Klubowicze nietoperz Opublikowano 10 Stycznia Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia Brawo Migu ! Zdjęcie w sam raz do kalendarza!
Klubowicze ziga Opublikowano 10 Stycznia Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia Brawo Migu mam pytabko Andzej czy ty też śpisz tam jak większość ,,zlotu"na miejscu chwała wam
Klubowicze kenobi Opublikowano 10 Stycznia Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia Prawdziwy pingwin. Brawo Ty. 👍
Klubowicze frodka2 Opublikowano 10 Stycznia Klubowicze Opublikowano 10 Stycznia Brawo Migu! Ale mnie na samą myśl zimnnnno się rob🐧😱🥶❄️☃️🐧
Klubowicze Migu Opublikowano 12 Stycznia Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia W dniu 10.01.2026 o 19:14, ziga napisał(a): Brawo Migu mam pytabko Andzej czy ty też śpisz tam jak większość ,,zlotu"na miejscu chwała wam Ziga aż tak twardy to nie jestem (ale parę osób nocowało pod namiotem), mi wystarczy przejażdżka 130 km przy -12 stopniowym mrozie. Jurek patrz jakie są super propozycje zdjęc w tym miesiącu 👍. Anetka, Jurek, Adam, Ziga dzięki ( ciekawe doświadczenie jeszcze nie jeździłem w takim mrozie ). Jeszcze parę zdjęć. Tu macie twardziela na jawie z 1963r, jego dojazd na zlot na mapie. Orginalne dodatki. Nocował pod namiotem (od piątku do niedzieli). 2
Klubowicze kenobi Opublikowano 12 Stycznia Klubowicze Opublikowano 12 Stycznia Doczekałeś się grzanych manetek i teraz testujesz. 👍. Jeszcze matka grzejna na siedzonko jak u mnie i będziesz miał eldorado. PeCeXy rules. 😄
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. falco Opublikowano 15 Stycznia Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 15 Stycznia Oczywiście nie jest, to przygoda dedykowana dla wszystkich, wręcz dla nielicznych ale wypady zimowe pod namiot, to zdecydowanie temat, którego warto zasmakować... ;) KJ, czyli mój poprzedni Psijaciel zjeździł i złaził ze mną niemal całą PL a na zimowe wypady miał specjalnie uszyty... puchowy śpiwór. ;) Ostało się tylko (nie)ostre zdjęcie, bo reszta... spłonęła z dyskiem, pozostały wspomnienia... Majdan na plecy i łyk-end spędzony w lesie a rano bezcenne widoki bezpośrednio z namiotu... 3
grzybek Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 16-18 stycznia 2026 roku, na wysoko położonej polanie niedaleko Piwnicznej-Zdroju odbędzie się kolejna edycja najbardziej ekstremalnego zimowego zlotu motocyklowego w Polsce - Wolfentreffen 2026. Relacja z ub.r.
Kazekkazek Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia 2 godziny temu, falco napisał(a): uszyty... puchowy śpiwór. ;) Ostało się tylko (nie)ostre zdjęcie, bo reszta... spłonęła z dyskiem, pozostały wspomnienia ❤️
Krzynio66 Opublikowano 15 Stycznia Opublikowano 15 Stycznia migu to prawdziwy mors motocyklowy szacun
Rekomendowane odpowiedzi