamek trojkat trzech cesarzy i inne zabytki
GadekW Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Może jakieś zamki Jury Krakowsko-Częstochowskiej, np. Bobolice, Mirów, Morsko, Olsztyn itp. Albo zamek w Niedzicy...jeszcze tam nie byłem.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 18 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2013 Panowie KU....A Nie gadajcie po prożnicy : a może tu ,a może tam tylko konkretnie wziąć du..ę w troki i konkretnie coś zaproponować. Wyjazd z.... o godz. ........ jedziemy trasą ........ zwiedzamy to ..... A nie tylko bla , bla , bla Jechać jak ktoś przygotuje to zawsze są chętni a popracować dla innych to już problem Sory za dosadne słowa ale mnie trochę wkurza takie podejście.
didi Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Może jakieś zamki Jury Krakowsko-Częstochowskiej, np. Bobolice, Mirów, Morsko, Olsztyn itp. Albo zamek w Niedzicy...jeszcze tam nie byłem. Gadek fajna trasa to Ogrodzieniec - Pilica rynek (coś dla Antona bo rozkopany ) -zamek Smoleń (jest gdzie siąść , pogrilować) - zamek Rabsztyn no i w zależności od humoru Ojców lub Babice i przez Oświęcim w Twoje strony poprowadź ich nim Król Artur się wkur...
Klubowicze Patryk Opublikowano 18 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 18 Października 2013 Może przekażę dodatkową informację jeśli ustawiacie trasę w kierunku Ojcowa lub Ogrodzieńca - droga 94 od Dąbrowy Górniczej w kierunku na Olkusz jest rozkopana, cały ruch poprowadzony jest jedną stroną drogi.
Sympatycy Anton Opublikowano 18 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2013 Róbta jak chceta! W niedzielę, 20.10.2013. wyjeżdżam z domu o godz. 9:00 w taką trasę. Miałby ktoś ochotę się "podłączyć" po drodze do mnie lub mnie "obudzić" (Artur, AndrzejSkoczów itd itp!), zapraszam. Celem mego wypadu jest Sztolnia Czarnego Pstrąga Tarnowskie Góry, Repty Śląskie. Po jej zaliczeniu planuję odwiedziny Dreiecku w Mysłowicach. Mam tam "papugę", który to ma bardzo dużo wiadomości na ten temat cesarski Jeszcze z nim nie rozmawiałem, ale przypuszczam, że parę minutek mi/nam poświęci. Pozostałe propozycje wyskoczą w/na trasie, ewentualnie otrzymam propozycje przed niedzielą (? ) Miłego wieczoru Wam życzę. Lewa w górę.
ja-rek Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Anton, Proponowałbym w Tarnowskich Górach "zrobić" - http://www.kopalniasrebra.pl/ - zamiast sztolni Czarnego Pstrąga, jest tam więcej atrakcji do oglądnięcia + wystawa starych lokomotyw. Dodatkowo w Piekarach wdepnąć a właściwie wdrapać się na Kopiec Wyzwolenia - http://pl.wikipedia.org/wiki/Kopiec_Wyzwolenia. Z góry widać kawał Śląska a przy dobrej pogodzie Beskidy. W obydwóch miejscach są ładne parkingi. ja-rek.
kamil1984 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Szkoda Anton że na 90% nie będzie mnie w niedziele w domu bo będąc w moich okolicach też mógłbym kilka ciekawych rzeczy pokazać np. http://wikizaglebie.pl/wiki/Kolej_Warszawsko-Wiede%C5%84ska_w_Zag%C5%82%C4%99biu_D%C4%85browskim http://pl.wikipedia.org/wiki/Tr%C3%B3jk%C4%85t_Trzech_Cesarzy http://www.muzeum.bedzin.pl/ http://www.sosnowiec.pl/urzad_miejski/strefa_biznesu/artykuly/k1,96,zakochaj_sie_w_sosnowcu/k2,99,zabytki_sosnowca/
Sympatycy Anton Opublikowano 18 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2013 Anton, Proponowałbym w Tarnowskich Górach "zrobić" - http://www.kopalniasrebra.pl/ - zamiast sztolni Czarnego Pstrąga, jest tam więcej atrakcji do oglądnięcia + wystawa starych lokomotyw. Dodatkowo w Piekarach wdepnąć a właściwie wdrapać się na Kopiec Wyzwolenia - http://pl.wikipedia....iec_Wyzwolenia. Z góry widać kawał Śląska a przy dobrej pogodzie Beskidy. W obydwóch miejscach są ładne parkingi. ja-rek. Hej ja-rek - dziękuję za podpowiedz. A co ja Ci zrobiłem? HE!? >a właściwie wdrapać się na Kopiec Wyzwolenia< Chcesz mnie wykończyć? Wszystko jest jeszcze w pieluszkach. Zobaczymy co się do soboty wieczora "urodzi" i później podejmiemy ostateczną decyzję o 20:07!!!! Mam już propozycję, żeby jechać przez Mikołów (Auchan - parking), ale jak tam Grześ dotrze? A może da sobie radę? Już nawet o Joasi nie wspomnę, bo Jastrzębie - nie ma problemu! Chłopy na poziomie! Ok ok ok ok - Joasia również!!!!! W końcu z "jajami" PS. kamil - BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU Tak czy siak, czekam.
kamil1984 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 jeszcze mogą moje plany ulec zmianie nie wiem tego jeszcze. zawsze można w następny weekend tj w sobotę
Sympatycy Anton Opublikowano 18 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 18 Października 2013 >jeszcze mogą moje plany ulec zmianie< i na to liczę !!! A już tak zuppełniiiiieeeee na marginesie: O ile potrafię zrozumieć niektórych fanatyków maxi...., że nie lubią "południa", to dziwię się że nie lubią "północy" (patrzę z podbezkidzia ). Zgoda - za wyjątkiem Hutki. Nie będę tutaj po imieniu wymieniał, bo się jeszcze Prezes rozkokoci.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 19 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2013 ... Już nawet o Joasi nie wspomnę ... Joasia znów nie może ... muszę tatę odebrać z sanatorium .... ale prognozy pogody wskazują, że jest szansa na piękna pogodę na OZS i pazurami trzymam wolny czas na następna niedzielę
GadekW Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 A ja mogę, ale jest 14:20 a mój termometr pokazuje 11 stopni. Rano pokazał 3... nie to że wymiękam, ale gdzieś kończy się przyjemność i zaczyna zimno. Macie jakieś prognozy na jutro?
Sympatycy Anton Opublikowano 19 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2013 Ja mam na Skoczów. Znam taką Panią, która skutem jechała między 3 metrowymi zwałami śniegu
GadekW Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 To dalej pokazuje 11-12 stopni... Ja nie mówię że się nie da, ale gdzieś kończy się przyjemność.. Na obecną chwilę mocno się zastanawiam...
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2013 Nie żebym był złośliwy ale................................. Pocoś se kupił Burka z grzaną dupką i kierownicą ? No chyba właśnie na taką pogodę bo po co komu takie udogodnienia przy +20 ? PS Mnie pogoda pasuje tylko trasa wiedzie samymi autostradami i innymi głównymi a za tym nie przepadam No chyba że da się jeszcze zmodyfikować PS 2 Więcej chętnych nie ma?
Sympatycy Anton Opublikowano 19 Października 2013 Sympatycy Opublikowano 19 Października 2013 Artur, wrzuć proszę Twą modyfikację. A nuż będzie do akceptacji (?) A i gadkowi cieplej :lol2: PS. Ale podglądają!!! HURA ! Anton, bosmal, GadekW, wladimir, arturo-bb, kamil1984 PS2. (19:00) Jak na razie sytuacja wygląda tak: Artur odbiera mnie w GW i walimy do Skoczowa po AndrzejaSkoczów (na "pasie rozpędzania"). Już będzie czekał o 9:10.. Dalej o 9:30 przyłącza się gadekW . Krzysiu negocjuje jeszcze z Anią, jednak liczy na to, że ją przekona (?) @kamil1984 - wszystko dopracujemy w trasie. Będzie git! Ciekaw jestem, czy dołączy wesley z Komorowic (?). Tak tak - nowy "szajbus maxi skutera", ale fajny! Ciekaw jestem również, czy jeszcze ktoś dołączy. ???? Nie chcę tutaj po niku wymieniać, bo jak napiszę: ja-rek, Patryk, zenon, karton, seba 500, itd itp - to inni się na mnie mogą obrazić Czekam na Wasze odzywki.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2013 No i jak , będą jacyś chętni ? Czy sami z Antonem jedziemy ?
zenon Opublikowano 19 Października 2013 Opublikowano 19 Października 2013 Anton; Jarek dobrze proponuje ta kopalnia srebra jest atrakcyjna i wystawa lokomotyw zaraz obok. ja bym się pisał na wspólny wyjazd. Mozna było by z Mikołowa jechać na Gliwice i z Gliwic żeby niejechać autostrada A1 to stara droga na Tarnowskie Góry droga jest super, no i zaraz przy niej jest ta kopalnia,podłączył bym sie gdzieś do Was. jak by można ja i moja pani Moge dojechać gdzieś z Gliwic tam gdzie sie spotkacie
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Października 2013 Klubowicze Opublikowano 19 Października 2013 Pod Kopalnią ok 10,00 - 10,20 A potem się zobaczy
Rekomendowane odpowiedzi